Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojik holky, prave jsem docetla vasi diskuzi o cortine, a docela jste me vydesily, moc jsme ten kocarek chteli, mimi cekame za tyden a kocarek mam v loznici pres 4 mesice, takze co se tyce jizdnich vlastnosti mam akorat zksuenosti s tim ze se s tim dobre manipuluje,mela jsem Tako kocarek a byl desny, s tim sjizdenim jsem tam mela taky problem, mala pak vypadala jako opila kdyz usla, takze bych spis rekla jestli to neni materialem ktery klouze, za druhej sem okamzite letela sla se podivat na ty dirky, a mam je tam TAKY! takze jen doufam ze se to nebude parat, vypada to spis jak kdyby to bylo propaleny.Jo a nemate nekdo ty nafukovaci kolecka? ted jsem je nasla na netu a premyslim ze je koupim ale nevim jak vypadaji.
mariana158 píše:[barva=darkred][/barva]
Ahojik holky, prave jsem docetla vasi diskuzi o cortine, a docela jste me vydesily, moc jsme ten kocarek chteli, mimi cekame za tyden a kocarek mam v loznici pres 4 mesice, takze co se tyce jizdnich vlastnosti mam akorat zksuenosti s tim ze se s tim dobre manipuluje,mela jsem Tako kocarek a byl desny, s tim sjizdenim jsem tam mela taky problem, mala pak vypadala jako opila kdyz usla, takze bych spis rekla jestli to neni materialem ktery klouze, za druhej sem okamzite letela sla se podivat na ty dirky, a mam je tam TAKY! takze jen doufam ze se to nebude parat, vypada to spis jak kdyby to bylo propaleny.Jo a nemate nekdo ty nafukovaci kolecka? ted jsem je nasla na netu a premyslim ze je koupim ale nevim jak vypadaji.
Ahoj, taky bych ráda slyšela vaše zkušennosti s Cortinou. Na pohled je úžasná, v létě nešisuje, materiál je lehce omyvatelný. Ale ta jízda!!!!!
Vůbec nemá odpružení, když s malým jedeme, tak je vytřesenej, je mi ho líto. Jemu se to ale naštěstí líbí. Je to vyloženě městský kočárek.
Ahoj holky, já vám sice moc neporadím, ale Cortinu X3 mi včera přivezli domu. Byla mým favoritem hned od začátku, ale pak jsem pročítala ruzné diskuze, byla jsem poměrně zděšená a docela jsem začala váhat.Takže jsem hledala jiné varianty. Nakonec jsem zjistila, že IDEÁLNÍ kočár NEEXISTUJE!!!!!! Doporučuju: vemte si papír a sepiště si, co Váš kočárek MUSÍ mít-umět a naopak, bez čeho se obejdete. Já jsem toto udělala a po pěti měsících rozhodování nakonec stejně vyhrála ta Cortina.Jsou tam samozřejmě věci, co mi vadí(odpružení, ruční brzda),ale i tak. Ještě uvažuju, že dokoupím ty nafukovací kola, ale čekám, až to někdo udělá dřív a řekně, jestli to k něčemu pomohlo - nějak se mi nechce vyhodit 2500,– z okna ![]()
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, jestli jde sporťák na Cortině přehazovat po a proti směru jízdy
Děkuji
M.e.g. píše:
Ahoj,chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, jestli jde sporťák na Cortině přehazovat po a proti směru jízdy
Děkuji
Ahoj M.e.g.
sporťák přehazovat jde, je to super.