Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Všichni co se nechali očkovat biť jednou dávkou mají zdravotní problémy od snížené imunity po vyrážky, zhoršené hodnoty štítné žlázy, trpí na průjmy, zvracení, horečky a další a další. Akorad se tim něčím dodělali. Nemám žádnou.
Mohla bych poprosit o citaci nebo nejaky relevantni zdroj? Predem diky (jsem z oboru, zajima me to i profesne).
Zatim se tu objevil 1 prispevek proti…
Doufam, ze to neni statistika ala zeptala jsem se Karla a Pepy… takze vsichni maji problem (Karel to zalil 10 pivy a Pepa se uz pred ockovanim bal ohnout, aby se mu nezlomily jatra)… ![]()
@admin co je prosim na tomto citliveho? Nechci rypat, jen by me to zajimalo. Prijde mi, ze vetsina anomymu se stydi za nazor popr „reje“ nez by sdelovala citlive info. Dekuji predem.
Mam ctyri a nestydim se za to.
Pokud ma nekdo v mem okoli zdravotni potize, je to spíš blbou životosprávou a stresem.
Spousta lidi behem lockdownů zlenivěla a dneska uz nejdou ani na procházku kolem paneláku.
To je za me mnohem vyssi riziko nez ockovani, na které jiste typy rádi vsechno hážou ![]()
@Russet nemám důvod… Jim zdravě, cvičím, sportuji atd… Bohužel já mám v okolí plno lidí a ne jen tohle, známá nikdy nebyla nemocná letos už ji přepadla třetí chřipka tak kde je problém? Oslabená imunita po očkování, hodně lidí bolestí kloubů a všechno možné, a ne není to věkem. Je mi 20.. Takže určitě to mělo nějaký vliv
Mam dve davky kavy s kokosovou slehackou. ![]()
A Zdendo, tohle mrkni, je to preprint Cleveland Clinik. Zaver : ochrana skromna, ale si to zroluj dolu na figure 2, ten graf ukazuje, ze cim vic davek v sobe mas, tim mas vetsi sanci chytnout covid. ![]()
Kto nema zadnou davku, ma sanci nejmensi, kto ma jednu davku, ma mensi sanci, jak ten kto ma 2 davky, kto ma 2 davky, ma mensi sanci jak ten, kto ma 3 davky, atd.
Mám 4. První dvě byly od Moderny, druhé dvě od Pfizer/BioNTech (vakcína Comirnaty). Na té poslední jsem byla v půlce listopadu. Měla by už účinkovat proti Omikronu. Očkovaný byli i moji rodiče a tchyně. Všichni jsme bez zdravotních změn.
@Anonymní píše:
Všichni co se nechali očkovat biť jednou dávkou mají zdravotní problémy od snížené imunity po vyrážky, zhoršené hodnoty štítné žlázy, trpí na průjmy, zvracení, horečky a další a další. Akorad se tim něčím dodělali. Nemám žádnou.
Zvláštní, všichni v mém okolí, včetně mě, máme tři dávky, a nikdo žádný problém nemá
Tohle šíření nesmyslů mě fascinuje. A proč anonym? Protože blbost??
@Eeelllaaa píše:
3× Pfizer.. a lituji toho..poslední dávka leden 2022 od ty doby bolest ramene, blokády žeber, hrudníkua šíje, oslabena imunita, prvni atb letos,intolerance..předtím jsem byla zdravý člověk co nikdy nepotřeboval doktora… A jsem si naprosto přesvědčena že očkování k těmto problémům přispělo jelikož nejsem jediná v mém okolí kdo to takhle má… lituji toho a mlatim se hlavou o zeď jak jsem blbá![]()
![]()
a na co? často to bývá spíše životním stylem, nebo do bodu zlomu tělo prostě dospěje ![]()
@Anonymní píše:
Mam tri davky a zadne problemy nemam, muz to same. Mama i chyne maji ctyri davky bez problemu, takze tu laskave nesir bludy
@admin prosim o odtajneni - neni duvod pro anonymitu.
@Eeelllaaa píše:
@Russet nemám důvod… Jim zdravě, cvičím, sportuji atd… Bohužel já mám v okolí plno lidí a ne jen tohle, známá nikdy nebyla nemocná letos už ji přepadla třetí chřipka tak kde je problém? Oslabená imunita po očkování, hodně lidí bolestí kloubů a všechno možné, a ne není to věkem. Je mi 20.. Takže určitě to mělo nějaký vliv
Na zaklade udaju od deti - nemohla by Vase zvysena nemocnost souviset s tim, ze behem lockdownu „zlenivela“ imunita a ted napr u deti je mnohem vice respiracnich onemocneni? Proste jsme zili izolovane a nyni maji memoci pree?
@Hanka1 píše:
Mam tri davky a zadne problemy nemam, muz to same. Mama i chyne maji ctyri davky bez problemu, takze tu laskave nesir bludy
@admin prosim o odtajneni - neni duvod pro anonymitu.
Tak ja trochu doufala, ze mi ta treti ruka doroste. Take oci i vzadu na hlavne by se mi pri 3 detech hodily ![]()
Kamaradka zase doufala, ze ten implantovany cip z ockovani spoji s platebkou a bude s tim platit, ale pry ji to nejde aktivovat
![]()
@Anonymní píše:
Napsalas volovinu, asi proto anonymne, kdybys napsala NEKTERI, misto VSICHNI, pak to sedi.
@Janiky2 píše:
Tak ja trochu doufala, ze mi ta treti ruka doroste. Take oci i vzadu na hlavne by se mi pri 3 detech hodily
Kamaradka zase doufala, ze ten implantovany cip z ockovani spoji s platebkou a bude s tim platit, ale pry ji to nejde aktivovat![]()
No to uz neni zrovna originalni dva roky si delat srandu z cipu a z treti ruky a pritom vam unikla podstata, ze jste se nechali obelhat reklamou, ze jste se ockovali zbytecne ( pokud nejste chrnicky nemocni duchodci). Verili jste dezinformaci, ze neco delate pro spolecnost, lhali vam, ze chranite okoli… plud teda tato vakcina je smejd, ale tak celkove se vakciny proti koronavirum nedarili nikdy… tato vakcina ma skromnou ucinnost a druhak, oproti starym vakcinam ma enormne vaznych vedlejsich ucinku. Pokud je clovek starej, chronicky nemocnej, tak jo, ale ostatni to do sebe nepakovali zbytecne, to je podstata cele te ockovaci psychozy, ktera mela uspech diky reklame.
@My Melody píše:
No to uz neni zrovna originalni dva roky si delat srandu z cipu a z treti ruky a pritom vam unikla podstata, ze jste se nechali obelhat reklamou, ze jste se ockovali zbytecne ( pokud nejste chrnicky nemocni duchodci). Verili jste dezinformaci, ze neco delate pro spolecnost, lhali vam, ze chranite okoli… plud teda tato vakcina je smejd, ale tak celkove se vakciny proti koronavirum nedarili nikdy… tato vakcina ma skromnou ucinnost a druhak, oproti starym vakcinam ma enormne vaznych vedlejsich ucinku. Pokud je clovek starej, chronicky nemocnej, tak jo, ale ostatni to do sebe nepakovali zbytecne, to je podstata cele te ockovaci psychozy, ktera mela uspech diky reklame.
A opet! mohla bych zadat relevantni zdroj? Na tvrzeni" vakcina je smejd", „ma malou ucinnost“ apod…
Dale bych opatrne s tvrzenimi " stary" - od kolika let, "chronicky nemocny " - kdo a jak peclive diagnostikoval? Kolik lidi o chronicke nemoci ani nevi, protoze se nemanifestuje?
Diky za odpoved
0 dávek, 0× covid, zdravotní problémy mám. Jo a kafe 0, ale asi tři čaje ![]()