Cottage

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Kapi
6.10.10 12:54

Cottage

Chci se zeptat, co děláte z tohoto sýra? Upravujete jej? Nebo jíte jen tak třeba na chleba? Dík za tipy 8-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
6.10.10 12:57

Jim ho bud jen tak a nebo s chlebem,nebo toastem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
6.10.10 12:58

Ja treba upecu omyte brambory ve slupce,nejlepsi jsou samo nove bramburky,pak je na taliri jakoby rozpulim,ale nedokrojim a nacpu Cottage,posypu necim zelenym - pazitkou,jarni cibulkou,medvedim cesnekem a poliju maslem.Milujem to vsichni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637

Ahoj, tak my ho kupujeme celkem často. Buď ho jíme jen tak k pečivu a nebo častěji ho používám do salátu, nakrájím nějákou zeleninku + třeba červenou cibuli a promíchám s cottage, to je dobrota :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895

Já ho míchám do zeleninového salátu.rajčata,paprika,okurka,cottage.malinko osolít a můžou být nějaké bylinky.dávám provensálske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
6.10.10 13:00

Já dělám mrkvovou rýži, zrovna jsem jí dov ařila. Nastrouháš mrkev a dáš vařit společně s rýží do měkka. Potom přidáš pomerančovou štáva tak dvě lžíce a nakonjec sýr cotagge podle chuti :-)

• Citovat
  • Upravit
14046
6.10.10 13:01

ja to davam do panve s dusenou zeleninou a sojovkou, nase oblibena vecere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
6.10.10 13:02

Mi ho mame radi na testoviny. Kdyz neni cas na dlouhe vareni, na testovinach s cottagem si smlsnem uplne vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kapi
6.10.10 13:18

Jejda, to je způsobů :-D
Tak koukám, že funguje podobně jako balkánský sýr (saláty).
Nám se zdál jen tak celkem bez chuti :oops: Ale určitě vyzkouším některý z uvedených způsobů :wink:

• Citovat
  • Upravit
1837
6.10.10 13:29

Já dávám jako Eemii taky na brambory, ale já je uvařím, rozmačkám vidličkou a podávám s rajčatama. Bezva rychlá večeře pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
6.10.10 13:43
Romik píše:
Já dávám jako Eemii taky na brambory, ale já je uvařím, rozmačkám vidličkou a podávám s rajčatama. Bezva rychlá večeře pro děti.

Vidis,asi to dneska udelam k vece :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
6.10.10 14:04

Vojta ho jí lžičkou z misky, pak teprve sní samotný suchý rohlík :) kdybych ho nechala, sní klidně celé balení najednou :mrgreen:
jíme vždycky syrový, vařit mě s ním nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.10.10 16:48

Ja ho mam rada do stouchanych brambor, nejlepe ten ochuceny s pazitkou, ale i normalni je dobry.

• Citovat
  • Upravit
1127
8.10.11 14:27

párkrát sem ho měla a byl moc dobrej, brácha si to posolí,popepří, dá česnek a s pečivem nebo tak nějak snad cokoli by k tomu šlo, a v časopise bylo že je i s příchutí boruvka, tak vyzkouším na chut třeba na snídani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
5.8.13 18:18

Ahojky, nějaký nápad jak tento sýr tepelně upravit? třeba nějaká buchta, koláč??
dnes jsem ho načala, nesmrdí, není prošlý ani plesnivý, ale má takovou zvláštní konzistenci, co normálně nemá, kupuju stále stejnou značku, často… nějak se zdráhám sníst jen tak, ale zároven se mi moc nechce vyhodit 26 Kč ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí