CS má talent

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.10.10 00:50

CS má talent

Ahojky,
kdo se díváte na CS má talent,jak se vám tahle soutěž líbí a co říkáte na hlasování?
Já jsem po včerejšku lehce zklamaná,myslela jsem,že aspoň postoupí tanečníci s ohnem Pyrotea :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9859
11.10.10 01:37

Já jsem spokojená. Hlavně že nepostoupila Oláhová, co má skvělýho tátu klavíristu, ale ona sama fakt zpívat neumí, a taky mě dost zklamal ten co dělal tu krvavou šou…dneska si snad dělal srandu…to bylo tak laciný…no hrůůůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.10 02:26

jj to máš pravdu,tomu týpkovi se krvavá show fakt nepovedla-to jsem taky koukala co tím chtěl jako říct,asi si chtěl udělat oko u Lucky Bílý :-D
A k Oláhový Slávik to řekl správně,úplně sním souhlasím :pankac:

• Citovat
  • Upravit
18223
11.10.10 07:21

ja sem pořád myslela, že si řezáč dělá srandu a nakonci vytasí něco oslňujícího, ale nic :mrgreen:

ale úžasná byla skupina CHEBEJET, u který jsem skutečně zůstala s otevřenou pusou- jsou úžasný!! a stou Olahovou jsem na tom stejně, všichni z ní byli paf, je sice kouzelná a je super, jak se nestydí a má kuráž, ale s tím zpíváním to chce zkusit až za pár let :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
11.10.10 08:26

Ahojky! Můžeu se vás holky zeptat kdo postoupil? Po tom jak zazpívala Lianka jsem šla spát, dýl jsem to nevydržela… :oops: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
27007
11.10.10 08:33

já včera nekoukala svoje favority mám a budu koukat až na ně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
11.10.10 08:38

Já na střídačku sledovala Talentmánii i CS má talent, spíš mě zajímala vystoupení a ty talenty. Vím, že každý má jiný vkus a rozčilovat se nehodlám, když pošlou dál někoho, kdo je podle mě nula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.10.10 08:46

Já propásla řezáče.Neni to už někde na netu abych mrkla?Moc sem se těšila co ukáže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.10.10 09:00

Holky taky jsem viděla jen Oláhovou, ani mě se nijak nelíbila. Napište kdo postoupil :think: Brejk.. postoupili? Včera to měli fakt slabší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
11.10.10 09:04

Postoupili MakoMako a Chebejet 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
11.10.10 09:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
11.10.10 09:09

koukala jsem a jsem spokojená, přesně u těhle jsem chtěla aby postoupili.

Je ale fakt, že kdyby postoupil kdokoliv jiný, nijak bych to neprožívala

xzuzkax píše:
Ahojky! Můžeu se vás holky zeptat kdo postoupil?

postoupili Mako!Mako a Chebejet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
11.10.10 09:12
Kamča.dalmatinka píše:
Já propásla řezáče.Neni to už někde na netu abych mrkla?Moc sem se těšila co ukáže :lol:

Neukázal nic moc, bylo to pěkně trapný…

• Citovat
  • Upravit
15404
11.10.10 09:20
Michaelakkk píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Já propásla řezáče.Neni to už někde na netu abych mrkla?Moc sem se těšila co ukáže :lol:
Neukázal nic moc, bylo to pěkně trapný…

Jojo, souhlas, očekávala jsem fakt víc po tom, co ukázal minule, včera jsem to jaksi nepochopila :roll: S Oláhovou souhlasím, v tomhle věku se podle mě, žádný talent neprojeví… S postupem jsem víceméně spokojená, škoda těch tanečníků s ohněm, ti se mi líbili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.10.10 09:43

Sekáč trapas, Brejk Denz Bradrz trapas

postoupili moji favoriti, do Mako!Mako jsem se zamilovala. a taky do jara Slávika :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová