Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Uslava
aby tě z toho nešvihlo, že někdo na tu covid komedii neskočil a zachoval si klidnou hlavu
si vyhledej kolik je ročně úmrtí na klasickou chřipku ty chytrá
a ano, jsem hrdá na to, že jsem se nenechala převálcovat jako většina ![]()
@Milanovak píše:
@Uslava![]()
![]()
aby tě z toho nešvihlo, že někdo na tu covid komedii neskočil a zachoval si klidnou hlavu
si vyhledej kolik je ročně úmrtí na klasickou chřipku ty chytrá
![]()
a ano, jsem hrdá na to, že jsem se nenechala převálcovat jako většina
No spíš bych řekla, že většina byla právě těch neočkovanych, co si vytvořili pocit božství a vzájemně se plácali po ramenou, že nebeci ve stádu…ale to stádo bylo právě u nich…tak
jinak já sem chřipku měla a nedala se srovnat s covidem… zlatá chripajzna a virozky…si pamatuju jako by to bylo dneska…kdy jsem se ráno vzbudila s vypáleným flekem na čele po skoro 40 stupňových horečkách, na který sem nikdy netrpěla.
a lezla sem po čtyřech na ha*zl
zlata chřipka
@Wilík píše:
No spíš bych řekla, že většina byla právě těch neočkovanych, co si vytvořili pocit božství a vzájemně se plácali po ramenou, že nebeci ve stádu…ale to stádo bylo právě u nich…takjinak já sem chřipku měla a nedala se srovnat s covidem… zlatá chripajzna a virozky…si pamatuju jako by to bylo dneska…kdy jsem se ráno vzbudila s vypáleným flekem na čele po skoro 40 stupňových horečkách, na který sem nikdy netrpěla.
a lezla sem po čtyřech na ha*zl
zlata chřipka
A pořád je to drží.
Na smrtelné posteli budou vzpomínat na svůj hrdinský čin. ![]()
@Wilík hele já covid taky měla, taky mě to složilo, skoro týden jsem nejedla, bylo mi zle, ale prostě jsem se z toho vyležela jako z jakékoliv jiné virózy
manžel ho měl taky, snášel ho mnohem lépe, syn ho buď měl bez příznaků a nebo to od nás zázrakem nechytl, netuším, má 3 roky, testy jsem mu nikdy nedělala
mě spíš zaráží že se teď ještě vůbec někdo zajímá o covid
@Uslava prosím tě o co ti jde? ty seš zase jedna z těch co asi neočko přeje aby na ten covid umřeli i s celou rodinou ne? se prober! to že si nenechám dát něco, co propaguji v TV a všude jak je to boží neznamená že jsem v něčem špatný člověk, před 70 lety byli reklamy na to jak je kouření prospěšné a co víme o cigaretach už nějakou dobu, aha? mě fakt udivuje že dneska se ještě někdo zabývá covidem a zda někdo očkovaný je nebo ne. A když jsme u té smrtelné postele, tak moji spolužačku po druhé dávce do 2 hodin doma švihlo, zkolabovala, rok byla v kómatu, nakonec umřela, ale s očkováním to samozřejmě vůbec nesouviselo.
@Wilík Tohle je hrozně individuální, a dohady o očkování jsou zbytečné. Já covid měla neočkovaná, a příjemné to nebylo, to přiznávám. O rok později jsem měla chřipku a ta teda byla za mě horší.
Třeba rodiče se naočkovat nechali, já tehdy byla ráda, přece jen jsou starší a měla jsem o ně strach. Ale třeba mamka už pak poslední dávku odmítla a lituje, že se nechala očkovat, měla pak nějaké zdravotní problémy a myslí si, že je to z toho (i když se to samozřejmě nedá prokázat).
Nejsem očkovaná, ale neodsuzuji nikoho, kdo se očkovat nechal. Ale štve mě, jak byly útoky proti neočkovaným (a to opravdu byly, o omezování ani nemluvím - ještě že už je to pryč).
Na druhou stranu nemusím ani to strefování se do očkovaných. Každého jeho věc.
Já doufám, že už je klid a nemusí se to tady už na ty tábory očkovaní x neočkovaní dělit.
@Milanovak píše:
@Uslava prosím tě o co ti jde? ty seš zase jedna z těch co asi neočko přeje aby na ten covid umřeli i s celou rodinou ne? se prober! to že si nenechám dát něco, co propaguji v TV a všude jak je to boží neznamená že jsem v něčem špatný člověk, před 70 lety byli reklamy na to jak je kouření prospěšné a co víme o cigaretach už nějakou dobu, aha? mě fakt udivuje že dneska se ještě někdo zabývá covidem a zda někdo očkovaný je nebo ne. A když jsme u té smrtelné postele, tak moji spolužačku po druhé dávce do 2 hodin doma švihlo, zkolabovala, rok byla v kómatu, nakonec umřela, ale s očkováním to samozřejmě vůbec nesouviselo.
Dalí ti zprávu z pitvy tvé spolužačky? Mě nikdy. ![]()
@Milanovak nelze tvrdit, že Covid byl nemocí lehčí nebo těžší, než je chřipka, každý měl zkrátka průběh nějaký. My měli chřipku letos, stalo to za houby, ale oproti Covidu procházka růžovou zahradou. A někdo jiný to bude mít naopak. Většině lidí bylo naprosto jedno, jak se k tomu kdo postavil, vždycky řve ta menšina.
@Uslava mrzí mě, že v roce 2023 ještě žiješ covidem, přeji ti hodně zdraví a ať si po zbytek životě šťastná
![]()
@Milanovak no, zkus odhadnout, kdo diskusi obnovil. A ano, nejhlasitější je vždycky menšina.
@Vesmírná drůbež no nevím
jsem na miminu chvilku, takže nevím kdo to je
a upřímně, je mi to fuk, já už covid neřeším, jen mě udivuje kolik mladých lidí se nechalo očkovat
to je celý. Tobě taky přeji hezký den a na světě jsou lepší věci na premyeleni, než covid ![]()
@Vesmírná drůbež ježíš, tak teď asi úplně nechápu o čem píšeš a proč?
já nejsem ten typ ženský co čte mezi řádky, vidí neviditelné a zajímá se o nadpřirozeno a nevlastním ani křišťálovou kouli ani jednu ani dvě
a pro tvou informaci, na miminu jsem opravdu chvilku ![]()
@Milanovak píše:
@Uslava mrzí mě, že v roce 2023 ještě žiješ covidem, přeji ti hodně zdraví a ať si po zbytek životě šťastná![]()
Covidem jsem nezila ani v jeho největším rozmachu. A covid je tu pořád. Nikam nezmizel. Jen se s ním umí lépe pracovat.