Dvojitý pokles bazalní teploty
- Fotoalbum (1)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
dvojitý pokles bazalní teploty
Ahoj.. pár dnů si měřím bazalku a klesla mi dvakrát teplota, viz foto.. nevíte co to může znamenat? Je to třeba dvojitá ovulace? Nebo to tak prostě někdy klesne? A ještě jsem pila do půlky cyklu kontryhelový čaj, fakt poctivě a hodně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Ahoj, je to normální, ovu ale byla až v tom druhém poklesu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Myslím, že dvojtý pokles je normální a ovu proběhla 9.3.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jé holky moc děkuju.. tak už vím proč se mi nedaří tak dlouho otěhotnět… já počítala pořád s ovulací 15.den.. a ted to bylo teda 19.den.. myslíte, že se dá otěhotnět když poslední sex byl před 4mi dny??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
podle me ovulace probehla vcera protoze tam jsou teploty stejne vysoke jako na zacatku cyklu,prvni vyssi teplota je zaznamenana az dnes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
crazytown píše:
podle me ovulace probehla vcera protoze tam jsou teploty stejne vysoke jako na zacatku cyklu,prvni vyssi teplota je zaznamenana az dnes
to je pravda.. tak myslíš, že až včera byla ovulace?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
ano myslim ze vcera,dnes je teplota vetsi nez byla v predeslych dnech. Dej si radsi metrik do podpisu,takhle se na to spatne kouka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
crazytown píše:
ano myslim ze vcera,dnes je teplota vetsi nez byla v predeslych dnech. Dej si radsi metrik do podpisu,takhle se na to spatne kouka
jak se to dělá? děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nejprve si musíš na WZ nastavit že chceš odkaz ukázat pro všechny, potom si tady najedeš na nastavení a do pospisu hodíš ten odkaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
na WZ si nastavis zverejnovani grafu, potom si najedes k sobe na kalendar pote teplota a dole je zapis teplot a sdilet graf,das sdilet graf a to co ti tam vybehne cele zkopirujes a vlozis si to do profilu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
jo je. Jeste se te zeptam,mas u dneska udelanou poznamku,jaky je duvod? Alkohol,nemoc,cviceni nebo neco jineho? Z toho se da taky poznat zda se touto teplotou ridit nebo ji proste vynechat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Eleanora1988 píše:
Jé holky moc děkuju.. tak už vím proč se mi nedaří tak dlouho otěhotnět… já počítala pořád s ovulací 15.den.. a ted to bylo teda 19.den.. myslíte, že se dá otěhotnět když poslední sex byl před 4mi dny??
eli, já jsem měla ovulaci 18.9 a otěhotněla jsem 26.9
takže - JO!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
crazytown píše:
jo je. Jeste se te zeptam,mas u dneska udelanou poznamku,jaky je duvod? Alkohol,nemoc,cviceni nebo neco jineho? Z toho se da taky poznat zda se touto teplotou ridit nebo ji proste vynechat
nebyla jsem nemocná, necvičila jsem.. nepila jsem žádný alkohol.. vůbec žádné změny, rutina..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jaká je normální teplota u kojence?
- 5 dní zpoždění, negativní testy, bazální teplota 37.4
- Stále teploty po Covidu
- Výron kotníku a teplota
- Užívání clostilbegytu a měření teploty.
- Bazalní teplota s clostilbegytem
- Graf bazální teploty skáče
- Vysoký tlak po sportu a zvýšená teplota