Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahoj. Ta doba je nejista. Kdyby se zavrelo, tak te vyhodi ve zkusebce. Ja bych ted pockala.
@Anonymní píše:
Ahojky, hledám novou práci a chtěla bych v zameření na gastronomii
Servírka/číšník, akorát mám fakt velký strach že to do měsíce zase vše zavřou, co myslíte?
Mám ještě chvíli vydržet v práci kde mě to neskutečně ser*, a počkat co se bude dít? Zase si nechci najít práci a do měsíce vypadnout kvůli zavření
Už mě z toho klepne![]()
Pokud je tvá současná práce jistější, zůstala bych tam. Obávám se (a kéž by tomu tak nebylo), že další lockdown nás nemine ![]()
To mě mrzí. Ale taky bych spíše počkala. Maximálně bych koukala na něco, kde se bude vařit i přes lockdown, třeba závodní jídelny, v nemocnicích…
Spis bych vydrzela tam, kde ses. Jestli je to teda jistější misto lockdownu navzdory…
@adamcoka píše:
To mě mrzí. Ale taky bych spíše počkala. Maximálně bych koukala na něco, kde se bude vařit i přes lockdown, třeba závodní jídelny, v nemocnicích…
Ještě vydrž, jsem v dost podobné situaci, ale nestojí zato riskovat ![]()
Já bych teď určitě zůstala, když místo máš. Když budeš někde nová, poletíš první.
@Anonymní píše:
Servírka/číšník, akorát mám fakt velký strach že to do měsíce zase vše zavřou, co myslíte?
Mám ještě chvíli vydržet v práci kde mě to neskutečně ser*, a počkat co se bude dít? Zase si nechci najít práci a do měsíce vypadnout kvůli zavření
Už mě z toho klepne![]()
A jsi vůbec vyučená? Ono zas to běhání mezi stoly nevynáší. Zůstala bych u jisté práce.
@Anonymní píše:
Už mě z toho klepne![]()
Nepotřebuješ peníze? Tak hledej zaměstnání, kde tě to bude bavit a je jedno, jak dlouho to bude.
@stinga píše:tam moc servírky nefrčí
Chápu, ale někdo to jídlo podávat musí. U nás mají přímo slečny na servírování jídla, které nejsou ani v gastronomii vyučené. ![]()
@adamcoka píše:
Chápu, ale někdo to jídlo podávat musí. U nás mají přímo slečny na servírování jídla, které nejsou ani v gastronomii vyučené.
tak v závodních jídelnách vydávají jídlo kuchaři přes okýnko, žádné servírování se neděje,
v nemocnici to zase kuchaři dávají do těch plat - také žádnou servírku nepotřebují, a sestry a lékaři také dostávají jídlo přes okýnko,
vy máte v závodce servírky? to je hezké, ale ještě jsem o tom neslyšela ![]()

Už mě z toho klepne