Covid bez příznaků

Anonymní
22.10.20 10:53

Covid bez příznaků

Ahoj, měl někdo něco podobného? Přítel ztratil cich, mel lehke pobolivani hlavy a otupelou chut. Byl pozitivni. Automaticky jsem sla na test i ja, ja absolutně bez priznaku, ani naznak nic a vysla jsem taky pozitivni. Nevim jak to udelat, nema nam kdo nakoupit, budu potřebovat pro maleho koupit pleny, mleko a dalsi veci… Kosik/rohlik plno veci uz vyprodano… Jak je ale mozne, ze mi nic neni a mam to? Kazdeho koho znam z okoli a mel to tak ma vzdy nejakej priznak. Sam doktor mi dnes rekl ze tomu tez nerozumi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65224
22.10.20 10:58

Vždyť většina horníků byla bezpříznaková, tak čemu se doktor diví. Nemáte žádné kamarády nebo přibuzné v blízkosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.10.20 10:58
@Anonymní píše:
Ahoj, měl někdo něco podobného? Přítel ztratil cich, mel lehke pobolivani hlavy a otupelou chut. Byl pozitivni. Automaticky jsem sla na test i ja, ja absolutně bez priznaku, ani naznak nic a vysla jsem taky pozitivni. Nevim jak to udelat, nema nam kdo nakoupit, budu potřebovat pro maleho koupit pleny, mleko a dalsi veci… Kosik/rohlik plno veci uz vyprodano… Jak je ale mozne, ze mi nic neni a mam to? Kazdeho koho znam z okoli a mel to tak ma vzdy nejakej priznak. Sam doktor mi dnes rekl ze tomu tez nerozumi.

Jeste bych se neradovala, neco se muze prifarit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
22.10.20 11:10

A rodina, sousedi, kamaradi? Nikoho nemas, ze bys mu poslala penize na ucet, nakupni seznam do zpravy a nechali ti nakup za dverma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
22.10.20 11:11

No, teď už ti to moc nepomůže, ale nenapadlo te nakoupit nějaké zásoby predtim testem jako kdyby nahodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.10.20 11:12

Určitě máte sousedy nebo někoho z rodiny, přátel. Poslala bych jim peníze na účet a zda by nenakoupili, nákup dají za dveře, zazvoní a máte nakoupeno. Nejlépe ať nakoupí více ať nemusí podruhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.10.20 11:14

Ještě mě napadá, lékárny zrovna ty pleny mají, tak to můžeš objednat domů. Jen jídlo leda přes donáškové služby či přes ty sousedy/rodinu/přátele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.10.20 11:35

Vše lze objednat.. Např pleny z moře obchodu od mall až přes janevimco.. Jinak pár dní prezijete.. A pokud bys sledovala situaci, většina lidí je bezpriznakovych, není to nic divného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
22.10.20 11:38

Ano, mám v rodině pozitivního člověk, na testu byl před 6ti dny a dodnes žádné příznaky, jen dnes lehká bolest hlavy, což je ovšem zrovna u této osoby „normální“. Trpí na bolesti hlavy hodně.
Jinak za mě: mléko, plenky, příkrmy z internetu (feedo, mall). O jídlo bych požádala nějaké kamarády, ať vám nakoupí. Holt nebude zrovna na co máš chuť, ale bude co jíst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
22.10.20 12:31

Pokud vám nemá kdo nakoupit a nemůžete využít nákup on-line nebo donášku, můžete si nezbytné věci pro živobytí koupit osobně - ale v době, kdy není moc lidí a s extra ochranou. Rukavice, respirátor, držet velký distanc od lidí, nakoupit bleskově. Postup mi potvrdila hygiena. Ale opravdu je lepší někoho poprosit a nechodit mezi lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65224
22.10.20 12:48
@Veveří píše:
Pokud vám nemá kdo nakoupit a nemůžete využít nákup on-line nebo donášku, můžete si nezbytné věci pro živobytí koupit osobně - ale v době, kdy není moc lidí a s extra ochranou. Rukavice, respirátor, držet velký distanc od lidí, nakoupit bleskově. Postup mi potvrdila hygiena. Ale opravdu je lepší někoho poprosit a nechodit mezi lidi.

Dceri řekli, at prijede na test MHD a to je dost pravděpodobné, ze je pozitivní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
22.10.20 14:07

@vokishka Každý nemá možnost dostat se tam autem, takže věřím, že v MHD těch pozitivních co jedou na test a zpátky dom bude víc :lol: Já být zakladatelkou vletím rychle do obchodu a zas rychle vypadnu, s nikým bych se nevybavovala, brala jen zabalené pečivo a hotovo 20 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.10.20 14:18
@PeBa12 píše:
@vokishka Každý nemá možnost dostat se tam autem, takže věřím, že v MHD těch pozitivních co jedou na test a zpátky dom bude víc :lol: Já být zakladatelkou vletím rychle do obchodu a zas rychle vypadnu, s nikým bych se nevybavovala, brala jen zabalené pečivo a hotovo 20 :mrgreen:

já šla včera pěšky. Celou dobu nasazená rouška a s nikým jsem se nebavila, lidi jsem obcházela obloukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
23.10.20 13:54

kdy Vám propukly příznaky ode dne, kdy jste byli s pozitivním?

Prosím o zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.20 23:09

Lidé s krevní skupinou o nebo b nemusí mít žádné příznaky :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie