Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Šarlota4 píše:
A?
No třeba doufám, že se tady najde někdo, kdo ví jak postupovat v případě neotestovaného autisty s příznaky vzhledem k mnou popsané situaci.
Nachápu potřebu reagovat, když nemám k věci co říct, ale dobře no…
Byt tebou jdu se nechat otestovat jakl samoplatce. Predejdes hysterii, jinak se te to v podstate netyka ![]()
@Anonymní píše:
No třeba doufám, že se tady najde někdo, kdo ví jak postupovat v případě neotestovaného autisty s příznaky vzhledem k mnou popsané situaci.
Delas si legraci? Napsala jsi tady oznameni. Bez otazky. Nech se otestovat co jineho ti zbyva? Dite musi byt nyni s rodici stejne v karantene.
Zavolej si na hygienu a zeptej se jich, předpokládám, že pokud neposlali dítě na test, tak by ale i tak měli postupovat jako kdyby bylo pozitivní a tedy by tě na test měli poslat také, nevidím důvod, proč by sis ho měla platit, jen protože dítě z důvodu jiné diagnozy nebylo na testu.
@Anonymní píše:
asi bych se nechala otestovat, buď přes praktika, pokud by to šlo nebo jako samoplátce
dítko - nejde otestovat - je teď v karanteně, takže nic
Přístup ředitelky je minimálně zvláštní, u dcery to bylo během jednoho odpoledne vše s ředitelkou vyřešeno a rodiče věděli co a jak
Nemůžeš se nechat otestovat jako pedagog? Zadarmo?
U nás to nabízeli.
Jinak nás v práci kontaktovala hygiena hned druhý den, po pozitivním testu dítěte ode mě ze třídy. A jsme v karanténě.
Nechala bych, aby to vyřešili jiní. Nemíchala bych se do toho.
Já myslím, ze ředitelka postupuje správně - čeká na telefon z hygieny. Ppkud chceš mít čisté svědomí, můžeš se nachat koncem týdne otestovat. Ostaní se vyřeší (nevyřeší) samo.
Dobrý den,
zajímal by mě jednak Váš názor na celou situaci a třeba se zde najde i někdo kdo bude vědět, jak je v tento moment správné postupovat.
Pracuji v MŠ jako asistent u dítěte s PAS.Dnes již po pracovní době mi volala maminka dítěte, že jsou celá rodina pozitivní na Covid. Dítě má tytéž příznaky, jako ostatní členové rodiny, ale nebylo testováno-s ohledem na diagnozu prý nemusí test podstupovat.Dnes dítě ve školce nebylo v pátek ano. Maminka je přesvědčená, že dítě je rovněž pozitivní. Volala jsem p. ředitelce, ta řekla, že celou věc začne řešit teprve až jestli dostane nějaký pokyn z hygieny. Maminka dítěte kontaktovala nějakou svoji známou, která je nadřízenou naší p. ředitelky a ta jí řekla něco v tom smyslu, že tohle se musí řešit a že bude kontaktovat starostu obce v místě školky…
Vůbec z toho nemám dobrý pocit…