Concord fusion

Máte zkušenost s Concord Fusion?

Přidejte zkušenost s Concord Fusion
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
31.12.09 02:16

petrucho, Jané a concord jsou plně kompatibilní, na Jané si velmi často pořizují concord ion sedačku, kvůli velikosti straty. korby jsou taky kompatibilní. (teda vím to jen Concord na Jané, ale tímpádem to jde i opačně..)s lehem nevím, jak moc je úplný, asi není 180° (má jen málo kočárů!)ale je velký a dostatečný pro 6m dítě. má navíc redukční vložku vhodnou pro měnší děti, potah je takový sametový..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
31.12.09 17:04

Jé holky tak děkuju za radu, moc jste mě potěšily…jdu do něj.
Já viděla na živo v obdchodě ten model z roku 2009 a je fakt super, a hlavně krásně skladnej, mám malý auto a ten kočárek se mi krásně vleze do kufru a ještě mi zbude spousta místa.
Ten kterej mám vyhlídlej je model z roku 2008 a je novej…výprodej posledních kusů ze skladu za 6500,– což mi přijde cena úplně super.

Takže ještě jednou díky.

A pokud bys do něj chtěla nakonec jít taky tak mi písni SZ a já ti řeknu kde se dá sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
2.1.10 23:14

Ahojky tak nakonec jsem se asi rozhodla,Concord Fusion to nebude,kvůli té neotočitelné sedačce,Mutsíky-v ůvahu by připadal jen UR-ten je fakt těžkej,Bebe confort-jak už jsem říkala,favorit manžela,asi se na něj ještě zajdu podívat,ale vzhledem k tomu co jsem četla tak asi ne,škoda je moc krásný!Ale našla jsem novou kolekci Jané- konkrétně Slalom Reverse,v nejmenovaném obchodě psaly,že by je budou vozit už na konci ledna,a já miluju žlutou,takže je pro mě naprosto ideální!Ještě se rozhodnu mezi ním Bebe Confort High Trek,škoda,že ten Concord nemá otočnou sedačku,jinak by to vyhrál určitě on! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
2.1.10 23:22

A můžu se zeptat kde jde vidět Jane Slalom Reverse?? :) předem dík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
2.1.10 23:27

Nevím jestli to není není reklama,ale je to u Lovely Baby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
3.1.10 00:51

enny, mrkni na jane umlimit, je to nastupce nomada,a le dle meho kopie concorda fusion…
http://www.malvik.cz/…omplet-darek
a s otočnou sedačkou :wink: :wink:

kočáry se prý budou vozit až po of. představení v lednu, takže únor, resp. březen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
4.1.10 14:45

Tak jsem byla dnesk a u nás v Benešově se podívat na kočárky,vzala jsem sebou pro objektivitu mladší ségru,děti ještě nemá,studuje medicínu,takže fakt laik,ale závěry jsou takové:Bebe confort High trek-chválím Natašu až do nebes,že mi ho zkázala:),škoda,že se mnou nebyl manžel!!!Hrúza,děs,naše malinká, i když je fakt prcek tak se tam v kombinéze nevešla,byla tam úplně natěsno,vážně jak na klouzačce,hrozný,ta stříška taky jak u nejlevnějších golfáčů,to polohování,samozřejmě jsme ji položili,koukala tak nešťastně,chudák,jak na prkně,ségra říkala,že to snad nemyslym vážně!!!:(Nicméně tam mají i Mutsy,což mě mile potěšilo,nádhera-4 rider single spoke je úžasnej,lehoučkëj,sedačku má fakt velkou,okýnko v boudičce taky skvělé,krásné polstrování,řídí se úžasně,přehodí se na druhou stranu úplně snadno,fakt skvělej,moc se mi líbil!!!Pak mi ještě nabízel Brio go,že je ještě mnohem lehčí projde i v terénu,velká sedačka otočná,krásný,žlutý,ale opravdu maličký kolečka vepředu s velkým rozchodem a žádný pásy,jen kšíry…Tak jsem se ptala na Jané a on mi ho hrozně zhnusil,že prý ho až do lo ňska prodával,ale že je hrozně poruchový,šisuje,blbý materiály,špatný přední kolečko,padá brzdička,ta nová kolekce,že se polohuje taky naklápěním,ale že mi ho klidně sežene,když ho budu chtít!!!!Že jediná výhoda je,že ho rozhodně nebudu mít problém prodat,každý ho prý chce,tak zase nevím,každopádně ruční brzda by se mi hodila,zdolávám fakt šílnej kopec,tak to Jané fakt zvažuju,ještě tu Teutonii,co jsem ale viděla,když ji někdo prodává třeba po roce,tak ty kolečka vypadaj fakt šíleně,šedivý,sedřený.Jo a ještě tímto jsem definitivně vyloučila Concord Fusion-malá totiž když byla po směru tak křičela mamí(to už mrška umí)a po chvilce se i rozplakala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
5.1.10 21:06

Ahojky prosím vás,víte někdo něco o tom Brio Go,prodejce mi ho vychválil,ale nikde jsem nic nenašla,díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.1.10 22:28

Enny, Brio je určitě hodně kvalitní značka.. viděla jsem ho ale naživo v puntanele a moc mne neuchvátil, asi ten design. proto jsem ho ani nezkoumala.. co vím, ruční brzdu nemá…ty kolečka se mi zdají hrozivě malinký a žádný ani zadní nejsou nafukovací…

jané je pravda, že hodně kusů mívá problémy. ale jsou i bezporuchové kusy :wink: že bude sedačka naklápěcí jsem nevěděla, zatím se všichni dušovali, že polohování zlstane.. páni, to je fakt revoluce..

napadl mne ale supr kočár s ruční brzdou s otočnou sedačkou - quinny freestyle. je sice trochu těžší.. to ano.. ale - proti směru je super (po směru má horší stabilitu, ale to ti asi nevadí..). má ručku. http://www.malvik.cz/…Comfort-2010

no a pak, sice žádná krása, ale hoco tornado S air - otočné sezení, ruční brzda, hodně si ho chválí - jeho funkčnost. ale fakt je (podle mého) celkem ne hezkej.. http://www.malvik.cz/…ka-Tornado-S

s těma brzdama je to fakt blbý, ručku má málo kočárků :( :(

jinak už jsem viděla ten safety, moc se mi líbí.. ale neměla jsem čas, byla jsem shánět jen plavky, manžel s Vojtěchem seděli v autě, tak jsem nemohla moc šmírovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
7.1.10 14:25

Tak jsem psala Handy.cz,jak je to s tím Jané,jaké jsou rozměry,všichni říkaj,že menší,ale co si pod tim představit???Neochota!!!Nejdřív mi vynadali,že píšu na špatný mail,když jsem napsala na správný,tak mi napsali,že to nevědí,že budou až v půlce února,tak hlavně,že už přijímají objednávky,mají tam katalogy…Natašo,když budeš mít někdy možnost,tak si to Brio vyzkoušej,je odpruženější než hluboký kočár a hrozně lehoučkýzadní kolečka vypadaj jak nafukovací,ale nejsou,ale pérujou dobře,jen ty pidi kolečka,tvrdili,že jak jsou hodně od sebe,tak projedou všude,ale věřte jim!!!!Každopádně Quinny tam maj taky tak ho vyzkoušim,ještě mě napadá ta Teutonia,ale ty kolečka mě dost odrazujou.Teutonia i Hoco- no jsou německý a taky tak vypadaj:)Ale zase budou určitě kvalitní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.1.10 02:01

enny3: řešíme asi podobný problém. Fusion se strašně líbí manželce a i mě přišel v obchodě fajn. Zato z Jané (myslím že to bylo Slalom Pro) jsem byl zklamán proti fusionu. Všechno ošizené, plastové, divné, vachrlaté. Tipl bych Jané na poloviční cenu a ne téměř srovnatelnou jako concord. Moc se mi líbilo Brio Go, zvláštní technicistní jakobyretro design, zajímavé. Byla z něj cítit kvalita. Ty malá přední kolečka jsem taky vnímal, něco jako u Bugaboo, ale zase ty zadní jsou obří. Co se mi na Briu nelíbilo byla úzká korbička a menší možnost zaclonění. Nepřemýšlela jsi o Gesslein M4? Kamarádka ho má a nemůže si ho vynachválit (pžedtím měla několik jiných kočárů). Jen mě u něj přijde že se mu odírají nějak moc kola a při jízdě tak nejak kvrdlá, ale prý je to normální. Pak jsem našel tohle. Budu se na něj muset jet podívat. Urban Rider se mi vůbec nelíbí, ty kola jsou divná

http://www.babypark.cz/…-transporter

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
17.1.10 02:22

Tak my jsme dnes koupili Brio Go,barva žlutá,univerzální pláštěnku a nánožník Emitex,přijde do konce příštího týdne,tak se pak podělím o zkušenosti,ale mám z něj úplně stejné pocity jako ty,stejně tak i manžel,koukala jsem i na korbu,i když kupujeme už jen sporťák a je veliká a taky parádní,zkrátka skvělej!Určitě do něj jděte,zkoušela jsem všechno UR Mutsy- hrůza,já bych se asi nenaučila,4 rider byl sice skvělej taky,míň odpruženej než Brio,ale ta velikost,měli tam i korbu,ta je snad pro panenky!!!:(A mi­mochodem ten sporťák taky,i když máme pidi nedonošenou holčičku,tak se nedá říct,že by tam měla spoustu prostoru,úplně stejně jako Bebe confort high trek-manželův velký favorit,ale taky mrňavej a divnej,musel uznat i on!Ještě poznatky u Mutsy- Když máš mimi ve sporťáku čelem k sobě,tak má nohy(teda spíš fusak)v tom nákupním koši,který je pro mě nutnost,a to nevypadá zrovna pěkně!!:(A ještě v tomto samém směru docela problém nasadit nánožník,a pak ho zase sundat a dítě vyndat,takže suma sumárum,ač je mi to moc líto,byl to můj největší favorit,musela jsem ustoupit,ale Brio je fakt paráda!!!!Lehčí terén určitě zvládne,ale dohodli jsme se,že pořídíme ještě krosnu,na jaře asi i vozítko za kolo,tak se nebojim,že bysme nikam nedojeli!!! tak hurá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.1.10 14:36

enny, tak jsem ráda, že jste vybrali a doufám, že budete spokojení! v kombinaci s vozíkem za kolo a krosničkou/nosítkem to je určitě dobrá volba. po zkušenostech jsem dospěla k názoru, že chtít všechno od jediného kočárku je dost nesmysl :D moc se těším na uživatelskou recenzi, jelikož je pravda, že co se bria týče, mám mezery :mrgreen:

my jsme letos v létě po dlouhém váhání koupili croozer pro jedno dítě, a jsem moc spokojená.. máme k němu i lyže, takže i na sněhu dobrý… (nejdřív jsme o něčem takovém nechtěli ani slyšet, ale postupným zkoušením všeho možného jsme dospěli k závěru, že to není špatné řešení.. :)

ale spíše než krosničku můžu z vlastní zkušenosti radit manducu (beco, ergo,,..). my jí máme - koupii jsme vloni, kvůli nošení na zádech, vozili jsme tak Vojtu na běžkách - a je to super. složím do batohu, když je potřeba vytáhnu, váží maličko, dá se nosit i na břiše, když potřebuješ uklidnit dítko.. rozhodovali jsme se právě mezi krosnou a manducou, manže chtěl krosnu. pujčili jsme si jí od švagra a na stejný víkend i manducu.. no a v neděli bylo jasno… jedním z argumentů bylo i to, že dítě nepromrzne.. hřeje ho nosič.. je pevněji připláclé k nosiči, takže i těžší dítě se lépe nese..
navíc, dá se využít na druhé dítě, manduca od narození (i když s tím bych byla opatrná), do erga je potřeba vložka.. ale od takových 3,4měsíců super!
vojtovi jsou dva a vejde se pořád krásně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí