Crinone gel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LKK
1756
1.12.14 14:42

@sonulicka @kokolka88 a anonymní moc děkuju za reakci :kytka: trošku když jsem brouzdala po netu, tak jsem znejistila.
Moc Vám gratuluju těhulky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
1.12.14 15:23

@LKK vubec se neboj davka je dostatecna pokud se ma mimco uchytit tak to staci a navic podle vseho je lip snasen nez utrogestan, dulezite je verit ze to vyjde a pujde to. Neboj, drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
22.2.15 22:04

Je to uz trosku starsi diskuze, ale treba si to nekdo precte a odpovi.
chci se vas zeptat - Ja mela
uz pri brani crinonu pocit, ze ho sice furt (denne) zavadim, ale ze ze
me zadne zbytky nejdou ven (coz mely, jak rikal doktor i jine
holky v diskuzich). tak jsem ty zbytky treba tak obden
vyndavala prstem – ale samozrejme jen tam, kam jsem
dosahla, citila jsem, ze tam dal jeste neco zbylo. no ale ted
uz ho asi tak tyden neberu (jsem 13tt), jenze ze me porad prubezne po
kouskach vychazi, treba tedka po sexu ze me toho vyslo
dost… Je mi to divne, ze jeste tolik dni po vysazeni tam je
takove mnozstvi… mam strach, jestli to je furt ten crinone,
nebo jestli jsem nechytla nejake hnusne kvasinky – ale
zadne svedeni nemam, ani jine potize… nechtela bych neco
zanedbat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
5.7.16 18:27

Crinone zkusenosti

Ahoj holky, obnovuji tuto diskuzi.. Nemate nekdo zkusenosti s Crinone? Mne tim nahradil doktor Utrogestan. Mam nervy, jak nevychazi moc ven - uz to tady nekdo zminoval, citim se porad „mokra“, u Utrouse aspon clovek vedel, ze to, co tece, je Utrous..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.7.16 08:39
@Dzinovka píše:
Ahoj holky, obnovuji tuto diskuzi.. Nemate nekdo zkusenosti s Crinone? Mne tim nahradil doktor Utrogestan. Mam nervy, jak nevychazi moc ven - uz to tady nekdo zminoval, citim se porad „mokra“, u Utrouse aspon clovek vedel, ze to, co tece, je Utrous..

Ahoj, mám úplně ten samý problém :(. Zavádím Crinone asi 10tý den a nic ze mě nejde. Včera jsem zjistila, že to mám všechno v sobě. Snažila jsem se to večer ve sprše vyndat, ale cítím, že toho v sobě mám ještě dost, ale je to hluboko.
Mluvila jsi o tom s doktorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
19.7.16 09:02

@Aromela Ahoj, rikala jsem mu to. Rikal, ze si ho mam zavadet rano a po zavedeni stejne aspon hodinu chodit. Nicmene ani tak se nerozpusti cely.. Z dotazu na porodnice.cz jsem pochopila, ze je stejne dobry ho vecer ve sprse vyndavat.. Ale nesahala bych hluboko. Jinak kdyz jsem ho pak prestala brat, vychazel ze me asi tak 5 dni 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.7.16 09:08

Děkuju za reakci. No, tak snad to časem vyjde samo. Ale pocit z toho mám děsný. Navíc mi Crinone nasadili po krvácení v 6 týdnu, takže když jsem to včera vynadávala, nebyly to jen bílé kousky, ale i černé… Nechutný! Moje doktorka má dovču a do nemocnice s tím jít nechci. Tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
19.7.16 09:15

@Aromela Nechutny to je, to souhlasim. On jak tam zustava tak meni barvu sam o sobe.. Pres zlutou, zelenou, do hneda :? Ja nejdriv byla rada, ze misto Utrogestanu 3× denne jednou Crinone a s aplikatorem, ale tohle mi vadilo. Verim ale doktorovi, takze jsem to brala az do 26tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.7.16 09:18

Do 26tt??? Já myslela, že se to smí jen do toho 13tt. No mě z toho klepne! Hele a sex s crinone asi taky nepřipadá v úvahu, což :oops:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
19.7.16 11:23

@Aromela Odpovedela jsem Ti do soukr. Zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
26.4.18 18:13

Měla bych vysadit crinone gel, ale mám strach, že se pak něco stane :( podle Caru jsem 11+6,ale podle screeningu 12+2. Co když bych ještě 4 dny ten gel použila? Nemám žádné potíže, vše je v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
26.4.18 20:14

@Veruunčik Myslim, ze se tim nic nezkazi, obzvlast kdyz se jedna o 4 dny… Tyto pripravky podporuji udrzeni, takze kdyz budes mit lepsi pocit, tak bych to o 4 dny dele klidne protahla.. Pokud mas pochybnosti, zavolej si dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
26.4.18 20:43

@Dzinovka Děkuji. Tak dr by určitě souhlasil s tím koncem 12tt tak jak bylo napsáno v papírech z Caru. Kdyby záleželo na mě, beru ho až do porodu…Tak já si ho ještě dám a snad bude vše ok. Co jsem si četla tak píší všechny, že brali do konce 12tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
26.4.18 21:52

@Veruunčik Ja ho brala az do 26tt, ale byl duvod. 4 dny urcite nehraji roli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.7.18 08:22

Crinone

@kacik1 vim že je to uz starší příspěvek ale ja jsem v samé situaci jako tenkrát ty- doufám že vše vyslo????. V lékárně mě upozornili, že je lepší po zavedení tak 5 minut ležet a pak morálně chodit a delat běžné veci, jinak se ten gel usazuje, coz je problem po večerním zavareni. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí