Copak to je? Červené pupípnky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mončís
7.8.13 09:02

@Týna K. malá má taky jeden na ruce… a udělal jí to komár..to bylo řevu :lol:

• Citovat
  • Upravit
5065
7.8.13 09:07

@mončís on je právě úplně v pohodě. Ale je to docela salámista, tak snad je to fakt jen ten bláznivej komár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.8.13 09:16
@Týna K. píše:
@mončís on je právě úplně v pohodě. Ale je to docela salámista, tak snad je to fakt jen ten bláznivej komár

no našemu to vyrazí i když nejsme venku a doma máme sítku v okně, takže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
7.8.13 09:21

@dani24687 no malej byl včera celej den venku, tak ho asi něco ďobnout mohlo… a v noci mi občas u ucha bzučí komár, takže doma asi taky… mě spíš zaráží že to jako štípanec od komára nevypadá… neni to nijak nateklý, neudělala se žádná taková jakoby boulička jako u dospělýho, takže nevim :nevim: namazala jsem mu to a uvidim, snad mu to zmizne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
7.8.13 09:24

Nechci podceňovat neštovice, ale malou poštípal komár, když spala u nás v ložnici a ty její kousance vypadaj' úplně jinak než u dospělého, spíš jako potničky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
7.8.13 10:33

Nase mala to ma taky, doktorka rikala, ze nestovky to nejsou, ze to jsou stipance… nasadili jsme Fenistil kapicky a mizi (a objevuji se dalsi, prestoze jsem nenasla ani jednoho komara). Ale Fenistil zabral… ;)

(doktorka rikala ze bud stipnuti nebo nejaka forma alergie, ale tu jsme vyloucili)… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
7.8.13 10:42

Také si myslím, že to nebude na lékaře, bud ten komár nebo klasické osypání po něčem, takže duležitá otázka kojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
7.8.13 12:00

@pelikan21 fenistil kapičky bereme taky… tak snad to bude dobrý :)

@kelis227 Ne nekojím, od 2. měsíce jsme plně na UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek