Covid u batolete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.2.22 19:36

Covid u batolete

Zdravím, jdu jsi sem pro radu, pomoc.
Dceři je 13 měsíců, měla jsem před 2 týdny omikron. Dcera se mi zdá poslední týden docela divná. Je opravdu jak neřízená střela, nechce se nosit na ruce a jen tak neposedí. Ale ten poslední týden je to opravdu divné. Dám ji do postýlky když potřebuji uvařit a uklidit. Vždy tam blbne, řve, skáče apod. Teď ale né, jen si tam hned lehne a leží a ani necekne. Chodit nechce, jíst nechce, flašku s čajem podávám pořád, ale stejně si ji vypije jen v noci když se probouzí se žízní. Včera večer když jsem ji uspala, tak ji polil studený pot ale až tolik, jakobych ji polila hlavu vodou. Teploty nemá, prořezávaj se ji asi tři zuby, z toho to jsou dvě stoličky. Celkově mi příjde prostě hrozně slabá. Myslíte, že to taky může být covid? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65286
27.2.22 19:46

No může, nemusí :nevim:
Za ten týden si jí už dávno mohla udělat aspoň antigen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.22 21:06

Může být a nemusí. U nás byla při omikronu únava u všech a k tomu rýma, trochu kašel, průjem a bolest břicha. U nejmladší jsem test nedělala, jinak všichni ostatní pcr pozitivní a i antigen.

• Citovat
  • Upravit
72725
28.2.22 08:08

Může a nemusí, syn mi tohle dělá, když mu rostou zuby. V prosinci měl deltu a to byly 2 dny horečky ke 40, 2 dny dusivý kašel a pak už dobrý. Jen asi týden měl spánek navíc přes den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí