Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat jak je to aktuálně s covidem. Musí se chodit na PCR test nebo stačí být doma 7 dnů od počátku příznaků s antigenem, který vyjde někomu doma a nahlásí to jen lékaři? Nebo jak to je prosím? Děkuji.
Nikam nejdu a test na chřipku si kupovat nebudu ![]()
Pokud mi není na umřeni chodím normálně do práce ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat jak je to aktuálně s covidem. Musí se chodit na PCR test nebo stačí být doma 7 dnů od počátku příznaků s antigenem, který vyjde někomu doma a nahlásí to jen lékaři? Nebo jak to je prosím? Děkuji.
Mamka ne pozitivni od ctvrtka. Doktorce jsem nahlasila, mailem jsem ji poslala vyfocenej pozitivni antigen s kartickou pojistovny a ta zanesla do systemu a vystavila ji PN. Do 1.2. je v izolaci a pokud ji nic nebude, od 2. muze do prace. Do karanteny nikdo kolem ni nemusel, zadny kontrolni test taky netreba ![]()
Ono záleží na lékaři. V práci se nám taky nedávno přehnalo, mě stačilo jen zavolat a vyfotit antigen, ale byla jsem jediná. Někteří museli povinně k lékaři a některé dokonce vyslal lékař na test, bez toho nevystavil nemocenskou.
@JiříkMazlík píše:
Nikam nejdu a test na chřipku si kupovat nebudu
Pokud mi není na umřeni chodím normálně do práce
Tak to je fakt super
ze ti je nekde ze to od tebe chytnou, ja treba stale nechci, aby to my chronicky nemocni seniori to ode me chytli a predstav si, ze kdyz mi neni dobre tak se otestuji a nejdu k nim. A s koronou bych do prace fakt nesla, kvuli druhym.
@JiříkMazlík píše:
Nikam nejdu a test na chřipku si kupovat nebudu
Pokud mi není na umřeni chodím normálně do práce
Tak to jsi b.bec. Extremni manevry jsou jedna vec, ale bez testu lezt do prace nemocny
Zrovna tento mesic covid v rodine lital stacilo kratke setkani a meli ho vsichni - 9 lidi.
No přítel právě řeší, že leží od úterý doma s myšlenkou, že má chřipku a v pátek si dělal antigen a měl své čárky, ale už byl večer a praktik tam nebyl. A teď se děsí, že bude v pondělí muset zas na test a bejt týden další doma když už doma týden skoro je.
@Maggdallena píše:
Tak to jsi b.bec. Extremni manevry jsou jedna vec, ale bez testu lezt do prace nemocnyZrovna tento mesic covid v rodine lital stacilo kratke setkani a meli ho vsichni - 9 lidi.
No když bylo to povinné testování v práci že začátku nám platili PCR testy a všechno ok. Pak knam laboratoř přestala jezdit koupili antigeny a já byl Co týden doma kvůli falešné pozitivním testům.
Pokaždé stejná písnička SMS od hygieny a jít na pcr no po testu v pondělí jsem se dostal do práce nejdříve ve čtvrtek protože nejdřív čekání na výsledky a pak na hygienu až ukončí neschopnost.
Výplata tím pádem v čudu.
Kdyby to nebylo tak medializované tak většina lidí by měla "chřipku "a byl by klid.
A v práci ho prodělali všichni a nikomu nebylo ani zle jen měli pozitivní testy.
Ať stím už jdou do pr.dele . Covid, ukrajna, ptačí chřipka…
Stačí vypnout tv a zprávy a hned je to líp ![]()
@aledud dekuji u přítele stacil taky stačil jen ten antigen a napsal mu to do karty a vystavil nemocenskou. Blbý jen je že když člověk nejde na pcr test tak to pak Ofiko nikde není důkaz že to člověk fakt prodelal