Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem spokojená. Hlavně že nepostoupila Oláhová, co má skvělýho tátu klavíristu, ale ona sama fakt zpívat neumí, a taky mě dost zklamal ten co dělal tu krvavou šou…dneska si snad dělal srandu…to bylo tak laciný…no hrůůůza.
jj to máš pravdu,tomu týpkovi se krvavá show fakt nepovedla-to jsem taky koukala co tím chtěl jako říct,asi si chtěl udělat oko u Lucky Bílý ![]()
A k Oláhový Slávik to řekl správně,úplně sním souhlasím ![]()
ja sem pořád myslela, že si řezáč dělá srandu a nakonci vytasí něco oslňujícího, ale nic ![]()
ale úžasná byla skupina CHEBEJET, u který jsem skutečně zůstala s otevřenou pusou- jsou úžasný!! a stou Olahovou jsem na tom stejně, všichni z ní byli paf, je sice kouzelná a je super, jak se nestydí a má kuráž, ale s tím zpíváním to chce zkusit až za pár let ![]()
Ahojky! Můžeu se vás holky zeptat kdo postoupil? Po tom jak zazpívala Lianka jsem šla spát, dýl jsem to nevydržela…
![]()
já včera nekoukala svoje favority mám a budu koukat až na ně ![]()
Já na střídačku sledovala Talentmánii i CS má talent, spíš mě zajímala vystoupení a ty talenty. Vím, že každý má jiný vkus a rozčilovat se nehodlám, když pošlou dál někoho, kdo je podle mě nula
Já propásla řezáče.Neni to už někde na netu abych mrkla?Moc sem se těšila co ukáže ![]()
Holky taky jsem viděla jen Oláhovou, ani mě se nijak nelíbila. Napište kdo postoupil
Brejk.. postoupili? Včera to měli fakt slabší ![]()
koukala jsem a jsem spokojená, přesně u těhle jsem chtěla aby postoupili.
Je ale fakt, že kdyby postoupil kdokoliv jiný, nijak bych to neprožívala
xzuzkax píše:
Ahojky! Můžeu se vás holky zeptat kdo postoupil?
postoupili Mako!Mako a Chebejet
Kamča.dalmatinka píše:
Já propásla řezáče.Neni to už někde na netu abych mrkla?Moc sem se těšila co ukáže
Neukázal nic moc, bylo to pěkně trapný…
Michaelakkk píše:Kamča.dalmatinka píše:Neukázal nic moc, bylo to pěkně trapný…
Já propásla řezáče.Neni to už někde na netu abych mrkla?Moc sem se těšila co ukáže
Jojo, souhlas, očekávala jsem fakt víc po tom, co ukázal minule, včera jsem to jaksi nepochopila
S Oláhovou souhlasím, v tomhle věku se podle mě, žádný talent neprojeví… S postupem jsem víceméně spokojená, škoda těch tanečníků s ohněm, ti se mi líbili ![]()
Sekáč trapas, Brejk Denz Bradrz trapas
postoupili moji favoriti, do Mako!Mako jsem se zamilovala. a taky do jara Slávika ![]()
Ahojky,
kdo se díváte na CS má talent,jak se vám tahle soutěž líbí a co říkáte na hlasování?
Já jsem po včerejšku lehce zklamaná,myslela jsem,že aspoň postoupí tanečníci s ohnem Pyrotea