Skoro nic necítím - Covid?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Všichni z mého okolí, kdo prodělali covid, to poznali právě podle
ztráty chuti a čichu. Někteří z nich ani neměli vůbec žádné jiné
příznaky, než tohle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, já při kovidu o chuť ani čich nepřišla úplně. Jen čich měl jakoby zpoždění - cichla jsem k aviváž, zavřela ji, položila a pak až ucítila závan vůně. Každý to má jinak. Zajed na testy, ať víš, na čem jsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@klamonožka píše:
Všichni z mého okolí, kdo prodělali covid, to poznali právě podle ztráty chuti a čichu. Někteří z nich ani neměli vůbec žádné jiné příznaky, než tohle.
A fakt vyloženě necítili nic? Já cítím, že jim třeba teďka rohlík
a na tom mám med někde jsem četla nějaký příběh, že
necítíte vážně nic.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
A fakt vyloženě necítili nic? Já cítím, že jim třeba teďka rohlík a na tom mám medněkde jsem četla nějaký příběh, že necítíte vážně nic.
To nevím, jak moc nic to bylo.
Ale pak se jim to zas postupně vracelo, tak jestli nic necítíš už týden,
tak se ti to možná už zase vrací.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj ve spolek,
minuly týden jsem měla rýmu, že mě bolelo i čelo a oči když jsem se dívala do strany. Do toho jsem ani nic necítila a přikládala jsem to k té rýmě. Jenže rýma po pár dnech ustála a já stálé nic necítím i když mám nos volný.
Necítím třeba parfém, jídlo jak voní a skoro ani jak chutná. Poznám jen, že je sladké nebo kyselé..
Myslíte, že by to mohl být Covid? Někde jsem četla, že necítíte vůbec nic.. ani, že je to sladké a tak.
Do práce nechodím, zůstala jsem radši doma.
Máte to někdo, nebo měl podobně?
Děkuji za odpovědi
každý to má jinak, s tím čichem, a ty más 100% covid
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja necitila vubec nic. Jako cuchla jsem k ocru, stipaly me oci, ale necitila jsem ho. Jakoze vubec. Lehce se cich vratil po 2 tydnech. Ted je to 6 tydnu, a zdaleka to neni jeste v poradku. Lepsi se to, ale veci ktere jsem citila, necitim jeste zdaleka tolik. Jinak take jsem mela jen par dni lehkou rymu.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ja necitila vubec nic. Jako cuchla jsem k ocru, stipaly me oci, ale necitila jsem ho. Jakoze vubec. Lehce se cich vratil po 2 tydnech. Ted je to 6 tydnu, a zdaleka to neni jeste v poradku. Lepsi se to, ale veci ktere jsem citila, necitim jeste zdaleka tolik. Jinak take jsem mela jen par dni lehkou rymu.
Dcera čichla k toluenu a nic necítila (ne, že by se chystala fetovat, ale
něco doma dělali )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tak jsem si zkusila čichnout k octu a ten cítím ale sprej do podpaží ten ne
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Měla jsem to samé v tomto případě to neni příznak, ale následek covid infekce…citila jsem trochu možná sladké i to kyselé ale nosem absolutně nic, trvalo to cca 10 dni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já myslím, že to má každý trochu jinak. Moje sestřenice např. chuť
měla, ale necítí nic (ani po*rané dítě ). Na testech nebyla (teda byla ale nejspíš
moc brzo, že se pozitivita ještě neprojevila), ale na 99% to byl Covid,
protože její manžel byl pozitivní
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Julinka 18 píše:
Měla jsem to samé v tomto případě to neni příznak, ale následek covid infekce…citila jsem trochu možná sladké i to kyselé ale nosem absolutně nic, trvalo to cca 10 dni
Takže myslis, že ten Covid jsem už prodělala tou rymou a pak následky jsou toho cítění?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Nosem jsem zhruba týden necítila vůbec nic. Při jídle jsem poznala jen sladké, slané - věděla jsem, že jim něco sladkého, ale že to je čokoláda jsem už nepoznala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Takže myslis, že ten Covid jsem už prodělala tou rymou a pak následky jsou toho cítění?
Covid stále proděláváš, ale u někoho se covid projevi ztrátou chuti a čichu u někoho klasika jakp viroza, me to zacalo v patek bolestma zad, únavou, bolesti hlavy…jako když na tebe něco leze a 6 dní na to, jsme přišla o chuť a čich…ten čich se vracel déle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Strach z covidu, má někdo strach?
- Objednání se na test na covid
- Jsem unavená z covidu a lidí, do ho ignorují
- Covid rychlost?
- Po čůrání se necítím čistá
- Testy na covid před porodem/CS
- Šílená rýma, že necítím vůni ani chuť, ale test byl potřetí negat
- Očkování Covid před IVF
Ahoj ve spolek,
minuly týden jsem měla rýmu, že mě bolelo i čelo a oči když jsem se dívala do strany. Do toho jsem ani nic necítila a přikládala jsem to k té rýmě. Jenže rýma po pár dnech ustála a já stálé nic necítím i když mám nos volný.
Necítím třeba parfém, jídlo jak voní a skoro ani jak chutná. Poznám jen, že je sladké nebo kyselé..
Myslíte, že by to mohl být Covid? Někde jsem četla, že necítíte vůbec nic.. ani, že je to sladké a tak.
Do práce nechodím, zůstala jsem radši doma.
Máte to někdo, nebo měl podobně?
Děkuji za odpovědi