Kolik dávek v sobě máte? ;-)

Zdeněk IV
28.12.22 21:41

Kolik dávek v sobě máte? ;-)

Tak jsem byl na očkování proti koronaviru. Očkovat jsem se nechal celkem třikrát, poprvé to bylo v práci americkou vakcínou Janssen 6.8.2021, potom jsem se nechal očkovat tento rok v lednu 21.1.2022 vakcínou Corminaty - SARS - COV-2 mRNA no a před nedávnem 9.12.2022 jsem se taky nechal očkovat vakcínou Corminaty - SARS - COV-2 mRNA.

Chtěl bych se zeptat, co je to vůbec za vakcínu ta Corminaty - SARS - COV-2 mRNA? Je to Moderna a nebo Pfizer? Díky. Na tom očkování jsem byl jen já a jeden člověk a ta zdravotní sestra ho zdrbala: " Pište pěkně, paní doktorka vás sprdne! " :) Ano byl jsem v Uherském Hradišti, je to tam bez registrace.

Já mám třetí dávku, ale původně jsem si myslel, že jdu už na čtvrtou. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1574
28.12.22 21:46

Já nemám ani jednu, ale k čemu ti ta informace bude? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
28.12.22 21:48

Jamik1416

Jamik1416: Brzy umřeš, rozjíždí se tu zase nová vlna! 8)

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
28.12.22 21:49

Stihla jsem dvě, víc kávy jsem ráno nedala.

• Citovat
  • Upravit
53518
28.12.22 21:50
@Zdeněk IV píše:
Tak jsem byl na očkování proti koronaviru. Očkovat jsem se nechal celkem třikrát, poprvé to bylo v práci americkou vakcínou Janssen 6.8.2021, potom jsem se nechal očkovat tento rok v lednu 21.1.2022 vakcínou Corminaty - SARS - COV-2 mRNA no a před nedávnem 9.12.2022 jsem se taky nechal očkovat vakcínou Corminaty - SARS - COV-2 mRNA.

Chtěl bych se zeptat, co je to vůbec za vakcínu ta Corminaty - SARS - COV-2 mRNA? Je to Moderna a nebo Pfizer? Díky. Na tom očkování jsem byl jen já a jeden člověk a ta zdravotní sestra ho zdrbala: " Pište pěkně, paní doktorka vás sprdne! " :) Ano byl jsem v Uherském Hradišti, je to tam bez registrace.

Já mám třetí dávku, ale původně jsem si myslel, že jdu už na čtvrtou. :)

Třikrát Pfajzr. Naposledy v lednu 2022.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
28.12.22 21:50

Všichni co se nechali očkovat biť jednou dávkou mají zdravotní problémy od snížené imunity po vyrážky, zhoršené hodnoty štítné žlázy, trpí na průjmy, zvracení, horečky a další a další. Akorad se tim něčím dodělali. Nemám žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42489
28.12.22 21:51

Zdendo, tato informace ti bude k hounu.
Už sis našel podnájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
28.12.22 21:55
@Zdeněk IV píše:
Jamik1416: Brzy umřeš, rozjíždí se tu zase nová vlna! 8)

Tak jo, poznačím si to do diáře na rok 2023.
Když já mám Zdendo pro tebe a tvé diskuze takovou blíže nespecifikovatelnou slabost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922

Nemám žádnou. A mít nebudu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65222
@Anonymní píše:
Všichni co se nechali očkovat biť jednou dávkou mají zdravotní problémy od snížené imunity po vyrážky, zhoršené hodnoty štítné žlázy, trpí na průjmy, zvracení, horečky a další a další. Akorad se tim něčím dodělali. Nemám žádnou.

Mam tri davky a fakt nic takoveho nepocituju, tak laskave nesir bludy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
@Anonymní píše:

biť :mrgreen: tvl… ja žádné problemy nemam :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
@Anonymní píše:

Ja mam davky dve, posledni lonske leto. A nemam žádné zdravotni problemy. Ani nikdo z myho okoli. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
53518
28.12.22 21:57
@Anonymní píše:

Biť? Akorad? Asi vysoká škola života, co? Nedivím se, že to píšeš anonymně. Nic takového nemám a mám tři dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42489
28.12.22 21:58
@Anonymní píše:

Biť a akorad:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jaký máš důvod k anonymu, ty brepto :mrgreen:
Asi to, aby nikdo nevěděl, kdo je na epipi král pravopisu :jazyk:

Příspěvek upraven 28.12.22 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
28.12.22 21:58
@jamik1416 píše:
Tak jo, poznačím si to do diáře na rok 2023.
Když já mám Zdendo pro tebe a tvé diskuze takovou blíže nespecifikovatelnou slabost :kytka:

značíš si do diáře smrt na covid z neočkování? :lol: a kdy to plánuješ? v lednu nebo až v prosinci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí