Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny kdo mě čtou. Chtěla bych se zeptat, zda některá z Vás měla v ranném těhotenství chutě na kyselé a co třeba za ujeťárny jste jedli? Já začínám 5.tt a už přes týden piju okurkový nálev a to tak, že jsem ho za 9 dní stačila vypít 1,5 litru a dneska už mi došel, tak jsem si běžela koupit nakládané cibulky a červené zelí, které neměli, tak jsem si koupila alespoň červenou řepu nakládanou.
Jo, a bolelo Vás některou břicho jako když ho máte namožený? Mě jo, hlavně když zakašlu nebo kýchnu atd. Je to normální?
to jakoby namožené břicho mám doteď…taky doteď nevím jestli je to normální. a okurky to ti schvaluji,zezačátku jsem je taky pořád jedla,ale víc mi jely kvašáky:)snědla jsem jich asi osm a pak jsem za čtvrt hodiny papala kus nanukáče!Takže chutím zdar:)
Jani , já teda nějak speciální chutě nemám, ale když jsem viděla tvůj příspěvek, srdce mi zaplesalo! Moc ti gratuluji a věřím, že tentokrát bude mít těhu hladký a krásný průběh! ![]()
A k tomu namoženému břichu, mám to občas taky a pak to zase přejde, tak je to asi normální…
Já mám jinak spíš nechutenství. Nechce se mi vařit a ani jíst a jím jen až když si uvědomím, že neživím jen sebe a musím se najíst. A to mi stačí strašně málo a jsem na prasknutí. Ale nemusíte mi závidět, jsem pěkně vypasená, takže když něco shodím, tak jen dobře. ![]()
já do 3 měsíců nemohla jíst téměř nic, co mi chutnalo do té doby, jsem nejedla…zato po 3 měsíci jsem ŽRALA jako prase
![]()
a všechno! a páté přes deváté!
![]()
to bricho je normalni, deloha pracuje ![]()
a chute nebo nechute, to si mozna jeste uzijes kombinaci ![]()
No jo, Cmeldo, ale to bolej opravdu břišáky, nebo alespoň je to mooooc podobný pocit. Myslíš, že ta děloha má už teď takový vliv, že se už zvětšuje celé břicho?
buď ráda ,že máš nějaký chutě. Já jsem prvních 5 měsíců nemohla jídlo ani cítit, když se vařilo nebo když jsme šli se někam najíst a byla tam cítit kuchyně. .
Me ty chute zatim moc neberou, no i kdyz nevim vlastne v patek jsem videla utopence a musela jsem si je koupit, ale staci mi kousek a zjistim ze to vlastne nechci… no na pesticku… jinak ani okurky me zatim moc neberou tak uvidime jak na to budeme dál ![]()
U prvního těhu jsem jedla pořád kyselé a nejobl. byl zavináč, klidně ke snídani ![]()
Teď u druhého žádné chutě nemám ![]()