Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj musím se vypovídat dnes už toho je na mě moc
Mate doma taky vorkoholika tak jestli jo tak víte o čem mluvím.Muj chlap je cely tyden v praci až do večera i když by kolikarat mohl být i doma dřív.A když už by mohl o víkendu být s nami,jde na fušku nebo něco dělat.S dětma si vubec nehraje to spíš místo mě veme vysavač
Dnes cely den kluky neviděl ještě ani není doma šel bratrovi pomoct řezat dřevo
Večer dojde akorat se vykoupe a jde spat chjo
Vždycky si říkam jsou chlapy ktery o praci nezavadí,ale vorkoholika mít to je hrozna nemoc ![]()
každý mi říká: buď ráda, že je pracovitej, ale já ho fakt vůbec nevidím! A to pracuje většinou i o víkendu, sice třeba jen 2-3h nebo jsou pryč na závodech a pak je doma a ptá se: Co dnes budeme dělat (jako kdyby jsme měli mít bůhvíjakej program) a co kdybych třeba vyspároval balkon?
Pak mám pocit, že s námi se nudí a hledá si zábavu a nebo jsem tak strašná žena, že se mnou nevydrží doma?
![]()
no přesně tak mam to uplně stejně a to si ještě ke všemu že když ma trochu volna začal chodit do hasiču
Když si potřebuji třeba uklidit tak to raději uděla za mě jen aby se nemusel rozčilovat s klukama,a měl praci
Nikam nas neveme pořad jsem sama a každy den doma!Ani nema potřebu jíst ja uvařim a večer už bud nema hlad nebo je unaveny a o víkendu mu na to hold nezbývá čas
Ahoj, tak já toho svýho taky vidim jen občas, většinou fláká 16ctky, 12ctky i osmičky a to i o víkendy, přijde domů nají se a jde opět něco dělat, ale vim, že to dělá pro nás. Máme hypotéku a nevyzpitatelné výdaje a na baráku je pořád taky co dělat kvůli rekonstrukci.
lukymaty píše:
Ahoj musím se vypovídat dnes už toho je na mě mocMate doma taky vorkoholika tak jestli jo tak víte o čem mluvím.Muj chlap je cely tyden v praci až do večera i když by kolikarat mohl být i doma dřív.A když už by mohl o víkendu být s nami,jde na fušku nebo něco dělat.S dětma si vubec nehraje to spíš místo mě veme vysavač
Dnes cely den kluky neviděl ještě ani není doma šel bratrovi pomoct řezat dřevo
Večer dojde akorat se vykoupe a jde spat chjo
přešně !!!!!!!!!!! tak je to u nás,asi znáš i toho mého !!!!!!!!!!!
kdyby mi aspon domu donesl pěkny peníze tak neřeknu ale jeho v praci odrbavají a taky děla 16tky a jemu to vubec nevadí svojí praci miluje tak by ju dělal i zadarmo
A pak mu ještě není blby mi řict že je pořad v praci tak jako co bych chtěla.A o víkendu děla u druhých taky zadarmo,ale doma nic neuděla ![]()
lukymaty,u nás je to s těmi penězi stejně,dělá za hovno hrušek,jak se u nás říká,…dělá taky denně 14hod.i víkendy a bude mít tak zhruba 20,s tím že asi 15 jde do háje a zbytek padne na účty,se těším do práce,až budu mít nějakou korunu pro sebe…a malého…
Jéééé holky tak to máte zlaté, 20tis. bych taky brala, ale manžel pracuje imrvere svátky, neděle i soboty, někdy jede třeba na 14 dní pryč, v měsící je průměrně 1/4-1/2 pryč a má 18 čistého!!!!!
KLORANE:Jak říkáš taky jsem mu navrhovala že si najdu práci,ale že by musel i on si najít jinou aby dělal jen osmičky a na střídačku šla do práce i ja.Mě by to pomohla trochu bych se dostala mezi lidi a pak si i přilepšili a co myslíš?vubec nechtěl slyšet ![]()
lukymaty píše:
KLORANE:Jak říkáš taky jsem mu navrhovala že si najdu práci,ale že by musel i on si najít jinou aby dělal jen osmičky a na střídačku šla do práce i ja.Mě by to pomohla trochu bych se dostala mezi lidi a pak si i přilepšili a co myslíš?vubec nechtěl slyšet
jo je mi to jasný to jsou ti chlapy,nechtějí se podřizovat,jim to tak vyhovuje,nemusí skákat kolem děti a mají volnou ruku a žádnou zodpovědnost vůdči rodině…teda to myslím tak že by s námi mohi trávit více času,už jen skrz ty děti…
joo tak to taky nosí 20tic,ale ted poslední výplatu donesl 13.strhala mu co se dalo firemní volaní,a auto co dostal před dvěma roky jako premie,tedy takle mu ho předavala a nakonec si ho platíme
a ve finale to vypada že naše ani nebude ![]()
No jo no platíme si každy měsíc 6tisíc za to že nam stojí před barakem,protože ja nikam moc nejezdím.Ted přišel domu a narychlo tady do sebe haže jídlo,a pry jestli mu až se vykoupe převažu palec že si ho malem na cirgule uřizl,Tak jsem mu odpověděla že kdyby byl s nami že se mu to nestne ![]()