Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Co se týče školství, chtějí potvrzení od zaměstnavatele, u nás je na webovkách formulář ke stažení. Jestli by stačila smlouva nebo výplatní páska, nevím. Co se týče chronických onemocnění, chtějí lékařskou zprávu z odborné ambulance. U každého očkovacího stolku je lékař a kontroluje to. Zároveň s člověkem krátce pohovoří o jeho zdravotním stavu.
A zdravotníky u nás většinou ockovali hromadně v práci. Procti si webovky očkovacího místa, určitě tam budou informace pro každou skupinu zvlášť.
Dobrý den, původně jsem se očkovat nechtěla, nicméně jsem si to rozmyslela, když vidím k čemu to spěje (diskriminace neočkovaných).Ale už mám po 3 vyzývacích smskach… pravděpodobně mám už smůlu? Nespadám do kategorie 65+,pracuji ve zdravotnictví
Holky, mám dotaz…
Původně jsem chtěl naočkovat máti u praktickýho… Právě jsem se dozvěděl, že očkovat nebude, takže chci matku zaregistrovat do systému. do očkocentra…
Jde mi o to, jak je to s registrací, jestli jí můžu registrovat na svoje telefonní číslo, popř. i další lidi… Až budu mít nárok, budu registrovat i sebe… ![]()
Proto chci vědět, jestli tam nebude nějaký zádrhel…
Máte s tím někdo osobní zkušenost - registrace víc lidí z jednoho telefonu???
@bse.pedro píše:
Holky, mám dotaz…
Původně jsem chtěl naočkovat máti u praktickýho… Právě jsem se dozvěděl, že očkovat nebude, takže chci matku zaregistrovat do systému. do očkocentra…
Jde mi o to, jak je to s registrací, jestli jí můžu registrovat na svoje telefonní číslo, popř. i další lidi… Až budu mít nárok, budu registrovat i sebe…
Proto chci vědět, jestli tam nebude nějaký zádrhel…Máte s tím někdo osobní zkušenost - registrace víc lidí z jednoho telefonu???
Jojo, můžeš ji v pohodě zaregistrovat na svoje číslo. Až budeš registrovat sebe, tak bude jiné rodné číslo, takže v pohodě.
@aiwwa píše:
Jojo, můžeš ji v pohodě zaregistrovat na svoje číslo. Až budeš registrovat sebe, tak bude jiné rodné číslo, takže v pohodě.
@aiwwa píše:
OK, díky…
Pokoušel jsem se dohledat, ale bylo by to na dlouho, takže jsem zvolil jednodušší cestu k potřebným informacím…
![]()
@bse.pedro píše:
OK, díky…![]()
Pokoušel jsem se dohledat, ale bylo by to na dlouho, takže jsem zvolil jednodušší cestu k potřebným informacím…
![]()
![]()
Tady to máš oficiálně.
https://covid.gov.cz/…nictvi-ptate
Jak jistě víte, dnes spustilo MZ další sérii registrace věkových skupin, začíná se dostávat již na nás „mladší“
čili 50 let výše. Nevím zda jsou zde již nějaké názory, připomínky, náměty na to, ale je zde někdo kdo do „toho šel“?
U mne-ano.
@Vojta40 píše:
Jak jistě víte, dnes spustilo MZ další sérii registrace věkových skupin, začíná se dostávat již na nás „mladší“čili 50 let výše. Nevím zda jsou zde již nějaké názory, připomínky, náměty na to, ale je zde někdo kdo do „toho šel“?
![]()
U mne-ano.
Příští týden vezu do očko centra matku /78/, protože jsme se minulý týden dozvěděli, že u nás praktici očkovat nebudou, krajští úředníci nás maj u prd.ele /Vysočina/…
Pak se zaregistruju taky, ale chci mít časový odstup, aby nás náhodou nevzali ve stejný termín, kvůli případným vzácným příznakům očkování… Tady v kraji jednu paní asi 3 dny bolela ruka a jeden člověk měl den nebo dva teploty 38, tak kvůli případné péči o matku musím být fit, náhoda je vůl, nechci riskovat souběh…
![]()
Jinak jsem byl už dávno i s máti zapsaný u praktika, čekalo se, že budem očkovaní v dubnu, ale nakonec tady žádnýmu nedali vakcíny, SWINĚ…
![]()
@bse.pedro píše:
Holky, mám dotaz…
Jde mi o to, jak je to s registrací, jestli jí můžu registrovat na svoje telefonní číslo, popř. i další lidi… Až budu mít nárok, budu registrovat i sebe…
Proto chci vědět, jestli tam nebude nějaký zádrhel…Máte s tím někdo osobní zkušenost - registrace víc lidí z jednoho telefonu???
na svoje udaje (email, telefon) jsem registrovala nekolik lidi
@matkabagristy píše:
na svoje udaje (email, telefon) jsem registrovala nekolik lidi
Jo, díky, už to mám odzkoušený, zatím jsem registroval máti, za pár dní sebe… ![]()
@bse.pedro to, jak udelali z obvodaku debily, jsem slysela. Preju obema hladky prubeh.
@Anonymní píše:
Dobrý den, původně jsem se očkovat nechtěla, nicméně jsem si to rozmyslela, když vidím k čemu to spěje (diskriminace neočkovaných).Ale už mám po 3 vyzývacích smskach… pravděpodobně mám už smůlu? Nespadám do kategorie 65+,pracuji ve zdravotnictví
Jaká je diskriminace neockovanych?
@Uslava píše:
Jaká je diskriminace neockovanych?
Už jen to, že chtějí omezit četnost testování
Dobrý den, potřebuje zdravotnický personál nějaké potvrzení k očkování na covid? Musí být nějaké konkrétní nebo stačí např. smlouva? Výplatní páska atp? Děkuji.