CS má talent

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
11.10.10 10:51

Jsem z těch dvou soutěží nějak mimo … fandím Radku Bakaláři, znám ho osobně, je od nás, možná že je ale na tý soutěži na Nově a kdoví, jestli vůbec pokračuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.10 10:54
Rézinka píše:
Sekáč trapas, Brejk Denz Bradrz trapaspostoupili moji favoriti, do Mako!Mako jsem se zamilovala. a taky do jara Slávika :srdce:

Jj se Slávikem jsme na tom stejně :lol: :oops:

A řezáč byl fakt trapnej,myslím,že to vážně udělal takhle mírný jen kvůli Lucince,páč minule zněj byla v šoku :-D
A ty tanečníci s ohněm mě fakt mrzej-ty byly taky dobrý :pankac:

• Citovat
  • Upravit
19606
11.10.10 12:03

Taky jsem se včera dívala…Co mě ale hned praštilo do oka je to jak oblékli Jakuba Prachaře-proboha vždyť to sako mu bylo neskutečně malé!!!! no ale to je vedlejší…jsem ráda,že postoupili makomako a chebejet-podle včerejšího výkonu to měli opravdu zasloužené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.10 12:43
Bobby píše:
Taky jsem se včera dívala…Co mě ale hned praštilo do oka je to jak oblékli Jakuba Prachaře-proboha vždyť to sako mu bylo neskutečně malé!!!! no ale to je vedlejší…jsem ráda,že postoupili makomako a chebejet-podle včerejšího výkonu to měli opravdu zasloužené…

Jj taky jsem valila oči-to jako neměli jeho velikost,nebo jsou na tom tak špatně? :think: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
xzuzkax
11.10.10 12:50
sandrik píše:
koukala jsem a jsem spokojená, přesně u těhle jsem chtěla aby postoupili.

Je ale fakt, že kdyby postoupil kdokoliv jiný, nijak bych to neprožívala

xzuzkax píše:
Ahojky! Můžeu se vás holky zeptat kdo postoupil?
postoupili Mako!Mako a Chebejet

Děkuji za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová