Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte doma někdo Windows 7?Potřebovala bych poradit typ tiskárny kompatibilní s W7 ![]()
My je máme. Já teda neporadím, ale můžu se optat chotě. ALe my máme Hp a v pohodě funguje. Teda, jestli jsi se ptala na tohle:-)
Já mam taky win7 a tiskárnu mam Epson stylus DX4450 a funguje v pohodě
my by jsme rádi Canon ale všude píší kompatibilitu s vistou nebo xp a my právě máme W7
Tahle tiskárna taky je kompatibilní s jinými win a né s win7,ale stejně funguje.Protože win7 tady není zas tak dlouho a tak ty tiskárny co byli vyrobené dřív tak tam nemohli napsat kompatibilní s win7 když v tu dobu ještě nebyl.Náše taky není kompatibilní a funguje v pohodě
dzarunka píše:
my by jsme rádi Canon ale všude píší kompatibilitu s vistou nebo xp a my právě máme W7
A jakou Canonku konkrétně chcete?
Já mám W7 v 64bitové edici (snad to píšu dobře
) a s kompatibilitou s tiskárnou jsem měla problém… Měla jsem multifunkční zařízení Konica Minolta Page Pro 1380, funtovala mi na XP, ale s W7 si neporadila a samotný výrobce (KM) na svých stránkách psal, že pro tento typ zařízení nebudou už vyrábět ovladače pro W7 (v 64 bitové edici)
Takže jsem pořídila Canon i-SENSYS MF4320d (http://www.canon.cz/…0D/index.asp) a jsem s ní maximálně spokojená
S W7 nemám nejmenší problém!
Ahojte holky
,
klekl nám počítač, nemáme k němu origo cd s windowsem, ale tchýně má (má ho instalovaný na svém pc), tak jsem se chtěla zeptat, jestli to origo cd jde nainstalovat na dva počítače? Předem děkuji za odpověď ![]()