Continental Frenštát pod Radhoštěm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Continental Frenštát pod Radhoštěm
Ahojky holky, pracuje některá z vás v Continentalu ve Frenštátě pod Radhoštěm? Chtěla bych vědět, jaké to tam je s jestli některá nedojíždí autem f Frýdlantu nad Ostravicí, nebo Palkovic, Lhotky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak tohle zjistíš až na místě… pokud tam nikoho neznáš, tak si hoď v jídelně inzerát na nástěnku… ![]()
- Citovat
- Upravit
@ivik21 píše:
Tak tohle zjistíš až na místě… pokud tam nikoho neznáš, tak si hoď v jídelně inzerát na nástěnku…
a ty tam pracuješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, hlavně jsem chtěla vědět, zda tam tím směrem někdo jezdí, ale píšeš, že se to dá dát na nástěnku, já teprve jdu na test zručnosti, to taky nevím co mě čeká
ale myslím, že blbá nejsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@samer1976 píše:
No, hlavně jsem chtěla vědět, zda tam tím směrem někdo jezdí, ale píšeš, že se to dá dát na nástěnku, já teprve jdu na test zručnosti, to taky nevím co mě čekáale myslím, že blbá nejsem
Jo tak
tak hodně štěstí ![]()
No a to nemáš nějaké známé z okolí? Z tama dojíždí auty dost lidí…
- Citovat
- Upravit
@ivik21 píše:
Jo taktak hodně štěstí
No a to nemáš nějaké známé z okolí? Z tama dojíždí auty dost lidí…
No právě že nemám, tak hledám tady, bo mě to tak nějak napadlo. Práci zatím mám, ale protože se mi zhorčilo astma, byla jsem nucena hledat si něco jiného, tak jsem odepsala na inzerát a jdu teď na testy zručnosti, tak nevím, jesli je to něco složitého a jesli je to jen víceméně nějaká formalita a co bude dál nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pasovka?
Zdravim, v Continentalu ve Frenstate je prosim pasova vyroba? Na pozici operator vyroby. Dekuji za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lola13 dneska jsem byla na testech zručnosti, udělala jsem je, bylo to tak zhruba dvě hodiny, pak jsem myslela, že půjdem se podívat na výrobu, ale ne, vyplňovali jsme papíry a pak nám bylo řečeno, že musíme mít ještě prohlídku jejich doktora, ten je ve fabrice, jinak v podstatě kdo udělá testy a projde doktorem, může nastoupit
já jsem si to nakonec rozmyslela a zůstanu tam, kde jsem
pro mě je to daleko, spočítala jsem si čas dojíždění a podle mě velká ztráta času, navíc nevím, zda jsem schopna stát celých osm hodin, nebo dvanáctky s nějakýma malýma přestávkama, myslím že u osmihodinovek půlhoďka a u dvanáctek dvě přestávky. Po roce přízpěvek na penzijko. Myslím, že to nemusí být špatná práce, ale tak pro mladší a zdravé
asi tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@samer1976 aha tak to jo
A vy pracujete v nejake fabrice kde se to da jo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mohla bych se zeptat jaky je průměrný plat v Kontinentalu a jaký je kolektiv? Děkuju ![]()
- Citovat
- Upravit