Průběh covidu u očkovaných

Anonymní
6.12.21 16:48

Covid očkování lidé

Dobrý den, začíná nám s manzelem covid, syn se bohužel nakazil ve škole, syn má zatím mírný průběh, doufám, že to tak zůstane, my začínáme zatím chřipkové stavy, manžel kašel, já bolest hlavy, uši a dutin. můžu se zeptat, máme cca 5 měsíců po očkování 2 dávky, jaký jste měli průběh? Pomohlo očkování k lepšímu průběhu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81480
6.12.21 16:50
@Anonymní píše:
Dobrý den, začíná nám s manzelem covid, syn se bohužel nakazil ve škole, syn má zatím mírný průběh, doufám, že to tak zůstane, my začínáme zatím chřipkové stavy, manžel kašel, já bolest hlavy, uši a dutin. můžu se zeptat, máme cca 5 měsíců po očkování 2 dávky, jaký jste měli průběh? Pomohlo očkování k lepšímu průběhu?

Všichni očkování v mém okolí lehký průběh. Mac teplota, únava, dutiny rýma.
V mém okolí tedy lehký průběh všichni i neockovani. Ale tak statistiky jsou jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.21 16:55

4 měsíce po očkování, mě nebyli dobře 2 dny, jeden den jsem si šla na hodinku přes den lehnout, bolest zad, únava Manžel první 3-4 dny sem tam teplota, únava, bolest hlavy… Pak už jsme byli v pohodě. Mamka 5 měs po očkování rýma, táta první den jen zvracel a bylo mu zle, pak ještě asi týden nic moc, bolest zad. Prosím anonym, zdrav. stav.

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
6.12.21 17:09
@Anonymní píše:

Zrovna mi covidem procházejí moji blízcí, dva z nich přímo z ohrožených skupin. Zdá se, že to bude jen nepříjemná viróza, kterou (snad, ťukám to na dřevo) snad překonají bez následků. Jeden z té rodiny skončil v nemocnici, ale s jiným problémem souvisejícím se chronickým zdravotním stavem - samotný covid bez problémů.

Doufejme, že to tak zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68984
6.12.21 17:13

Statisticky je to celkem jasný, v nemocnici s největší pravděpodobností ve vašem věku fakt neskončíte.
Zkušenostma z okolí… my s mužem stejně jako mnoho vrstevníků v okolí to měli ještě před očkováním a průběh byl od lehké únavy až po projev srovnatelný s chřipkou. Pětadevadesátiletá babička by to bez testu nevěděla. Očkovaní v okolí, co to chytají teď, jsou na tom vlastně tak nějak podobně, někdo nic, někomu je blbě dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
6.12.21 17:32

Můj táta 70+ skončil v nemocnici s jiným problémem (na interně), ale našli mu tam Covid a dostal monoklonální látky. Byl v nemocnici pár dnů a teď je zpátky se zápalem plic, ale kyslík nepotřeboval. Je zesláblý, ale nemá horečky, nic.

Moje máma rovných 70 let má taky covid, PCR test o čtyři dny později, nic jí kromě ztráty čichu na pár dnů nebylo a není. Oba očkovaní a táta, který má haldu léků a je diabetik, dostal 2× Astru. Máma má Pfizera. Oba mají 5,5 měsíce od druhé dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.21 17:49
@Anonymní píše:

U mě, migréna - nejspíš ne ke covidu a pak rýma, ztráta čichu a tak 3 dny mě pobolívala hlava. První týden jsem spíš odpočívala, ale byla jsem schopná uvařit, postarat se o dceru, ale šetřila jsem se. Druhý týden jsem už normálně doma fungovala a udělala jsem si vánoční úklid. Teplotu jsem neměla vůbec. Myslím si, že očkování pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
37132
6.12.21 17:56

To je hrozně individuální, vem si, že půlka lidí co lezi s těžkým průběhem v nemocnici jsou očkovaní. Takže to můžeš přejít jak s obyčejným nachlazením, nebo skoncit na kyslíku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
6.12.21 17:58
@Anonymní píše:

Jsem přesvědčená že ano.
Též po dvou dávkách, nakazila jsem se od kolegyně v práci. Asi 4 dny jsem hodně spala, pila, teplota do 37,5, kašel, tekoucí rýma, bolesti dutin. Potíže cca týden. Pak už dobrý. Manžel též očkovaný, nechytil to ode mě. Teď po 14 dnech jsem v podstatě úplně ready, možná i dřív, ale stejně jsem doma, tak odpočívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.12.21 19:42

Podle mě je to hop nebo trop… Znám očkované zdravě žijící sportovce, kteří neměli úplně dobrý průběh plus cca měsíc po pořád nejsou úplně v pohodě a neockovane, co měli rýmu… Poslední dobou to platí čím dál častěji. Teda co mám okolo já.
Přeji vám, ať je to dobré. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
6.12.21 19:45
@Kriss Tina píše:
To je hrozně individuální, vem si, že půlka lidí co lezi s těžkým průběhem v nemocnici jsou očkovaní. Takže to můžeš přejít jak s obyčejným nachlazením, nebo skoncit na kyslíku :nevim:

Proto se ptá těch, kdo to zažili.

• Citovat
  • Upravit
2235
6.12.21 20:05

Já - Očkování v červenci, v listopadu Covid. Teploty do 38, bolest dutin, rýma, kašel, ztráta čichu a chuti. Nyní se mi napůl už vrátil čich a chuť a stále kašel a únava. Přeji brzké uzdravení. Já jsem tedy trochu rozladěná. Čekala jsem jen rýmu s očkováním. Naivka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.12.21 21:05
@Renaku píše:
Já - Očkování v červenci, v listopadu Covid. Teploty do 38, bolest dutin, rýma, kašel, ztráta čichu a chuti. Nyní se mi napůl už vrátil čich a chuť a stále kašel a únava. Přeji brzké uzdravení. Já jsem tedy trochu rozladěná. Čekala jsem jen rýmu s očkováním. Naivka :mrgreen:

No ale tohle je pořád lehký průběh :lol:

• Citovat
  • Upravit
149
6.12.21 21:27

Taky jsem se ted nakazila od dcery, jsem 4,5m od očkování a průběh velmi mírný, jen lehká bolest hlavy a takový knedlík v krku. Manžel byl dokonce negativni, ještě musí jednou na testy, ale zatím je bez příznaků. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
7.12.21 13:35

Teď zrovna náš kamarád, 2× očkovaný, věk 43 let a včera mu žena volala záchranku, asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí