Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jak vidíte, moc jsem se měření tento měsíc nevěnovala:-))
já teda nevim, ale neni to nějak málo informací na to usuzovat zda ovu byla nebo ne?
já sice měřím ikdyž se v tom zas až tak nevyznám, ale z tohohle nepoznám teda nic ![]()
no a zkusenejsich se ptam:
diky za prispevky, mazu do prace. ![]()
perfect day píše:
předčasné trstování a vyšilování, já vím ,ale po 3 letech a 2 potratech?:-))..nemuzu jinak.
Ahojky, tak po takove dobe se nedivim. Ja silim po 4mesicich. A kde muzem tvou teplotu videt?
ovu jsem jen tak nastrelila od boku, urcila jsem si ji sama, vzhledem k tomu, ze jsem v sobotu byla na folikomtrii a doktor mi rikal, ze tam vubec , ale vubec nic nezraje, tak jsem usoudila, ze muslea byt jedeine v ten jeden den, kdyz uz jsem teda otehotnela. ono o ovu ani moc nejde, vzhledem k tomu, ze mam + test:-))
samozrejme jinak merim normalne, jde mi spis o zaver grafu, vim, ze z prvni casti nevycte nikdo nic a to ani nechci:-))
aha tak to jsem správně nepochopila, ale jo ten pokles může být uhnizďování, ale taky nemusí tyhle poklesy mam občas taky a přesto těhu nejsem…jinak k dr. má smysl jít až tak 10.tý den po vynechání MS, takhle mi to sama dr. říkala, nijak nemusí být vůbec nic vidět a zbytečně budeš hodně nervozní
na uhnizďování je to podle mě moc pozdě, to by se už neukázal pozitivní test. to už nebylo uhnizďování právě:-((
perfect day píše:
na uhnizďování je to podle mě moc pozdě, to by se už neukázal pozitivní test. to už nebylo uhnizďování právě:-((
a cyklus míváš dlouhý těch 28dní? jestli ano to to pozdě je ![]()
tak to nevim co poradit, tak jestli nemáš žádné problémy tak bych zkusila ještě pár dní počkat a testovat jestli čárka bude sílit pak bych se popř. objednala k dr.
Perfeckt měla jsem mimoděložnní dvakrát a dřív mě k dr rozhodně neobjednávali.
Standartně v tom pátém, šestém týdnu. To, že jsem se tam vecpala já sama dřív, že jsem špinila je věc druhá.
Z thoo měření a grafu neusoudíme vůbec nic, protože nevím teploty předtím.
Bud měř celý cyklus nebo vůbec.
předčasné trstování a vyšilování, já vím ,ale po 3 letech a 2 potratech?:-))..nemuzu jinak.