Copak je to za flíčky? Alergie na sluníčko?

17715
2.9.13 13:52

copak je to za flicky?

Ahoj ženy, prosím nevíte někdo co to je za fleky? Jsme u moře, vyskakalo jí to hned druhý den a zdá se mi, že jich má cimdal víc. Co to může být? Mám stach, alergie na sluníčko na vodu? Nevíte co s tím? Jspu to flicky, ploche nijak vystouple, asi nesvedi, ma to na nohach rukou a obliceji. nikdo co jsme tu to nemá. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
2.9.13 13:55

Potnicky? reakce na opalovak? zkus vynechat slunce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
2.9.13 13:57

Nase mala to mela v Recku taky a asi dalsi polovina deti na plazi. Kazdopadne mistni rikaji, ze je to od komaru. Mazala jsem fenistilem a nezabiralo, tak jsem to potom uz nechala byt. Zmizelo do tri dnu, co jsme se vratili domu. Hezkou dovcu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.9.13 14:00

Od blech? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
2.9.13 14:01

Jsem četla „copak je to za filcky“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mě to přijde jak štípance :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30420
2.9.13 14:05

Kdyby to byla alergie, měla by toho určitě víc. Taky bych to viděla na štípance. Ale na komára malé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
2.9.13 14:06
@K-Black píše:
Jsem četla „copak je to za filcky“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Mě to přijde jak štípance :think: :nevim:

Já taky četla filcky:lol: Občas háčky a čárky jsou fajn

• Citovat
  • Upravit
2287
2.9.13 14:16

To jsou komáři..když jsem byla malá měla jsem jich na dovolené v Chorvatsku plný obličej..jsou to mrchy kousavý..takže žádný stres.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
2.9.13 14:16

Vypadá jako postipana. Jsou videt cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
2.9.13 14:18
@K-Black píše:
Jsem četla „copak je to za filcky“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Mě to přijde jak štípance :think: :nevim:

Cetla jsem to taky tak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
2.9.13 16:43

@viky23 Přikláním se k holkám, že to budou štípance. Takhle přesně byla poštípaná neteř na dovolený v Itálii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
2.9.13 17:38

Chudinka moje, je fakt, ze spi v krataskovym pyzamu s trikem a na zadech ani brisku nema nuc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
2.9.13 22:21
@K-Black píše:

Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo to blbě přečetl… :oops: Ale vypadá to spíš jako štípance než jako reakce na opalovák/sluníčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
31.7.18 15:48

Alergie na sluníčko?

Ahoj všem :mavam:
Prosím, pozná někdo, zda může být toto alergie na sluníčko?? Dopoledne jsme byly 2 hodiny na sluníčku u vody, malá byla namazaná krémem 50kou. Po obědě už ji vyskočily 2 takovéhle fleky. Druhý má na zádíčkách a táhne se od ramene k páteři. Jinak nikde nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.7.18 17:01
@Tedtovyjde píše:
Ahoj všem :mavam:
Prosím, pozná někdo, zda může být toto alergie na sluníčko?? Dopoledne jsme byly 2 hodiny na sluníčku u vody, malá byla namazaná krémem 50kou. Po obědě už ji vyskočily 2 takovéhle fleky. Druhý má na zádíčkách a táhne se od ramene k páteři. Jinak nikde nic :think:

Mě to přijde jako regulérně spálené/opálené. Je tam dokonce vidět otisk ruky. V tom je „nevýhoda“ padesátek, už se mi taky stalo, že jsem dítě na některém místě zapomněla namazat (třeba část zad nebo krk) a vypadalo to přesně takhle ;) Lepší jsou mléka, než krémy, lépe se roztírají. Počkej do rána, zda to zhnědne, budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek