Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
spermie přežijí dva dny i více.Takže šance je veliká. První odúmírají mužské spermie,tak je větší šance na holčičku. Budu držet palce.
![]()
Obecně není šance na otěhotnění v každém cyklu nějak moc velká, ale takhle je snad nejvyšší, jaká může být
![]()
Jak je velká? Když koukneš na můj metřík, tak je to jasný. Ovulaci jsem měla 27.7. a poslední styk 26.7., pak jsme odjížděli na vodu.
A jak chceš ty aby to dopadlo?
Velká! Spermie v tobě chvíli vydrží, takže den před ovulací bych řekla, že je to prakticky nejrizikovější.
Peťule M píše:
Kéž by to tak dopadlo i mě:-)) budu doufat.
Tak to budu držet palce ať to vyjde
Ahoj, taky držím palce… Šance je vysoká
Ale dobré je to pojistit i v den ovulace… Mně dnes doktorka z gynekologie řekla, že je nejlepší v době ovulace sex jednou denně…Víc ne a míň taky ne ![]()
Tak já mám ovulaci právě dnes, tak třeba to ještě stihnem pojistit:-)
Bibi30 píše:
Jak je velká? Když koukneš na můj metřík, tak je to jasný. Ovulaci jsem měla 27.7. a poslední styk 26.7., pak jsme odjížděli na vodu.
koukám,že to máme úplně stejné ![]()
vesper píše:Bibi30 píše:koukám,že to máme úplně stejné
No jo, úplně. I ten kluk nám vyšel stejně ![]()
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jaká je pravděpodobnost otěhotnění, když jsem měla sex den před ovulací? díky za odpovědi:-)