Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den maminky z Ostravy, nemáte prosím některé navíc kapky otipax?? Syna chytají uši a vždy nám pomohou, jenže už my došly a když vezmu prcka k dr tak mu to zas budou chtít píchat a cpát atb
Nemá se náhodou používat max. 14 dní a pak vyhodit? To asi nikdo nebude mít doma funkční tyto kapky. Osobně bych šla k doktorovi a nechala si je předepsat.
@brumi píše:
Dobrý den maminky z Ostravy, nemáte prosím některé navíc kapky otipax?? Syna chytají uši a vždy nám pomohou, jenže už my došly a když vezmu prcka k dr tak mu to zas budou chtít píchat a cpát atb
Mám Otobacid N, jsou z neděle, tedy použitelné do úterý, už jich tedy není moc… ![]()
@MarieP tyto mám pro sebe momentálně a malému je také psaly ale nesedí mu bohužel ![]()
@Aspera tomu se chci právě vyhnout protože vždy malému napíši atb a uši píchají, trpí na ušička od narození a každý rok cca 10 píchané, ale když jsem měla loni já zanět tak jsem právě dostala otipax a jak malého chytaly ouška kapala jsem a rozehnaly jsme bez problémů.
@brumi ale vždyť jsou volně prodejné. Nebo nedávno ještě byly.
@brumi tak zkusit se domluvit s dětskou, jestli by ti je nenapsala. Mě je píše dětská a když nezaberou tak teprve ušní a případné píchání.
@Katerina308 jsou na předpis.
@Aspera píše:
@brumi tak zkusit se domluvit s dětskou, jestli by ti je nenapsala. Mě je píše dětská a když nezaberou tak teprve ušní a případné píchání.@Katerina308 jsou na předpis.
Udělala bych to stejně…
@brumi, a jet na orl ve fakultce a zkusit se domluvit, že pokud nezaberou přijedete?
@MarieP to už jsem zkoušela minule a nedopadlo to nej prý musí malého ošetřit jak je nutné dle jejich názoru a když odmítám jejich postup naschle…takže zase atb