Cosi na prstě dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
27.1.18 19:59

@takal Tak já bych řekla, že si prstík někde skřípla. V puchýři má krev - prostě stinka se u nás říká, jak je to správně nevím :) To nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.1.18 20:00

Uvidíme do zítra a potom bychom to asi řešili pohotovostí. Děkuji za rady, přemýšlela jsem ještě nad vyšňovského mastí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
27.1.18 20:00

Také bych řekla že si prstík někde skřípla a je to krevní sraženina, kdyby byla ochotná určo při píchnutí by z toho vytekla krev a hned by to zmizelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.1.18 20:03

S prstem hýbe, ale když si na to sáhne tak jí to bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.1.18 20:14
@takal píše:
S prstem hýbe, ale když si na to sáhne tak jí to bolí.

taky se přikláním k té štěnici… a jasně, že to bolí, je to podobně jako modřina… prostě krevní podlitina pod kůží, při dotyku to bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
27.1.18 20:31

Na 99% štěnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.18 20:37
@takal píše:
Prosím můžete mi někdo poradit? Dceři se objevilo cosi, vypadá to jako popálenina. Nejprve si ztěžovala na bolest a měla to červené a teplé, asi za dva dny se jí tam udělali tmavé tečky jakoby podlité malé puchýřky, ale tmavé. Dnes už se jí to spojilo pod kůží a jsou z toho takové čárky. Pořád si ztěžuje na bolest a má to teplé. Nesetkali jste se s tím někdy? Puchýře jsou obvykle průhledné, ale ona je má takové tmavé. Sama neřekne kde se jí to stalo, jsou jí tři. Přidávám fpto a budu ráda za radu. Děkuji
štěnice.. sviňa bolí dost..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26573
27.1.18 20:37

Takhle to vypada, kdyz se ty prsty nekde skripnou, hodne prasti…nasi kluci maji taky obcas skrabanec/modrak, vypada desive a oni vubec nemaji tuchu, kde k tomu prisli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
27.1.18 20:39

@Doe_Jane
Nemyslis nahodou postipani stenicemi? Protoze holky tu mysli stenice=stinka/srazenina ze skripnuti. ;) Ja tu srazenu taky znala vzdycky jen pod pojmem stenice a stinka jsem slysela prvne az nedavno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26573
27.1.18 20:39

Kde tam tu stenici nekteri vidi, mi neni jasne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26573
27.1.18 20:40

@Niky2 8o Aha, tak to jsem teda netusila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.1.18 20:54
@Doe_Jane píše: Štěnice to rozhodně nejsou, je to sraženina, někde si to skřípla
Štěnice se říká i tomu, když se skřípneš…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
27.1.18 20:54

@Lenka_Hal
Ted jsi me dostala, jestli to rikam nakonec spravne ja :lol: Kazdopadne ja znam, ze kdyz se rekne stenice na prste, tak je to to same, jako stinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26573
27.1.18 20:56
@Niky2 píše:
@Lenka_Hal
Ted jsi me dostala, jestli to rikam nakonec spravne ja :lol: Kazdopadne ja znam, ze kdyz se rekne stenice na prste, tak je to to same, jako stinka.

To je vcelku jedno co je spravne, ja neznam ani jedno, u nas se reklo, skripla sis prst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
27.1.18 20:58
@Russet píše: Štěnice se říká i tomu, když se skřípneš…

to jsem v životě neslyšela :mrgreen: ahaa

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí