Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem z těch dvou soutěží nějak mimo … fandím Radku Bakaláři, znám ho osobně, je od nás, možná že je ale na tý soutěži na Nově a kdoví, jestli vůbec pokračuje ![]()
Rézinka píše:
Sekáč trapas, Brejk Denz Bradrz trapaspostoupili moji favoriti, do Mako!Mako jsem se zamilovala. a taky do jara Slávika
Jj se Slávikem jsme na tom stejně
![]()
A řezáč byl fakt trapnej,myslím,že to vážně udělal takhle mírný jen kvůli Lucince,páč minule zněj byla v šoku ![]()
A ty tanečníci s ohněm mě fakt mrzej-ty byly taky dobrý ![]()
Taky jsem se včera dívala…Co mě ale hned praštilo do oka je to jak oblékli Jakuba Prachaře-proboha vždyť to sako mu bylo neskutečně malé!!!! no ale to je vedlejší…jsem ráda,že postoupili makomako a chebejet-podle včerejšího výkonu to měli opravdu zasloužené…
Bobby píše:
Taky jsem se včera dívala…Co mě ale hned praštilo do oka je to jak oblékli Jakuba Prachaře-proboha vždyť to sako mu bylo neskutečně malé!!!! no ale to je vedlejší…jsem ráda,že postoupili makomako a chebejet-podle včerejšího výkonu to měli opravdu zasloužené…
Jj taky jsem valila oči-to jako neměli jeho velikost,nebo jsou na tom tak špatně?
![]()
sandrik píše:
koukala jsem a jsem spokojená, přesně u těhle jsem chtěla aby postoupili.Je ale fakt, že kdyby postoupil kdokoliv jiný, nijak bych to neprožívala
xzuzkax píše:postoupili Mako!Mako a Chebejet
Ahojky! Můžeu se vás holky zeptat kdo postoupil?
Děkuji za odpověď ![]()