Covid u dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1105
27.9.20 17:49

@Borrealis on je teda už školní. Začalo to u manžela. Syn to chytil od něj. Já později taky. Takže jsme to nikde nešířili. Měli jsme karanténu. Už když manžel šel do karantény a čekal na testy, tak jsme radši nikam nešli. my v tomto jsme zodpovědní. Jinak školkovej syn to nechytil. Chudák třikrát na testech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.20 20:24

Syn 4 roky kašel, silné nechutenství, příšerná únava, ale bez teplity. Skončil na jip s tím, že dr ho chtěla testovat. Primář odmítl, prej testovat jo nebude, když nebyl ve styku s nakazenym 8o (že o nikom nevím, neznamená, že se nemohl nakazit v obchodě /skolce/na hřišti. Je pořád v nemocnici, stav je dobrý, ale pořád kašle. pujde co nejdřív domu. Prosím anonym

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.20 20:33
@evulinda79 píše:
a vy si myslíte, že vakcína, kterou v uvozovkách vyrobí za rok, bude nějaká spása? vakcíny se všeobecně vyvíjí roky, desítky let, takže tato rychlokvaška může mít dalekosáhlejší horší následky než celý covid, já mám, mám psychicky nemocnou mamku a ta rozhodně nezemře na covid, ale bohužel na to strašení, manipulaci a hysterii…

Nemyslím si vůbec nic. Beru to celkem pragmaticky. Chytneme-li covid, budem doufat v lehký průběh. Pokud bude vakcína, uvidíme jestli se rodiče nechají očkovat. Dokud nebude, musíme žít s covidem po boku. Nemůžem se zabarikadovat doma a čekat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.20 20:49

Syn ho měl a my od něj nic nechytly ani mladší dcera a to spolu tráví hodně času, ale je fakt že jeho jen občas zaskrabalo v krku jinak žádný příznak

• Citovat
  • Upravit
315
30.9.20 11:57

Ahoj, moc nechapu, proc se tu ze zakladatelky dela histerka. Me na jejim pristupu neprijde nic prehnaneho. Reknu vam zase zkusenost z nasi strany - my jsme od 1.9. defakto neustale v karantene. A za sve okoli mohu rict - nikdo se neobava covidu, ale tech karanten. Ja to resim take s ohledem na to, ze dalsi rodiny muzu na 10dni vyradit z provozu. Nemoci jako takove si myslim, ze se valna vetsina z nas opravdu neboji. Jsem na materske s mladsim. Kdyz se mi starsi uplne nezdal, nedavala jsem ho do skolky, s ohledem na pracujici rodice. Vim, kolik rodin kolem me je na prasky a na psychiatrii prave z obav, jak to zase popytlikuji, kdyz prijde na decka karantena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí