Kolik dávek v sobě máte? ;-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
28.12.22 22:39

Úkol zněl jasně: za žádnou cenu nesmí projet muž s koženou brašnou. Chceš říct soudruhu že? No, dvě dávky! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8302
28.12.22 22:40

Ani jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
28.12.22 22:41
@vokishka píše:
No bohuze se nedavno ozval, zalozil hnusnou diskusi o sve matce

Kde je ta diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65665
28.12.22 22:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
28.12.22 22:47
@Anonymní píše:
Všichni co se nechali očkovat biť jednou dávkou mají zdravotní problémy od snížené imunity po vyrážky, zhoršené hodnoty štítné žlázy, trpí na průjmy, zvracení, horečky a další a další. Akorad se tim něčím dodělali. Nemám žádnou.

Všichni ne… A tohle pausalizovani už je trapné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9051
29.12.22 06:07

Po přečtení nadpisu jsem si myslela, že někdo lustruje kolik promile mám v žíle :mrgreen: či co jsem si šlehla :mrgreen:
Mám v sobě Klacid - antibiotika, protože asi angína od dětí
Brufen - bolí mě hlava
Ostropestřec mleté semeno - protože čistím játra
:mrgreen:
Nenapadlo mě, že se ještě v dnešní době někdo ptá na očkování proti covidu :lol:
Očkovaná nejsem a nebudu. Za sebou třikrát covid a nebylo by tomu jinak i kdybych si tu s…jdu nechala píchnout.
Ale to je na jinou odbornější diskuzi o mé nemoci, kterou mám už 16 let. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
29.12.22 06:57

Žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
29.12.22 07:03
@Anonymní píše:
Všichni co se nechali očkovat biť jednou dávkou mají zdravotní problémy od snížené imunity po vyrážky, zhoršené hodnoty štítné žlázy, trpí na průjmy, zvracení, horečky a další a další. Akorad se tim něčím dodělali. Nemám žádnou.

Mam tri, ja manzel a jeho mamka dokonce ctyri… Mame dve ruce, dve nohy, dve oci… a vsechno funkcni :lol: Tak tu akoráD nesir kecy anonyme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
29.12.22 07:26
@welovefashion píše:
značíš si do diáře smrt na covid z neočkování? :lol: a kdy to plánuješ? v lednu nebo až v prosinci :-)

Já to neplánovala, čekám, že mi to tady Zdenda upřesní. :nevim:
Pak si udělám do diáře hvězdičku a informuji příbuzné a známé…
Ale psal, že to bude brzy, tak tipuji leden, únor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
29.12.22 07:36
@vokishka píše:
Mam tri davky a fakt nic takoveho nepocituju, tak laskave nesir bludy

Ja mam 3 a muzu potvrdit, ze od te doby plno zdavotnich problemu a v okoli nejen ja :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65665
29.12.22 07:45
@PAN66 píše:
Ja mam 3 a muzu potvrdit, ze od te doby plno zdavotnich problemu a v okoli nejen ja :nevim:

No ja ani me okoli ne. Takze kdyz napise, ze vsichni ockovani maji problemy, tak lze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
29.12.22 10:36
@vokishka píše:
No ja ani me okoli ne. Takze kdyz napise, ze vsichni ockovani maji problemy, tak lze

Ale tak je to vždy a se vším, někdo problémy má, a pak tu jsou lidé kteří za tím vidí pomalu nějaké spiknutí, i u blbych ATB existují nežádoucí účinky ;) mě po všech bylo na omdlení a to celý den, bolela mě ruka celý týden, mám 3, 4.zatim neplanuji, čekám jak se situace vyvine…

Po covidu, který jsem chytla jen 1× jsem měla ještě 2 měsíce problém vyjít schody, špatně se mi dychalo… To jak zle mi bylo první 4 dny, to už fakt vzpomínat nechci…ať si každý dělá, co chce, ale generalizovani je fakt blbost, všichni mají problémy, nikdo nemá problémy to jako fakt? Pár lidí má problémy a ti o tom pořád dokola mluvi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.12.22 10:49
@Eeelllaaa píše:
3× Pfizer.. a lituji toho..poslední dávka leden 2022 od ty doby bolest ramene, blokády žeber, hrudníkua šíje, oslabena imunita, prvni atb letos, intolerance..předtím jsem byla zdravý člověk co nikdy nepotřeboval doktora… A jsem si naprosto přesvědčena že očkování k těmto problémům přispělo jelikož nejsem jediná v mém okolí kdo to takhle má… lituji toho a mlatim se hlavou o zeď jak jsem blbá :zed: :zed: :zed:

Já jsem i nadále po 3 dávkách na tom stejně jako před nimi. Ani nikdo další nemluví o blokádách a kdoví o čem. Spíš se zamysli nad svým životním stylem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
29.12.22 10:55
@Anonymní píše:
😂 😂 😂 všichni? To je zajímavý, že já jsem naprosto v pořádku, asi se někde stala chyba🤦🏼‍♀️
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
29.12.22 11:00

Ani jednu a jsem za toto rozhodnutí velmi vděčná.  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí