Crinone gel

2929
6.4.09 19:07

CRINONE

Ahoj maminy chtela bych se zeptat jestli nekterá užíváte CRINONE a jaké s ním máte zkušenosti? je to na uržení těhu a měl by se zavádět do 12tt…
ja jsem ho od dr. dostala(od začátku) ale mám pocit že ted jde nějak poslední dobou více ze me pryč tak bych jen chtěla vědět jestli je to normalní nebo mam plašit… teda vlastně už tak trochu plašim
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28294
7.4.09 10:51

Ahoj, koukám, že ti nikdo moc neodpovídá, ale u nás v deníčku některý holky Crinone měly, tak to tam nadhodím a určo se ti ozvou. Jinak si myslím, že nějakej „odtok“ je normální, toho se nevyvaruješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
7.4.09 12:17

Suviku moc ti děkuju, už jsem si myslela že jsem snad sama kdo vyfasnul tuhle vymoženost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
7.4.09 12:21

Ono je to docela nový, teď se to teprve začalo předepisovat v hojnějším počtu, tak asi moc holek zkušenost nemá… Pokud to tam zavádíš pořád stejně, tak se nestresuj, ten pocit, že to vytíká víc může být i díky výtoku…bývá v těhotenství normální (pokud je teda vodnatý a ne jiný).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
7.4.09 13:08

Asi jo, me to Dr. predepsala a dalsi tyden na to PRimář koukal jak z jara :-)
Jinak mi prijde ze to je v takovych cyklech, nekdy dobry a pak najednou to jde pryc… jako spis ten krem…starej a hurdkovatej!Kdyby jsi se neco dozvěděla dej prosim vědět!! předem moc děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
7.4.09 15:54

Ahoj,
ja jsem mela taky Crinone - zavadela jsem rano. Nekdy ze me moc nelezl, ale jak se tam hromadil, tak toho bylo vice - takove hrudkovite (tvarohovite) - ten starsi (co tam byl nejakou dobu) mel nazloutlejsi barvu.
Hodne zdaru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.13 12:45

Ahoj kacik chcela by som ti napisat sukromnu spravu, nieco sa poradit, ale nechce ma to pustit..mam podobny problem ako ty. myslis ze je to tym crinone? mna liecili na mykozu a nic mi nezabralo ani betadine, ani candibene a som len v 1 trimestri…uz som z toho trochu mimo…

• Citovat
  • Upravit
2929
6.2.13 20:59

Asi se musis prihlasit abys mohla poslat soukromou zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.2.13 12:37

Som sa prihlasila a nechce mi to poslat tak neviem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.7.14 09:27

Ahojky holky chtěla jsem se zeptat zavádim crinone gel každý večer a chci se zeptat jestli při užívání může být pohlavní styk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
24.7.14 17:07
@kokolka88 píše:
Ahojky holky chtěla jsem se zeptat zavádim crinone gel každý večer a chci se zeptat jestli při užívání může být pohlavní styk.

Teď jsem ho taky zaváděla a sexík jsme měli zakázaný a popravdě si ho ani nedovedu představit, ptž je to konzistentně jak tvaroh co ze mě pak odcházelo :think:

a ještě mám dotaz k ostatním co crinone gel zaváděli…za jak dlouho po vysazení jste dostali menzes? Ja ho vysadila včera a dneska začínám krvácet :nevim: v CARu mě říkali ze dorazí do 14 dní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
1.12.14 07:48

Ahoj, prosim jake mate zkusenosti s Crinone gelem? Ted jsem ho zvolila misto Utrogestanu a zjistila jsem, ze ma pouze 90mg progesteronu a mam zavadet 1krat denne. Jake mnozstvi jste zavadely vy a pomohl k udrzeni miminka?
Dekuju za prispevky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
1.12.14 07:54

@LKK zavadela jsem jeden denne jsem v 19 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.14 08:08

Do 12. týdne jsem zaváděla jednou denně a jsem též v 19. týdnu :-)

• Citovat
  • Upravit
13
1.12.14 13:58

Ahoj zaváděla jsem jednou denne do 12tt a už jsem ve 30tt :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat