Mate doma vorkoholika?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1692
9.10.10 19:42

Mate doma vorkoholika?

Ahoj musím se vypovídat dnes už toho je na mě moc :zed: Mate doma taky vorkoholika tak jestli jo tak víte o čem mluvím.Muj chlap je cely tyden v praci až do večera i když by kolikarat mohl být i doma dřív.A když už by mohl o víkendu být s nami,jde na fušku nebo něco dělat.S dětma si vubec nehraje to spíš místo mě veme vysavač :-? Dnes cely den kluky neviděl ještě ani není doma šel bratrovi pomoct řezat dřevo :cert: Večer dojde akorat se vykoupe a jde spat chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
9.10.10 19:46

:lol: :lol: :lol: Ty znáš mého manžela? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
9.10.10 19:54

:lol: :lol: Vždycky si říkam jsou chlapy ktery o praci nezavadí,ale vorkoholika mít to je hrozna nemoc :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
9.10.10 19:59

každý mi říká: buď ráda, že je pracovitej, ale já ho fakt vůbec nevidím! A to pracuje většinou i o víkendu, sice třeba jen 2-3h nebo jsou pryč na závodech a pak je doma a ptá se: Co dnes budeme dělat (jako kdyby jsme měli mít bůhvíjakej program) a co kdybych třeba vyspároval balkon? 8-o Pak mám pocit, že s námi se nudí a hledá si zábavu a nebo jsem tak strašná žena, že se mnou nevydrží doma? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
9.10.10 20:10

no přesně tak mam to uplně stejně a to si ještě ke všemu že když ma trochu volna začal chodit do hasiču :cert: Když si potřebuji třeba uklidit tak to raději uděla za mě jen aby se nemusel rozčilovat s klukama,a měl praci :cry: Nikam nas neveme pořad jsem sama a každy den doma!Ani nema potřebu jíst ja uvařim a večer už bud nema hlad nebo je unaveny a o víkendu mu na to hold nezbývá čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
9.10.10 20:12

Ahoj, tak já toho svýho taky vidim jen občas, většinou fláká 16ctky, 12ctky i osmičky a to i o víkendy, přijde domů nají se a jde opět něco dělat, ale vim, že to dělá pro nás. Máme hypotéku a nevyzpitatelné výdaje a na baráku je pořád taky co dělat kvůli rekonstrukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
9.10.10 20:13
lukymaty píše:
Ahoj musím se vypovídat dnes už toho je na mě moc :zed: Mate doma taky vorkoholika tak jestli jo tak víte o čem mluvím.Muj chlap je cely tyden v praci až do večera i když by kolikarat mohl být i doma dřív.A když už by mohl o víkendu být s nami,jde na fušku nebo něco dělat.S dětma si vubec nehraje to spíš místo mě veme vysavač :-? Dnes cely den kluky neviděl ještě ani není doma šel bratrovi pomoct řezat dřevo :cert: Večer dojde akorat se vykoupe a jde spat chjo

přešně !!!!!!!!!!! tak je to u nás,asi znáš i toho mého !!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
9.10.10 20:19

kdyby mi aspon domu donesl pěkny peníze tak neřeknu ale jeho v praci odrbavají a taky děla 16tky a jemu to vubec nevadí svojí praci miluje tak by ju dělal i zadarmo :zed: A pak mu ještě není blby mi řict že je pořad v praci tak jako co bych chtěla.A o víkendu děla u druhých taky zadarmo,ale doma nic neuděla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
9.10.10 20:25

lukymaty,u nás je to s těmi penězi stejně,dělá za hovno hrušek,jak se u nás říká,…dělá taky denně 14hod.i víkendy a bude mít tak zhruba 20,s tím že asi 15 jde do háje a zbytek padne na účty,se těším do práce,až budu mít nějakou korunu pro sebe…a malého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
9.10.10 20:28

Jéééé holky tak to máte zlaté, 20tis. bych taky brala, ale manžel pracuje imrvere svátky, neděle i soboty, někdy jede třeba na 14 dní pryč, v měsící je průměrně 1/4-1/2 pryč a má 18 čistého!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
9.10.10 20:30

KLORANE:Jak říkáš taky jsem mu navrhovala že si najdu práci,ale že by musel i on si najít jinou aby dělal jen osmičky a na střídačku šla do práce i ja.Mě by to pomohla trochu bych se dostala mezi lidi a pak si i přilepšili a co myslíš?vubec nechtěl slyšet :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
9.10.10 20:37
lukymaty píše:
KLORANE:Jak říkáš taky jsem mu navrhovala že si najdu práci,ale že by musel i on si najít jinou aby dělal jen osmičky a na střídačku šla do práce i ja.Mě by to pomohla trochu bych se dostala mezi lidi a pak si i přilepšili a co myslíš?vubec nechtěl slyšet :pocitac:

jo je mi to jasný to jsou ti chlapy,nechtějí se podřizovat,jim to tak vyhovuje,nemusí skákat kolem děti a mají volnou ruku a žádnou zodpovědnost vůdči rodině…teda to myslím tak že by s námi mohi trávit více času,už jen skrz ty děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
9.10.10 20:38

joo tak to taky nosí 20tic,ale ted poslední výplatu donesl 13.strhala mu co se dalo firemní volaní,a auto co dostal před dvěma roky jako premie,tedy takle mu ho předavala a nakonec si ho platíme :cert: a ve finale to vypada že naše ani nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
9.10.10 20:42

taky dobrý,… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
9.10.10 20:46

No jo no platíme si každy měsíc 6tisíc za to že nam stojí před barakem,protože ja nikam moc nejezdím.Ted přišel domu a narychlo tady do sebe haže jídlo,a pry jestli mu až se vykoupe převažu palec že si ho malem na cirgule uřizl,Tak jsem mu odpověděla že kdyby byl s nami že se mu to nestne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová