Kolik dávek v sobě máte? ;-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
28.12.22 21:58
@Anonymní píše:
Všichni co se nechali očkovat biť jednou dávkou mají zdravotní problémy od snížené imunity po vyrážky, zhoršené hodnoty štítné žlázy, trpí na průjmy, zvracení, horečky a další a další. Akorad se tim něčím dodělali. Nemám žádnou.

Proč anonym? Co je na tvém vyjádření citlivého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
28.12.22 21:59
@Kelsey píše:

Gramatika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
28.12.22 22:00

Přátelé klid :mrgreen:
Odpovídejte pls pouze Zdénovi k věci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
28.12.22 22:01
@Kelsey píše:

Hodnota IQ jako počet smajliku v nabídce emimina :nevim: a tohohle beru za dva at nezeru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69005
28.12.22 22:02
@Anonymní píše:
Všichni co se nechali očkovat biť jednou dávkou mají zdravotní problémy od snížené imunity po vyrážky, zhoršené hodnoty štítné žlázy, trpí na průjmy, zvracení, horečky a další a další. Akorad se tim něčím dodělali. Nemám žádnou.

Ač si to rozhodně nemyslím, tenhle příspěvek by dokonale nahrával tvrzení, že počet dávek covidové vakcíny je přímo úměrný výši IQ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.12.22 22:04

Když jsem četla nadpis. Tak jsem se úplně lekla, jaké dávky v sobě myslí😱 🧐. To je takové uni slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42502
28.12.22 22:04

A zrovna ráno jsem si říkala, že se Zdenda už dlouho neozval, že Vánoce byly zcela jistě finančně náročný a on bude chtít uklidnit, že to na svém kontě brzy dožene… A on na nás s očkováním :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35876
28.12.22 22:07

A země máš umytý nebo už nemáte službu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30995
28.12.22 22:09

2 injekce a preockovani Covidem :mrgreen: - jedno oficialni a pak jsme ho mozna meli doma neoficialne jeste jednou, ale to bylo v dobe, kdy uz to nikdo zjistovat nechtel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2009
28.12.22 22:12
@Anonymní píše:

Ale prosím tě, to je nesmysl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65231
28.12.22 22:12
@Betty MacDonald píše:
A zrovna ráno jsem si říkala, že se Zdenda už dlouho neozval, že Vánoce byly zcela jistě finančně náročný a on bude chtít uklidnit, že to na svém kontě brzy dožene… A on na nás s očkováním :nevim: :think:

No bohuze se nedavno ozval, zalozil hnusnou diskusi o sve matce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
28.12.22 22:27

3× Pfizer.. a lituji toho..poslední dávka leden 2022 od ty doby bolest ramene, blokády žeber, hrudníkua šíje, oslabena imunita, prvni atb letos, intolerance..předtím jsem byla zdravý člověk co nikdy nepotřeboval doktora… A jsem si naprosto přesvědčena že očkování k těmto problémům přispělo jelikož nejsem jediná v mém okolí kdo to takhle má… lituji toho a mlatim se hlavou o zeď jak jsem blbá :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
28.12.22 22:29
@Zdeněk IV píše:
Jamik1416: Brzy umřeš, rozjíždí se tu zase nová vlna! 8)

Ježíši. :mrgreen: Další magor. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
28.12.22 22:30

Nejsem kráva, ani jednu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
28.12.22 22:35
@Zdeněk IV píše:
Tak jsem byl na očkování proti koronaviru. Očkovat jsem se nechal celkem třikrát, poprvé to bylo v práci americkou vakcínou Janssen 6.8.2021, potom jsem se nechal očkovat tento rok v lednu 21.1.2022 vakcínou Corminaty - SARS - COV-2 mRNA no a před nedávnem 9.12.2022 jsem se taky nechal očkovat vakcínou Corminaty - SARS - COV-2 mRNA.

Chtěl bych se zeptat, co je to vůbec za vakcínu ta Corminaty - SARS - COV-2 mRNA? Je to Moderna a nebo Pfizer? Díky. Na tom očkování jsem byl jen já a jeden člověk a ta zdravotní sestra ho zdrbala: " Pište pěkně, paní doktorka vás sprdne! " :) Ano byl jsem v Uherském Hradišti, je to tam bez registrace.

Já mám třetí dávku, ale původně jsem si myslel, že jdu už na čtvrtou. :)

Ty si něco necháš píchnout a potom zjišťuješ, co to bylo? 8o

Pardon :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí