Concord fusion

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13672
27.12.09 23:17

Concord fusion

Ahojky maminky,přemýšlím o koupi tohoto sporťáku,chtěla bych ho už jen jako sporťák,hluboký mám klasický,houpací,jsem s ním spokojená,ale už nám je malý.Concord Fusion mi přijde jako přesně to co potřebuji,abych pak nemusela ještě kupovat golfky,ještě se mi líbí Teutonia spirit s3,ale ten je mnohem těžší,má ruční brzdu,což bych určitě ocenila,zdolávám velký,teď namrzlý kopec,ale tak nějak se mi víc líbí ten Concord Fusin,poradíte mi prosím,děkuji! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Concord Fusion?

Přidejte zkušenost s Concord Fusion
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
28.12.09 14:32

teutonka není o tolik težší než fusion. osobně bych volila spíše jí z těchto dvou, fusion mi k srdci nepřirostl, některé maminky si stěžovaly na kolečka, zapichují se do těch předních kamínky… a prý hodně šisuje, pravda, že jsem jich pár viděla, evidentně letošní kolkce, ale nově teda nevypadaly..
(to už bych se raději poohlédla po novém Jané unlimit, nastupce nomada mi víc než jiné připomíná fusion, a lehký bude hodně.. )bohužel bude v čr až únor 2010.
 http://www.malvik.cz/…omplet-darek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.12.09 14:34

aha, a teď koukám, že z nomadu nezůstala ani ta hmotnost, brr. sporťák má sice krásných 11 kg ale nomada jsem si těžkala u kamarádky a ve srovnání s mým !zappem! měl tak max. o 1kg víc.. takže tak 9? celý sporťák!! takže čekat na unlimit nestojí za to.. snad jen to otočné sezení, no…

a tenhle by se nelíbil ?
http://www.malvik.cz/…er-QTRO-2010
má ty kola všechny nafukovací, pro pohodlí mimča myslím lepší než nenafukovačky, co má jak fusion tak teutonia…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
28.12.09 20:52

Děkuji moc,upřímě řečeno jsem doufala,že mi napíšeš zrovna ty,když jsem si četla ty diskuze,tak jsem teda koukala,máš fakt úžasné znalosti,děkuji!To Janéčko vypadá fakt dobře,nějak asi nejsem smířená s tím,že na malou už neuvidím!Tak asi počkáme na něj,napíšu jak to dopadlo,ještě jednou děkuji! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
28.12.09 22:45

Ještě mě napadlo- co třeba Mutsy 4 rider,4 rider light,slider?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.12.09 22:59

enny, děkuju :oops:
pokud chceš na maloou vidět, tak možnosti jsou… teutonia je otočná :wink: není to špatný kočárek. lehká tedy jako nomad není… má asi 15kg.. jde až do úplného lehu, bouda je veliká, má tu ruční brzdu, na zadní kola. ale zase kola jsou bezdušová… ale extra tvrdě nejezdí… a aspoň člověk nepíchne.. :D

nevím, jak dlouho můžeš/chceš čekat, ty unlimity budou fakt až v únoru v čr, reálně bych řekla tak březen - dle info z malvíka…

pak otočné sezení mají ještě mutsy - pokud tě nenapadly. jsou různé podvozky - UR, 4rider, 3rider; pak ještě slider, ten je ale divný…(má přehazovací rukojeť, jednou jsem ho viděla, přehozený, přišlo mi to divné..)
http://www.malvik.cz/…oke-Standard
dají se sehnat nové levněji, v kuse jako spor%ták..
podvozek má údajně 8kg, já myslím, že spíš tak k 9kg lighweight verze (má přední nenafukovací kola) a k 10 ta single spoke z odkazu… takže taky vyjdou na 13-15kg v kuse…

no a nebo, concord neo, ten má přehazovací sezení proti směru jídzy…
http://www.malvik.cz/…ord-NEO-2010
ale je to tak trochu scifi.. :)

taky bugaboo chameleon si hodně chválí, že je lehký a skladný atd., ale bohžel, asi se jako sporťák nedá koupit nový.. :-? aspoň zběžně jsem googlila a nenašla..

no a nedávno jsem narazila na tuhle novinku: http://www.malvik.cz/…ovni-kocarek
sedačka jde po i proti směru jízdy. váhu udávají 11kg, takže realita bude někde kolem 12-12.5kg nejspíš. mají ho zatím jen babypark a malvík.. a bohužel jsem ho ještě neviděla. ale za zkouknutí by stál.. asi…

no, třeba se ti něco z toho zalíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.12.09 23:10

ha, tak než sjem to vyplodila :mrgreen:

mutsiny jsou dobré kočárky ,ale nepočítej s ultralehkostí. slider má 14kg zhruba, přehazovací rukojeť. 4 rider je ve dvou provedeních, s otočnými nafukovačkami, asi 10kg podvozek, s plastovkami vpředu, asi 8.5kg. sportovní sedačka 5kg.

mají otočné sezení ale žádný nemá ruční brzdu.

jsou hodně do lehu, ale ne úplně.

jde k nim dokoupit skvělý koš na nákupy.

ta sedačka sportovní není nijak extra obří, ..2leté dítě ve fusaku (větší) může mít problém. ale to už se (soudě dle našeho ) v kočáře moc nevozí a natož ve fusaku :D

nevím, jak to vypadá u vás v okolí, ale já jako zpočátku zapřísáhlý odpůrce golfek a čehokoliv bez nafukovacích kol jsem se zkušenostmi změnila názor. a posledního 1/2 roku jedzila skoro jen se zappkama (18-24m věku, pravda léto)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
29.12.09 14:22

Taky jsem odpůrce golfek,ale Zapík je alespoň roztomilej.Ve velikosti Mutsy asi nebude problém,doufám,naše malinká nedonošená holčička je fakt drobek,já sama mám 45kg/160cm,manžel 65kg/180cm,tak pořád fakt nevím,nějak se bojím že se mi nebude líbit na ni nekoukat..A s těma nafukovačkama máš asi pravdu,manžel je sice proti nim,už jsme i píchli,ale asi jsou pro mimi nejpohodlňejší,takže teď fakt nevim!!!! :-(Okolí je totiž terén,bydlíme na konci města v nové zástavbě,každý den chodím se psem do terénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.12.09 14:51

Enny, tak v tom případě bych volila asi toho mutsyho, otočné sezení má, chápu tě, že chceš na malou vidět :srdce:
slidera bych vyřadila, protože ta přehazovací rukojeť je dle mého nouzovka, není to na stálé vožení protisměru..
co se týká podvozku by to ale chtělo vidět je možná vedle sebe. nevím, kde bydlíte, ale v praze v babyparku (nebo v brně) je celkem mají..

a tady je rozdhoně rozsáhlá diskuze o mutsym, maminky tm určitě poradí, jak velký rozdíl v těch kolech je u těch dvou 4riderů..jestli je i ten light do terénu.. https://www.emimino.cz/…-mutsy-8191/ (je to už od roku 06.. :))

ha, našla jsem krásnou tabulku, libfin je ofiko dovozce, udajům bych věřila..
http://mutsy.libfin.cz/…cka-data.php
je tam srovnání váhy, velikosti.. a koukám, že jsem se celkem trefila..

s tím terénem, taky záleží, co se myslí terénem.. :wink: protože terén mého muže je něco jiného, než terén našich kamarádů,.. (u nás není vyjímka přenos kočáru přes kameny apod.)

a ad golfky, můj muž právě uznává jen zappa, tvrdí že jsou to terénní golfky, že jsou hezký. (a to nechtěl za žádnou cenu trojkolku..ani sporťák).

ten safety 1st se ti nelíbí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
29.12.09 15:08

Vidíš,ten jsem v tom množství co jsi mi naservírovala,přehlídla:)Taky pěknej,akorád manžel předem vyloučil černý a ten červený je pěkný,je by se s ním asi styděl jezdit,úplně svítí,musím to konzultovat!!!No náš terén je váš terén!:)Prosim tě 4 rider má ty kolečka aretovací?Doufám,že jo! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.12.09 15:52

:wink:

pokud je to terén-terén, skoro bych možná uvažovala ještě o UR, resp., koukla bych se na něj v obchodě… nebo o tom single spoke.. aby sis nevyčítala, že kočár není dost terénnní.. vzdala bych možná váhu, protože důležitější je pohodlí mimča. a ono to nejsou těžké kočáry, to zas ne, ani jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
30.12.09 21:01

Ahojky,promiň,trvalo mi to dlouho,nějak nestíhám!UR nad tím sem už uvažovala,mě by se líbil,ale manžel je zásadně proti- říkal,že je to blbost,např.,že s tím nejde couvat,je fakt,že jsem s tím jednu pani couvat viděla a nic moc teda..Manžel prosazuje Bebe conconfort High Trek,dá se otočit po i proti směru,je lehký,má ruční brzdu,aretuje se kolečko nečím na rukojeti..Nevím,mě se tak úžasný nezdá,ale zjistila jsem,že ho prodávají v Benešově,tak se tam asi dojdu podívat!Co ten Singlespoke,jaký je rozdíl mezi ním a 4 riderem?Děkuji! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
30.12.09 21:07

Tak já se přidám s dotazem můžu?
Já bych se chtěla zeptat zda někdo nemá doma ten Concord Fusion 2008?
Mám možnost ho koupit jako úplně nový za super cenu a potřebovala bych zodpovědět pár dotazů.
Za prvé jestli jde úplně do lehu? Za druhé jestli na něj jde nacvaknout korba z Jané? Prý je to stejný výrobce a snad by to mělo jít, protože na to jde nacvaknout i Jané autosedačka???? Ale nevím to jistě, tak kdyby někdo věděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
30.12.09 22:41

Ahojky jde do úplného lehu,ty korbičky a utosedačky Jané na něj jdou také,ale mě vadí jediné,nejde sporťák otočit do protisměru,ale stále zůstává v užším výběru! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
31.12.09 02:13

enny, singlespoke a lightweight jsou 2 verze 4rideru. singlesp. má všechna kola nafukovací a pěkně tlustá, lightw. jen zadní a jsou užší, a asi proto je lehčí, i když bych ještě tipla odlehčení konstrukce, ty 2kila jen kolama nenaženou…
s UR se couvat dá, a hlavně, nohou zaděláš aretaci nápravy a máš 4kolák, se kterým se couvá jedna báseň. vozila jsem si ho s korbičkou vloni a letos sporťák (jak dítě kamarádky rostlo :D) a dobrý..

hightrek fakt nebrat!!!! jako já ho taky měla kdysi ve výběru,a le (díkybohu) přestali ho dělat s nafukovačkama a manžel nic jiného nechtěl… nicméně, Vojtovi bylo asi 7m, když jsem se v babyparku u ikea, kde jsem kupovala kšíry, připletla do jednoho výběru kočárku a vojta fungoval jako figurant.. teda, velkej tehdy ještě nebyl, v 6m měl jen 7kg, ale naduclej byl v té sedačce slušně. když je v lehu, je hrozmě mělká, musí se nutně dítě poutat, jinak se otočí a sletí… polohování je jen pro silné nátury, ani mně, ani té mamince to nešlo, prodavačka v nedohlednu… je hrozně vysoko. to je dost blbý, starší děti si lezou rády sami, navíc bezpečnost, když spadne, je to řacha.. a pak, měla ho kamarádka z diskuze podle měsíce narození, na BC a prodala ho po 4m. koupila mutsynu (3rider). přišel jí totiž rozvrzanej, špatně ovladatelnej a nestabilní, tím jak je vysoko postavený…

mně se ještě hrozně líbila Mura od Maxi cosi, teda 3kolka,a le mají i 4, něco jako mutsy 4rider. akorát je těžký.. ale má otočné sezení a extra měkký sedák a jde do lehu…

a jestli chce muž 3kolku, mrkněte se i na mutsynu 3rider, anebo na tu teutonii, není špatná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí