Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Eeelllaaa píše:
@Russet nemám důvod… Jim zdravě, cvičím, sportuji atd… Bohužel já mám v okolí plno lidí a ne jen tohle, známá nikdy nebyla nemocná letos už ji přepadla třetí chřipka tak kde je problém? Oslabená imunita po očkování, hodně lidí bolestí kloubů a všechno možné, a ne není to věkem. Je mi 20.. Takže určitě to mělo nějaký vliv
A mě táhne na 45 a jsem celkem zdravá. Klouby mě nebolí a to mám, představ si, nadváhu! Ale kotrmelec ještě udělám. Zdravě celý den nejím, na silvestra si dám kus libového ovaru ![]()
@Zdeněk IV píše:
Tak jsem byl na očkování proti koronaviru. Očkovat jsem se nechal celkem třikrát, poprvé to bylo v práci americkou vakcínou Janssen 6.8.2021, potom jsem se nechal očkovat tento rok v lednu 21.1.2022 vakcínou Corminaty - SARS - COV-2 mRNA no a před nedávnem 9.12.2022 jsem se taky nechal očkovat vakcínou Corminaty - SARS - COV-2 mRNA.Chtěl bych se zeptat, co je to vůbec za vakcínu ta Corminaty - SARS - COV-2 mRNA? Je to Moderna a nebo Pfizer? Díky. Na tom očkování jsem byl jen já a jeden člověk a ta zdravotní sestra ho zdrbala: " Pište pěkně, paní doktorka vás sprdne! "
Já mám třetí dávku, ale původně jsem si myslel, že jdu už na čtvrtou.Ano byl jsem v Uherském Hradišti, je to tam bez registrace.
Zdendo přijde mi, že očkovat se proti nemoci, co zabíjí (mimochodem ta čísla nejsou tak velká) nejvíc lidi nad 60let, je blbost a maximálně navození si zdravotních problémů z pochybné vakcíny, která byla ledabyle a narychlo udělána pro obrovský marketing farmaceutických společností, ne pro dobro lidí, tak se prober.
Oživuji po půl nějaké době diskusi. Prosím očkované, aby se vyjádřili, jak to nyní s nimi vypadá. Můžete samozřejmě i anonymně.
@Ip man píše:
Oživuji po půl nějaké době diskusi. Prosím očkované, aby se vyjádřili, jak to nyní s nimi vypadá. Můžete samozřejmě i anonymně.
Mám tři dávky a je mi bezva.
![]()
@Ip man píše:
Nechápu dotaz. Vypadá co?
@Ip man píše:
Jsou uplne v pohode.
Akorat zrovna resi problem A, B nebo C, ktere ale s ockovanim vubec, ale vubec nesouvisi.
Ne, vazne, mam kolem sebe tolik lidi s ockem, ze si fakt preju, aby to v pohode bylo. Bohuzel dva z nich maji vazne problemy. Snad jich nebude vic.
Mám jednu a furt blbě, co chvílí v nemoci před očkováním i po
a ted nevím zda mám své problémy hodit na hormony, porody, očkování, krvetvorbu, postupující věk, děti… co já vím.
Příspěvek upraven 11.06.23 v 11:47
Já nemám ani jednu, dokonce ani můj manžel, který je státní zaměstnanec se očkovat nenechal
já se nikdy nenechala očkovat ani proti chřipce, tak nevidím důvod očkovat se proti čemu koliv jinému ![]()
Zdravotní stav mi rozhodilo prodělání covidu, vakcinace (mám dvě dávky) nic nezlepšila ani nezhoršila.
Stále mám po posledním očkování oslabené, ztuhlé svaly levého ramene, a krční páteře. Na následující prodělany kovid očkování vliv nemělo, stejně jsem ho chytla ( bolest v krku, kašel, dutiny) a následující postcocidovy syndrom který mam taky a mám už půl roku, motani hlavy, slabost, bolesti kloubů. Teprve teď cítím že se stav lepší…
Ale jinak po vakcinaci pořád vše stejné.
Žiju, dejcham, tak jako předtím kupodivu..
spojení na mimozemské civilizace nenavazano… čip v hlavě neodhalen… Jinak dva neočkovani v mé rodině mají neustále zdravotní problémy po prodělaném covidu který byl velmi dlouhý…muze za to covid? stejně tak stupidní otázka jako jestli za něco může očkování…to nikdo neví! Stejný svinstvo jak je covid tak vakcína…vyber si
@Milanovak píše:
Já nemám ani jednu, dokonce ani můj manžel, který je státní zaměstnanec se očkovat nenechaljá se nikdy nenechala očkovat ani proti chřipce, tak nevidím důvod očkovat se proti čemu koliv jinému
Jestli jste se pani jedinečná očkovat nenechala, to je věc vaše a vašeho okolí. V dětství jste také očkovaná nebyla? Jak to vaší rodiče udělali? Že nevidíte důvod? Tak tož jste asi slepá, když se k vám nedostaly zprávy o covidu a očkování a spoustě lidí umírající h na covid.
Chlubite se tady tím, a vůbec nevidíte, že je to trapné. Můžete sebou svihnout na podlahu a kopat nožičkami, jak ta vaše vedoucí.
@Uslava píše:
Jestli jste se pani jedinečná očkovat nenechala, to je věc vaše a vašeho okolí. V dětství jste také očkovaná nebyla? Jak to vaší rodiče udělali? Že nevidíte důvod? Tak tož jste asi slepá, když se k vám nedostaly zprávy o covidu a očkování a spoustě lidí umírající h na covid.
Chlubite se tady tím, a vůbec nevidíte, že je to trapné. Můžete sebou svihnout na podlahu a kopat nožičkami, jak ta vaše vedoucí.
No a i kdyby, tak tobě je do toho houby.
@Atisia píše:
Všichni co se nechali očkovat biť jednou dávkou mají zdravotní problémy od snížené imunity po vyrážky, zhoršené hodnoty štítné žlázy, trpí na průjmy, zvracení, horečky a další a další. Akorad se tim něčím dodělali. Nemám žádnou.
Příspěvek upraven 11.06.23 v 18:52
Po precitani nadpisu mi napadlo: kolko davok kavy v sebe mate.. ![]()