Covid po2
- Fotoalbum (1)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@Liška2014 můžu se zeptat, ten test na protilátky se dá koupit normálně v lekarně?
Nedá. Jen pres internet. Fyzicky ho nemají.
Nevím..duchařky uvidí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den. Před zhruba měsícem jsem prodělala covid19 s těžkým průběhem ( nemožnost dýchat, necítím chuť ani čich doteď, hrozná bolest hlavy atd.. chtěla bych podotknout, že jsem mladá) chytla jsem ho od svého přítele přes jeho tatínka. Bydlím ještě s rodiči a se svou sestrou. Rodiče nechodili do práce, sestra byla v karanténě. Bylo to hrozné, tak jako pro spoustu dalších rodin. Před pár dny mi sestra řekla, že rodiče od jejího přítele mají covid, tak šel ( přítel ) na testy a byl negativní( to bylo v sobotu a cítil se normálně), tak se s ním sestra po týdnu viděla a dnes v úterý necítí chuť ani čich, trošku ho pobolívá hlava a posmrkává, tak jde dnes na testy znovu.. dle mého je jasnej. Ale mně jde o to, jestli to můžu já chytnout znovu.. říkám si, že jsem to měla před měsícem, tak snad musím mít nějakou imunitu a být proti tomu aspoň trošku odolná.. co na to řikáte vy? Předem děkuji..
Takhle brzy bys to chytit neměla. Pokud jsi měla aspon středně těžký průběh, tak pravděpodobně protilátky máš, ale jak dlouho vydrží, se přesně neví. Ale aspon 3 měsíce by to mělo být. U nás máme lidi, co měli covid v první vlně a nyní znovu.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@bartsch píše: Četla jsem rozhovor s jedním našim imunologem a ten říkal, že u nás jsou pacienti, kteří mají Covid podruhé, ale že jsou to pacienti, kteří ho poprvé měli na jaře. Já vím o jednom člověku, který ho měl na jaře a teď na podzim ho chytl podruhé, bohužel tentokrát to dopadlo špatněOsobně ho neznám, ale znám jeho příbuzného.
A kolik mu bylo? V jakem byl zdrav. stavu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Limi123 59 let, bez
větších zdravotních problémů, co jsem slyšela A dnes mi volal jeden kolega, se kterým občas
spolupracuji. Vím, že měl Covid, volal mi před několika týdny, bylo mu
dost zle - jako hodně silná chřipka. Dostal se z toho po 10 dnech, ale pak
hned následoval akutní zánět ledvin, kdy ho odvezla rychlá. Říkal mi, že
tak zle mu ještě nikdy nebylo. Plácal se v tom měsíc. Je to přitom
aktivní sportovec, energický, v perfektní kondici. Teď je prý vyřízený.
I po hlase působil unaveně
Asi to bude na delší rekonvalescenci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já znám zdravotní sestřičku, která ho po měsíci chytla podruhý tak nevím, kde na těch třech
měsících byli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem covid prodělala asi před 1,5 měs. a bylo mi lékařem řečeno, že většina lidí s min. středně těžkým průběhem by měla mít aspon 3 měs. imunitu. Ale jsou tam výjimky - takže někdo může být imunní rok po prodělání nemoci a někdo po týdnu nebude mít protilátky žádné. Nicméně myslím, že to riziko znovunakažení po měsíci by mělo být malé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Spaní 2 měsíčního miminka plně na um
- Koupím někde náhradní polystyren do autosedačky Cybex juno 2 fix?
- Covid doma
- 2 měsíční miminko odmítá spát v postýlce
- Byla jste teď prosím některá na 2. screeningu v Olomouci?
- Kdy jste byli na 2. screeningu?
- Jak chutná Femibion 2?
- Strach z covidu, má někdo strach?