Covid aktuálně/Pcr?antigen?

Anonymní
29.1.23 00:51

Covid aktuálně/Pcr?antigen?

Dobrý den, chci se zeptat jak je to aktuálně s covidem. Musí se chodit na PCR test nebo stačí být doma 7 dnů od počátku příznaků s antigenem, který vyjde někomu doma a nahlásí to jen lékaři? Nebo jak to je prosím? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
29.1.23 01:16
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat jak je to aktuálně s covidem. Musí se chodit na PCR test nebo stačí být doma 7 dnů od počátku příznaků s antigenem, který vyjde někomu doma a nahlásí to jen lékaři? Nebo jak to je prosím? Děkuji.

Nikam nejdu a test na chřipku si kupovat nebudu :zed:
Pokud mi není na umřeni chodím normálně do práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.23 01:29

Diky :mrgreen: mě zajímalo jak to chodí jako řádně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1380
29.1.23 06:24
@Anonymní píše:

Mamka ne pozitivni od ctvrtka. Doktorce jsem nahlasila, mailem jsem ji poslala vyfocenej pozitivni antigen s kartickou pojistovny a ta zanesla do systemu a vystavila ji PN. Do 1.2. je v izolaci a pokud ji nic nebude, od 2. muze do prace. Do karanteny nikdo kolem ni nemusel, zadny kontrolni test taky netreba :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
29.1.23 07:03

Ono záleží na lékaři. V práci se nám taky nedávno přehnalo, mě stačilo jen zavolat a vyfotit antigen, ale byla jsem jediná. Někteří museli povinně k lékaři a některé dokonce vyslal lékař na test, bez toho nevystavil nemocenskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
29.1.23 08:01
@JiříkMazlík píše:
Pokud mi není na umřeni chodím normálně do práce ;)

Tak to je fakt super 8o ze ti je nekde ze to od tebe chytnou, ja treba stale nechci, aby to my chronicky nemocni seniori to ode me chytli a predstav si, ze kdyz mi neni dobre tak se otestuji a nejdu k nim. A s koronou bych do prace fakt nesla, kvuli druhym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2913
29.1.23 08:12
@JiříkMazlík píše:
Pokud mi není na umřeni chodím normálně do práce ;)

Tak to jsi b.bec. Extremni manevry jsou jedna vec, ale bez testu lezt do prace nemocny :roll: Zrovna tento mesic covid v rodine lital stacilo kratke setkani a meli ho vsichni - 9 lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.23 10:07

No přítel právě řeší, že leží od úterý doma s myšlenkou, že má chřipku a v pátek si dělal antigen a měl své čárky, ale už byl večer a praktik tam nebyl. A teď se děsí, že bude v pondělí muset zas na test a bejt týden další doma když už doma týden skoro je.

• Citovat
  • Upravit
3598
29.1.23 11:04
@Maggdallena píše:
Tak to jsi b.bec. Extremni manevry jsou jedna vec, ale bez testu lezt do prace nemocny :roll: Zrovna tento mesic covid v rodine lital stacilo kratke setkani a meli ho vsichni - 9 lidi.

No když bylo to povinné testování v práci že začátku nám platili PCR testy a všechno ok. Pak knam laboratoř přestala jezdit koupili antigeny a já byl Co týden doma kvůli falešné pozitivním testům.
Pokaždé stejná písnička SMS od hygieny a jít na pcr no po testu v pondělí jsem se dostal do práce nejdříve ve čtvrtek protože nejdřív čekání na výsledky a pak na hygienu až ukončí neschopnost.
Výplata tím pádem v čudu.
Kdyby to nebylo tak medializované tak většina lidí by měla "chřipku "a byl by klid.
A v práci ho prodělali všichni a nikomu nebylo ani zle jen měli pozitivní testy.

Ať stím už jdou do pr.dele . Covid, ukrajna, ptačí chřipka…
Stačí vypnout tv a zprávy a hned je to líp :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.23 20:42

@aledud dekuji u přítele stacil taky stačil jen ten antigen a napsal mu to do karty a vystavil nemocenskou. Blbý jen je že když člověk nejde na pcr test tak to pak Ofiko nikde není důkaz že to člověk fakt prodelal

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA