CRM zlín - 40leté snažilky

8
15.3.12 12:17

CRM zlín - 40leté snažilky

Ahoj holky, najde se tu nějaká snažilka, které 40let a více a navštěvuje CRM ve Zlíně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Miky12345
22.3.12 16:54

Zlín

Ahoj, je mi 42 let a snažím se taky mít ještě mimi. Mám již z předešlého vztahu 16 letého syna a nyní s přítelem bychom rádi ještě jedno miminko. Před dvěma lety se to podařilo, ale bohužem jsem musela jít na umělé přerušení(vrozená vada) :,( . Mám již za sebou 6 x IVF, 2 x nativ a 2 x jsme zkusili darované vajíčka.Navštěvovala jsem Gyncentrum Ostrava, pak Fertimed Olomouc a asi rok chodím do Zlína k Dr. Rumpíkovi.

• Citovat
  • Upravit
Mischelinka
22.3.12 20:17

Dobry vecer,jen jsem k vam nakoukla i kdyz k Vam vekove nezapadam(29):-) Jen jsem Vam chtela napisat,ze Vam budu drzet pesti(pro stesti),mate muj obrovsky obdiv.Hlavne to nevzdavejte,hlavu vzhuru a same pozitivni myslenky:-) .My se snazime uz pet let,chodime do Sanusu v Hk,pritel(56) je v poradku ale problem je u me:-( .Kdyz jsem cetla cim jste si vsim prosla pani Miky,tak jsem si rekla,ze tim,,cajickem,, co mam za sebou,jste si vytrpela daleko vetsi muka,takze diky Vam ted budu statecna a trpelivejsi:-) .Jinak vsem snazilkam na teto diskuzi preji pevne zdravi,stesti a co nejdrive // na tehotenskem testu a fazolku do briska:-) .Nekdy k Vam zajdu,kdyz budete chtit:-)

• Citovat
  • Upravit
Miky12345
23.3.12 11:01

Dík i tobě držím palečky.

• Citovat
  • Upravit
8
17.7.12 15:42

Ahoj,
odepisuji až teď, omlouvám se, nebyla jsem dlouho aktivní. Jste stále pacientka CAR v ZL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí