Vůbec nešlo se milovat

1090
14.3.12 12:57

vůbec nešlo se milovat

ahoj holky,potřebuju radu-spíš zklidnit…Připadám si jak puberťačka,která nemá nic za sebou :oops: :oops: :oops: Včera ráno-cca 14DC jsme se s manželem milovali,ovulace nejspíš probíhala,to vše by bylo v pořádku,ale chtěli jsme to večer ještě znovu potvrdit a nešlo to-jasně,z mojí strany to byl víceméně sex na povel,protože jsem věděla,že je ta správná chvíle-nikdy dřív jsem tenhle pocit neměla a i manžel to ze mě vycítil.Je mi to trapné to takto popsat,ale já jsem byla tak rozjetá,že jsem manžela v sobě vůbec necítila a tím i manžel nebyl moc schopný vyvrcholení.Tohle se mi ještě nikdy nestalo a manžel říkal,že takhle „velká“ jsem ještě nikdy nebyla a že tohle ani on NIKDY nezažil…Předtím jsme se milovali v neděli-dvakrát po sobě…říkám si,co když neděle byla osudná a ve mě se stala taková změna?Je to vůbec možné,že bych měla tak nehorázně silnou ovulku?Celý den jsem cítila,že je něco jinak,něco,co sama nejsem schopná identifikovat,prostě bylo něco jinak…Mám z toho hrozně smíšené pocity,nedělám si iluze ani naděje,že by se konečně zadařilo,spíš by mě zajímalo,jesti některá z vás mívá nebo měla stejný pocit?A jestli ten pocit byl předvídaní těhu? :think: :think: :think: Jestli mi odpovíte,budu moc ráda…Děkuju předem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2675
14.3.12 13:15

My jsme při plození druhého potomka při ovulaci vůbec nemohli dospět k vyvrcholení :oops: . Měla jsem tolik „namazáno“, že chybělo tření… nebo jak to nazvat. Navíc mě při ovulaci šíleně bolelo břicho. Dítě jsme zplodili i tak, sex těsně před a těsně po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
14.3.12 13:17

Možné to je, ovulační hlen a vzrušení mohlo způsobit, že šlo vše tak nějak hladce a nebylo moc cítit :-) Měli jste zkusit jiné polohy.

A jestli byla ovulace včera a sex v neděli a včera, tak jste to pojistili až až až. Ovšem těhotenství se takto rozhodně předvídat nedá. To tak za dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 13:17

s tím to dle mě nemá nic společného, žes byla vevnitř „velká“.. co má pak říkat můj muž po fistingu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.12 13:21

Špatně jsem to pochopila, jde o vzrušení.. Nikdy jsem s tím problém neměla, i když při ovulaci mám také silně „namazáno“ :oops:

• Citovat
  • Upravit
9995
14.3.12 13:23

A nepomáhají polohy, při kterých máš nohy u sebe? Z boku, ze zadu? Jinak k těm pocitům, ať si říká kdo chce co chce, já věděla že se „něco“ děje hned po styku. Těhotná jsem byla čtyřikrát a vždy to tak bylo a stejně tak jsem cítila zamlklé těhu, ten pocit se najednou rozplynul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
14.3.12 13:26

Zkus posilování pánevních svalů. Na to jsou přímo určené Kegelovy cviky.Pak se málokdy stane,že budeš „velká“. Já můžu být sebevzrušenější,ale když se stáhnu,tak si to ten můj užívá na 100% a má spíš co dělat,aby se neudělal moc brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
14.3.12 14:07

holky,já s tím nikdy problém neměla,s manžou máme víceméně pravidelný sex už 3 roky co jsme spolu a i předtím jsem měla pár vztahů a NIKDY se mi tohle nestalo…Zkoušeli jsme různé polohy-dokonce i ty,které mě za normálních okolností bolí a oba jsme se shodli,že kdyby byl ve mě „dvojitě“tak to možná ucítím…Samozřejmě vím,že se tak brzo nedá těhu určit-jsem už jednou máma a už dva a půl roku snažilka o druhé,takže mám i hodně načteno,ale ten pocit…kdybych to tak uměla popsat,prostě jsem neuvěřitelně silně cítila,že včera prostě bylo něco jinak…Normalně má můj taky co dělat,aby se držel a nebyl dřív než já,ale tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
14.3.12 14:14

Vydrž..Ono se ukáže,jestli to byl „ten“ pocit :kytka: . Jen vydržet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
14.3.12 14:19
Gabčulinda píše:
Vydrž..Ono se ukáže,jestli to byl „ten“ pocit :kytka: . Jen vydržet :hug:
:hug: :kytka: děkuju,zbývá mi něco jiného než vydržet? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.3.12 18:04

Čekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
14.3.12 18:16
berry4 píše: Čekat :mrgreen:

Já vím :palec: ,otázka spíš zní-tedy aspoň ve mě,kolik z nás mělo někdy takový pocit???A kolika z vás to vyšlo…Protože já tenhle pocit nikdy neměla a to už jsem těhotná byla dvakrát a už vůbec jsem neměla nikdy pocit,že to byl ten den „D“…nevím jak to vysvětlit… :think: :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
14.3.12 18:25

Já tedy ten pocit neměla… Ale každý měsíc mám 100% těhotenský příznaky :mrgreen: .Joo sugesce je mrcha! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
14.3.12 18:50
Gabčulinda píše:
Já tedy ten pocit neměla… Ale každý měsíc mám 100% těhotenský příznaky :mrgreen: .Joo sugesce je mrcha! :zed:

No to je právě to,že já se už nepozoruju,prostě včera z ničeho nic „to na mě přišlo“,ba naopak,mám po dvou letech konečně práci,která mě baví,do které chodím ráda,manželství mám štastné,syn chodí do první třídy,začínám se cíti svobodně-dokonce bych řekla,že si nejsem jistá,jestli by zrovna teď byla vhodná doba-což by nic nezměnilo v tom,že by jsme byli štastní,kdyby se to podařilo.....Pozorovat jsem se definitivně přestala zhruba před pul rokem,když jsem do práce nastoupila,přestala jsem uhánět i doktory a neměřím si už ani BT,nesleduju čípek,jen hlen,který je chtě nechtě viditelný…takže tak s tím sledováním…Proto jsem tak vyjukaná,protože to přišlo z ničeho nic a mě by spíš zajímalo,jestli některá z vás má podobné zkušenosti-nemluvím o sugestivních těhu příznacích-ty jsem mívala taky,ale zmizely,jakmile jsem se vrhla do práce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
15.3.12 09:06

To je zvláštní.. No každopádně budu čekat na výsledek :palec: . Třeba to bylo ono :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí