Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
já dceru přenášela 11 dní. Sex nazabíral, dlouhé procházky nic, víno nic. Dokonce jsem měla v aromalampě rozmarýn (vyvolává porod) - prostě vůbec nic
CS jsem měla 7, docela fajn, malá i naléhala už hodně dole (bezva na sezení
). Nakonec mi to stejně vyvolávali
Někomu třeba ty věci zaberou, někomu ne. Další věc je, že vlastně nevíš, zda to zabralo, třeba by to přišlo i tak. U dalšího se stejně budu zase snažit „to sama vyvolat“, pokud budu přenášet. Vyvolávačka byla hnusná (ale i to má akždý jinak).
Ale je fakt, že jsem v 7. měsíci, na začátku, ale mám pocit, že rodit budu co nevidět ![]()
Mě řekla v pondělí 26.1. doktorka, že do úterý porodím, že hlavička je tam už úplně napasovaná na maximum a udělala mi nějaký ten hamilton, aby potrhala ty blány tam nebo co to je… hlenová zátka odešla už před týdnem a je sobota a pořád nic. A podle toho, co tu čtu, tak jsem dlouhý procházky dělám, vínko si dám asi dneska večer, no do sexu už se sice nehrnu, ale i tak, asi to fakt nezabere a prostě se to rozjede až se mimču bude chtít. Já už se s tím smiřuju, že mi to vyvolají, ale nechají mě prý přenášet až do další soboty ![]()