Alergická reakce u mimča?

50
22.8.13 20:09

Alergická reakce u mimča?

Čauky, mám 7.měsíční holčičku a stále kojím a dnes se mi pěkně osypala, má takové červené mapy po těle, uprostřed jsou jakoby světlé a kolem červené, nejsou to pupínky, na omak hladká kůže, má to jen na rukách, nohách a tvářích, po těle ne, uvědomila jsem si, že jsem včera měla rajčatový salát, ale vzhledem tomu, že už předtím jsem ho jednou měla a neosypala se tak jsem si myslela, že je to v pohodě, ale ted jsem ho měla asi víc, jinak krém máme furt stejný, žádná jiná změna nebyla, myslíte, že to může být z toho? teplotu nemá, akorát v noci se dost budila, ale to nevím, jestli má spojitost, zatím spinká tak různě, někdy líp někdy hůř, takže nevím a nevíte co nato?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
22.8.13 20:15

Klidně to může být reakce na rajčata. Mě se takhle malá osypala teď už podruhé ve 14 dnech. Nevím po čem (už jí všechno). Poprvé jsem mazala k doktorce (jsem na začátku těhu, tak radši) dostali jsem jen Fenistil kapičky a mazat nemastným krémém (Imazol, Sudacrem). Poprvé to do 3 dnů odeznělo, doufám, že i teď to bude tak rychlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
22.8.13 21:44

@yweta Nechcu něco podcenit, přece jenom je to ještě mimčo, tak nevím jestli jít k doktorce nebo mám počkat, jestli to zmizí, dnes jsem ji dala fenistil kapky, tak uvidím ráno, jestli to bude lepší nebo horší, a tvoje malá má taky takový mapy, fleky nebo já nevím jak to popsat, prostě jsem si spíš myslela, že kdyby měla alergii měla by spíš pupínky, vyrážku, tak nevím, no uvidím ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
23.8.13 07:51

@Milina 33 no mi nakonec jedeme k doktorce, vyrážku má už i na druhé tváři… jj. fleky, nevystouplý, tmavší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
23.8.13 08:16

@yweta No my naštěstí dobrý, má to už jen fakt trošinku, skoro vůbec, tak to fakt bylo asi z toho salátu, tak aspon vím čemu se mám příště vyhnout, tak snad to u vás nebude vážný a brzo budete fit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
23.8.13 10:41

Tak u nás je to 5. nemoc a u mě 1.trimestr…tak uvidíme co na to gynekolog až se mu dovolám… teda jestli se mi to podaří…už se snažím hodinu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
23.8.13 11:12

@yweta Tak to je teda blbý, ale určitě to bude dobrý, držím pěstičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
23.8.13 11:16

Děkuju, snad to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie