Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky,potřebuju radu-spíš zklidnit…Připadám si jak puberťačka,která nemá nic za sebou
Včera ráno-cca 14DC jsme se s manželem milovali,ovulace nejspíš probíhala,to vše by bylo v pořádku,ale chtěli jsme to večer ještě znovu potvrdit a nešlo to-jasně,z mojí strany to byl víceméně sex na povel,protože jsem věděla,že je ta správná chvíle-nikdy dřív jsem tenhle pocit neměla a i manžel to ze mě vycítil.Je mi to trapné to takto popsat,ale já jsem byla tak rozjetá,že jsem manžela v sobě vůbec necítila a tím i manžel nebyl moc schopný vyvrcholení.Tohle se mi ještě nikdy nestalo a manžel říkal,že takhle „velká“ jsem ještě nikdy nebyla a že tohle ani on NIKDY nezažil…Předtím jsme se milovali v neděli-dvakrát po sobě…říkám si,co když neděle byla osudná a ve mě se stala taková změna?Je to vůbec možné,že bych měla tak nehorázně silnou ovulku?Celý den jsem cítila,že je něco jinak,něco,co sama nejsem schopná identifikovat,prostě bylo něco jinak…Mám z toho hrozně smíšené pocity,nedělám si iluze ani naděje,že by se konečně zadařilo,spíš by mě zajímalo,jesti některá z vás mívá nebo měla stejný pocit?A jestli ten pocit byl předvídaní těhu?
Jestli mi odpovíte,budu moc ráda…Děkuju předem…
My jsme při plození druhého potomka při ovulaci vůbec nemohli dospět k vyvrcholení
. Měla jsem tolik „namazáno“, že chybělo tření… nebo jak to nazvat. Navíc mě při ovulaci šíleně bolelo břicho. Dítě jsme zplodili i tak, sex těsně před a těsně po.
Možné to je, ovulační hlen a vzrušení mohlo způsobit, že šlo vše tak nějak hladce a nebylo moc cítit
Měli jste zkusit jiné polohy.
A jestli byla ovulace včera a sex v neděli a včera, tak jste to pojistili až až až. Ovšem těhotenství se takto rozhodně předvídat nedá. To tak za dva týdny.
s tím to dle mě nemá nic společného, žes byla vevnitř „velká“.. co má pak říkat můj muž po fistingu ![]()
Špatně jsem to pochopila, jde o vzrušení.. Nikdy jsem s tím problém neměla, i když při ovulaci mám také silně „namazáno“ ![]()
A nepomáhají polohy, při kterých máš nohy u sebe? Z boku, ze zadu? Jinak k těm pocitům, ať si říká kdo chce co chce, já věděla že se „něco“ děje hned po styku. Těhotná jsem byla čtyřikrát a vždy to tak bylo a stejně tak jsem cítila zamlklé těhu, ten pocit se najednou rozplynul.
Zkus posilování pánevních svalů. Na to jsou přímo určené Kegelovy cviky.Pak se málokdy stane,že budeš „velká“. Já můžu být sebevzrušenější,ale když se stáhnu,tak si to ten můj užívá na 100% a má spíš co dělat,aby se neudělal moc brzo..
holky,já s tím nikdy problém neměla,s manžou máme víceméně pravidelný sex už 3 roky co jsme spolu a i předtím jsem měla pár vztahů a NIKDY se mi tohle nestalo…Zkoušeli jsme různé polohy-dokonce i ty,které mě za normálních okolností bolí a oba jsme se shodli,že kdyby byl ve mě „dvojitě“tak to možná ucítím…Samozřejmě vím,že se tak brzo nedá těhu určit-jsem už jednou máma a už dva a půl roku snažilka o druhé,takže mám i hodně načteno,ale ten pocit…kdybych to tak uměla popsat,prostě jsem neuvěřitelně silně cítila,že včera prostě bylo něco jinak…Normalně má můj taky co dělat,aby se držel a nebyl dřív než já,ale tohle…
Gabčulinda píše:
Vydrž..Ono se ukáže,jestli to byl „ten“ pocit. Jen vydržet
berry4 píše: Čekat
Já vím
,otázka spíš zní-tedy aspoň ve mě,kolik z nás mělo někdy takový pocit???A kolika z vás to vyšlo…Protože já tenhle pocit nikdy neměla a to už jsem těhotná byla dvakrát a už vůbec jsem neměla nikdy pocit,že to byl ten den „D“…nevím jak to vysvětlit…
![]()
Já tedy ten pocit neměla… Ale každý měsíc mám 100% těhotenský příznaky
.Joo sugesce je mrcha! ![]()
Gabčulinda píše:
Já tedy ten pocit neměla… Ale každý měsíc mám 100% těhotenský příznaky.Joo sugesce je mrcha!
No to je právě to,že já se už nepozoruju,prostě včera z ničeho nic „to na mě přišlo“,ba naopak,mám po dvou letech konečně práci,která mě baví,do které chodím ráda,manželství mám štastné,syn chodí do první třídy,začínám se cíti svobodně-dokonce bych řekla,že si nejsem jistá,jestli by zrovna teď byla vhodná doba-což by nic nezměnilo v tom,že by jsme byli štastní,kdyby se to podařilo.....Pozorovat jsem se definitivně přestala zhruba před pul rokem,když jsem do práce nastoupila,přestala jsem uhánět i doktory a neměřím si už ani BT,nesleduju čípek,jen hlen,který je chtě nechtě viditelný…takže tak s tím sledováním…Proto jsem tak vyjukaná,protože to přišlo z ničeho nic a mě by spíš zajímalo,jestli některá z vás má podobné zkušenosti-nemluvím o sugestivních těhu příznacích-ty jsem mívala taky,ale zmizely,jakmile jsem se vrhla do práce ![]()
To je zvláštní.. No každopádně budu čekat na výsledek
. Třeba to bylo ono ![]()