Růžová skvrna v obličeji

2941
25.9.20 17:01

Růžová skvrna v obličeji

Před 14 dny jsem si u dcery ( 9 let ) všimla, že v místě obočí se jí udělala světle růžová skvrna velikosti přes celé obočí a ještě i okolo. Nejdřív jsem si myslela, že se třeba praštila, ale řekla mi že ne. Po 14 dnech je tam skvrna stále, bebolí nesvědí. Prý jen, když jí přes to přejedu prstem něco cítí. Je to viditelné jen zblízka, ale prý ji nabto už upozornila i učitelka, že to má růžové. V úterý se objednám k doktorce a na kožní. Ale samozřejmě mi vrtá hlavou, co by to mohlo být. K tomu všemu si často stěžuje, že ji píská v uších. Občas ji prý polije horko a vše se ji rozmaže a je mimo, má pocit, že omdlí. Tohle bych i přisuzovala tlaku. Mívala jsem tyto pocity taky, když jsem byla mladší, mám nízký tlak, třeba z nervozity. To pískání v uších nevím :think:. Snad mě doktorka uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
365
25.9.20 17:24

Aby to nebyl nějaký opar nebo tak něco, to jsi měla už dávno zajít 14 dní je teda docela dlouhá doba,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
25.9.20 17:40

Zjistila jsem to někdy minulý týden,14 dní to asi nebude. A opar nevím no. Je to fakt světlounké. Jako bych jí to přepudrovala světlými stíny. Normálně si toho člověk nevšimne, říkala jsem si, že je to třeba nějaká alergická vyrážka nebo bouchnutí a že uvidím tento týden, pokud to nezmizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
25.9.20 17:43

Opar si myslím to nebude, ten mokvá, bolí a jsou to takové puchýřky. To je těžké takhle určit, co to může být, ale snad to nebude nic vážného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí