Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@vokishka píše:
No bohuze se nedavno ozval, zalozil hnusnou diskusi o sve matce
Kde je ta diskuze?
@Anonymní píše:
Všichni co se nechali očkovat biť jednou dávkou mají zdravotní problémy od snížené imunity po vyrážky, zhoršené hodnoty štítné žlázy, trpí na průjmy, zvracení, horečky a další a další. Akorad se tim něčím dodělali. Nemám žádnou.
Všichni ne… A tohle pausalizovani už je trapné ![]()
Po přečtení nadpisu jsem si myslela, že někdo lustruje kolik promile mám v žíle
či co jsem si šlehla ![]()
Mám v sobě Klacid - antibiotika, protože asi angína od dětí
Brufen - bolí mě hlava
Ostropestřec mleté semeno - protože čistím játra
![]()
Nenapadlo mě, že se ještě v dnešní době někdo ptá na očkování proti covidu ![]()
Očkovaná nejsem a nebudu. Za sebou třikrát covid a nebylo by tomu jinak i kdybych si tu s…jdu nechala píchnout.
Ale to je na jinou odbornější diskuzi o mé nemoci, kterou mám už 16 let. ![]()
@Anonymní píše:
Všichni co se nechali očkovat biť jednou dávkou mají zdravotní problémy od snížené imunity po vyrážky, zhoršené hodnoty štítné žlázy, trpí na průjmy, zvracení, horečky a další a další. Akorad se tim něčím dodělali. Nemám žádnou.
Mam tri, ja manzel a jeho mamka dokonce ctyri… Mame dve ruce, dve nohy, dve oci… a vsechno funkcni
Tak tu akoráD nesir kecy anonyme.
@welovefashion píše:
značíš si do diáře smrt na covid z neočkování?a kdy to plánuješ? v lednu nebo až v prosinci
Já to neplánovala, čekám, že mi to tady Zdenda upřesní. ![]()
Pak si udělám do diáře hvězdičku a informuji příbuzné a známé…
Ale psal, že to bude brzy, tak tipuji leden, únor ![]()
@vokishka píše:
Mam tri davky a fakt nic takoveho nepocituju, tak laskave nesir bludy
Ja mam 3 a muzu potvrdit, ze od te doby plno zdavotnich problemu a v okoli nejen ja ![]()
@PAN66 píše:
Ja mam 3 a muzu potvrdit, ze od te doby plno zdavotnich problemu a v okoli nejen ja
No ja ani me okoli ne. Takze kdyz napise, ze vsichni ockovani maji problemy, tak lze
@vokishka píše:
No ja ani me okoli ne. Takze kdyz napise, ze vsichni ockovani maji problemy, tak lze
Ale tak je to vždy a se vším, někdo problémy má, a pak tu jsou lidé kteří za tím vidí pomalu nějaké spiknutí, i u blbych ATB existují nežádoucí účinky
mě po všech bylo na omdlení a to celý den, bolela mě ruka celý týden, mám 3, 4.zatim neplanuji, čekám jak se situace vyvine…
Po covidu, který jsem chytla jen 1× jsem měla ještě 2 měsíce problém vyjít schody, špatně se mi dychalo… To jak zle mi bylo první 4 dny, to už fakt vzpomínat nechci…ať si každý dělá, co chce, ale generalizovani je fakt blbost, všichni mají problémy, nikdo nemá problémy to jako fakt? Pár lidí má problémy a ti o tom pořád dokola mluvi ![]()
@Eeelllaaa píše:
3× Pfizer.. a lituji toho..poslední dávka leden 2022 od ty doby bolest ramene, blokády žeber, hrudníkua šíje, oslabena imunita, prvni atb letos, intolerance..předtím jsem byla zdravý člověk co nikdy nepotřeboval doktora… A jsem si naprosto přesvědčena že očkování k těmto problémům přispělo jelikož nejsem jediná v mém okolí kdo to takhle má… lituji toho a mlatim se hlavou o zeď jak jsem blbá![]()
![]()
Já jsem i nadále po 3 dávkách na tom stejně jako před nimi. Ani nikdo další nemluví o blokádách a kdoví o čem. Spíš se zamysli nad svým životním stylem…
@Anonymní píše:😂 😂 😂 všichni? To je zajímavý, že já jsem naprosto v pořádku, asi se někde stala chyba🤦🏼♀️
Úkol zněl jasně: za žádnou cenu nesmí projet muž s koženou brašnou. Chceš říct soudruhu že? No, dvě dávky!