Peg Pérego GT3 versus AT4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1364
20.10.07 11:41

Peg Pérego GT3 versus AT4

Už pěkně dlouho vybírám sporťák. Podařilo se mi zúžit výběr na tyhle dva, ale teď se nějak nemůžu rozhodnout, který by byl pro nás lepší. Fanda trojkolek zrovna nejsem, ale GT3 se mi moc líbí, na druhou stranu AT4 bude asi lepší do terénu, no fakt nevím. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
362
21.10.07 01:11

Stef ,
ale AT4 se už nevyrábí! Jedině sehnat ještě nějaký starší kousek…
My máme GT3 a naprostá spokojenost :srdce:
Výhoda oproti AT4 je, že má př. otáčecí kolo a do terénu je úplně suprovní, zvládne všechno :wink: Víc o něm psát nebudu, je tu velká diskuse o GT3, tak tam mrkni :wink:
 Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
21.10.07 13:12

Stef-Sisi má pravdu, AT4 už se nebude vyrábět, nicméně u nás ho má jedna maminka, moc si ho chválila,ale váha je jeho mínus, v tomhle je GT lepší, jinak taky nemá nafukovací kola, což GT má. Co jsem jinak koukala, tak krom absence jednoho kola u GT3 a použití matroše na kola (nafukovací versusu plast) jsem v nich rozdíl moc neviděla.Oba velké, pohodlné, rozhodně velký košík a super prací a udržovací potahy. Mám Centro a tak vím, že tohle mají fakt vychytaný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrus82
11.4.12 10:15

Tak já mám AT4 už na druhé dítě a jsem maximálně spokojená.Už se nevyrabí,ale dá se sehnat použitý.Kola nejsou z plastu,ale z takové zvláštní pryže,super matroš.Terén zvládne skvěle.GT3 má sice otočné kolo,ale ve sněhu třeba jede lépe At4.Jinak ta váha je jediná nevýhoda,ale GT3 váží 13kg a At4 14,5,tak že takový rozdíl to není.....Tak štastný výběr

• Citovat
  • Upravit
3241
15.4.12 21:50

Měla jsem oba, gt3 skoro rok a at4 jsem měla tak 14 dní, pak letěl z domu, ovladatelnost byla podle mě o mnoho horší. :-)ve sněhu jede gt3 právě super. :-) Ale 100 lidí 100 chutí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí