Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminy chtela bych se zeptat jestli nekterá užíváte CRINONE a jaké s ním máte zkušenosti? je to na uržení těhu a měl by se zavádět do 12tt…
ja jsem ho od dr. dostala(od začátku) ale mám pocit že ted jde nějak poslední dobou více ze me pryč tak bych jen chtěla vědět jestli je to normalní nebo mam plašit… teda vlastně už tak trochu plašim
K.
Ahoj, koukám, že ti nikdo moc neodpovídá, ale u nás v deníčku některý holky Crinone měly, tak to tam nadhodím a určo se ti ozvou. Jinak si myslím, že nějakej „odtok“ je normální, toho se nevyvaruješ…
Suviku moc ti děkuju, už jsem si myslela že jsem snad sama kdo vyfasnul tuhle vymoženost ![]()
Ono je to docela nový, teď se to teprve začalo předepisovat v hojnějším počtu, tak asi moc holek zkušenost nemá… Pokud to tam zavádíš pořád stejně, tak se nestresuj, ten pocit, že to vytíká víc může být i díky výtoku…bývá v těhotenství normální (pokud je teda vodnatý a ne jiný).
Asi jo, me to Dr. predepsala a dalsi tyden na to PRimář koukal jak z jara ![]()
Jinak mi prijde ze to je v takovych cyklech, nekdy dobry a pak najednou to jde pryc… jako spis ten krem…starej a hurdkovatej!Kdyby jsi se neco dozvěděla dej prosim vědět!! předem moc děkuji!!!
Ahoj,
ja jsem mela taky Crinone - zavadela jsem rano. Nekdy ze me moc nelezl, ale jak se tam hromadil, tak toho bylo vice - takove hrudkovite (tvarohovite) - ten starsi (co tam byl nejakou dobu) mel nazloutlejsi barvu.
Hodne zdaru ![]()
Ahoj kacik chcela by som ti napisat sukromnu spravu, nieco sa poradit, ale nechce ma to pustit..mam podobny problem ako ty. myslis ze je to tym crinone? mna liecili na mykozu a nic mi nezabralo ani betadine, ani candibene a som len v 1 trimestri…uz som z toho trochu mimo…
Ahojky holky chtěla jsem se zeptat zavádim crinone gel každý večer a chci se zeptat jestli při užívání může být pohlavní styk.
@kokolka88 píše:
Ahojky holky chtěla jsem se zeptat zavádim crinone gel každý večer a chci se zeptat jestli při užívání může být pohlavní styk.
Teď jsem ho taky zaváděla a sexík jsme měli zakázaný a popravdě si ho ani nedovedu představit, ptž je to konzistentně jak tvaroh co ze mě pak odcházelo ![]()
a ještě mám dotaz k ostatním co crinone gel zaváděli…za jak dlouho po vysazení jste dostali menzes? Ja ho vysadila včera a dneska začínám krvácet
v CARu mě říkali ze dorazí do 14 dní ![]()
Ahoj, prosim jake mate zkusenosti s Crinone gelem? Ted jsem ho zvolila misto Utrogestanu a zjistila jsem, ze ma pouze 90mg progesteronu a mam zavadet 1krat denne. Jake mnozstvi jste zavadely vy a pomohl k udrzeni miminka?
Dekuju za prispevky ![]()
Do 12. týdne jsem zaváděla jednou denně a jsem též v 19. týdnu ![]()