kočárek peg perego GT3

3
24.10.07 15:11

kočárek peg perego GT3

Ahoj všem, ať už nastávajícím maminkám nebo maminkám.Jsem v 7.měsíci a naše mimi by se mělo narodit začátkem ledna. Jsem ráda , že existují tyto stránky, neboť teď máme nařízený klidový režim a já mám tak čas na přečtení vašich názorů na kočárky.Dlouho jsem váhala,porovnávala a objížděla obchoďáky a rozhodovala se mezi GT3 a Casuaplay .A včera se rozhodlo !!PP GT3 barva zelená vyhrál. Kočárek je zatím schovaný u rodičů, ale já tam dnes vyrazila aspoň na chvíli si s ním pojezdit. Do kufru auta se nám vešel, máme klasický panelák a do výtahu taky. Jen mám prosbu, maminky co kočárek vlastníte u autosedačky mi nějak nejde natáhnout ta boudička aby držela nebo něco dělám špatně??a pak ještě jeden dotaz, jakou si koupit pláštěnku na hluboké lůžko, ke sporťáku tam pláštěnka je, ale moc jste na ni chválu nepsali. děkuji moc za radu a už se mooooc těším, jak s kočárkem vyrazíme v lednu ven. pa verdik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
24.10.07 15:34

ahoj, diskuze o PP je tady - https://www.emimino.cz/modules.php?…

Já jsem teda sedačku a korbu jen prozkoumala a zas schovala do krabice, ale zkus stříšku zatáhnout co nejvíc dopředu jestli nezacvakne, aby držela. Nejsem si tím jistá, vím jen že u boudy na korbičce to tak je, že zacvakne v jedný poloze nahoře.
Ale co, jdu se mrknout jak to tam mám :-)

• Citovat
  • Upravit
andela
24.10.07 15:46

tak jsem jukla … je to jak jsem říkala. Když boudičku zatáhnu dopředu (že je jako spíš nakloněná nad nožičky než rovně) tak zacvakne. Jen to chce mít rukojeť nahoře nebo jí dát dolů, protože o ní jinak bouda drhne a jde špatně natáhnout :-).

• Citovat
  • Upravit
11530
24.10.07 19:08

Verdik, přesuň se prosím do diskuze na kterou ti dala odkaz anděla ano? Tady to zamknu a smažu. Kvůli přehlednosti je lepší, aby všechny dotazy na zkušenosti a problémy tohoto kočárku byly v jedné diskuzi. S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí