Kyselé chutě

1357
5.4.09 19:54

Kyselé chutě

Zdravím všechny kdo mě čtou. Chtěla bych se zeptat, zda některá z Vás měla v ranném těhotenství chutě na kyselé a co třeba za ujeťárny jste jedli? Já začínám 5.tt a už přes týden piju okurkový nálev a to tak, že jsem ho za 9 dní stačila vypít 1,5 litru a dneska už mi došel, tak jsem si běžela koupit nakládané cibulky a červené zelí, které neměli, tak jsem si koupila alespoň červenou řepu nakládanou.
Jo, a bolelo Vás některou břicho jako když ho máte namožený? Mě jo, hlavně když zakašlu nebo kýchnu atd. Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40
5.4.09 19:58

to jakoby namožené břicho mám doteď…taky doteď nevím jestli je to normální. a okurky to ti schvaluji,zezačátku jsem je taky pořád jedla,ale víc mi jely kvašáky:)snědla jsem jich asi osm a pak jsem za čtvrt hodiny papala kus nanukáče!Takže chutím zdar:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
5.4.09 20:04

Jani , já teda nějak speciální chutě nemám, ale když jsem viděla tvůj příspěvek, srdce mi zaplesalo! Moc ti gratuluji a věřím, že tentokrát bude mít těhu hladký a krásný průběh! :D

A k tomu namoženému břichu, mám to občas taky a pak to zase přejde, tak je to asi normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
5.4.09 20:05

Já mám jinak spíš nechutenství. Nechce se mi vařit a ani jíst a jím jen až když si uvědomím, že neživím jen sebe a musím se najíst. A to mi stačí strašně málo a jsem na prasknutí. Ale nemusíte mi závidět, jsem pěkně vypasená, takže když něco shodím, tak jen dobře. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
5.4.09 20:42

já do 3 měsíců nemohla jíst téměř nic, co mi chutnalo do té doby, jsem nejedla…zato po 3 měsíci jsem ŽRALA jako prase :D :oops:
a všechno! a páté přes deváté! :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
5.4.09 20:44

to bricho je normalni, deloha pracuje :)

a chute nebo nechute, to si mozna jeste uzijes kombinaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
5.4.09 20:59

No jo, Cmeldo, ale to bolej opravdu břišáky, nebo alespoň je to mooooc podobný pocit. Myslíš, že ta děloha má už teď takový vliv, že se už zvětšuje celé břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
5.4.09 22:25

buď ráda ,že máš nějaký chutě. Já jsem prvních 5 měsíců nemohla jídlo ani cítit, když se vařilo nebo když jsme šli se někam najíst a byla tam cítit kuchyně. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
6.4.09 11:45

Me ty chute zatim moc neberou, no i kdyz nevim vlastne v patek jsem videla utopence a musela jsem si je koupit, ale staci mi kousek a zjistim ze to vlastne nechci… no na pesticku… jinak ani okurky me zatim moc neberou tak uvidime jak na to budeme dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1821
7.4.09 14:27

U prvního těhu jsem jedla pořád kyselé a nejobl. byl zavináč, klidně ke snídani :lol:
Teď u druhého žádné chutě nemám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky