Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím vás, kolegyně a kolegové. Založila jsem tuto diskusi za účelem nezávazné diskuse o naší straně - ČSSD a nejen o ní. Co si myslíte o vnitrostranickém referendu, o skladbě otázek? Jak se vám žije ve vašem městě? Hodláte kandidovat do komunálních voleb? ![]()
Já teda s touto stranou nesymptaizuju, ale zakladatelky se chci zastat. Proč by tu nemohla být taková diskuze? Jsou tu skupinky křesťanek, muslimek, cizinek, snažilek, těhulek, tak proč některé pohoršují něčí politické preference? Snad máme demokracii, ne? Zakladatelko, doporučuji založit uzavřenou skupinu a hodit sem jen odkaz. ![]()
@Kapaz píše:
Já teda s touto stranou nesymptaizuju, ale zakladatelky se chci zastat. Proč by tu nemohla být taková diskuze? Jsou tu skupinky křesťanek, muslimek, cizinek, snažilek, těhulek, tak proč některé pohoršují něčí politické preference? Snad máme demokracii, ne? Zakladatelko, doporučuji založit uzavřenou skupinu a hodit sem jen odkaz.
Děkuji. ![]()
@zoe546 píše:
Zdravím vás, kolegyně a kolegové. Založila jsem tuto diskusi za účelem nezávazné diskuse o naší straně - ČSSD a nejen o ní. Co si myslíte o vnitrostranickém referendu, o skladbě otázek? Jak se vám žije ve vašem městě? Hodláte kandidovat do komunálních voleb?
co je to? ![]()
Me by prisla diskuze velmi zajimava! Ale nejsem clenkou a ani to neplanuji.
@kometa32 píše:
@Kapaz Hezky napsáno
Náhodou já mám Bohouška ráda
Já ho nemám ráda, ale i to je otázka týkající se strany.
Kapaz děkuji.
Jinak milé pipinky, odeberte se do jiných diskusí, aby jste neutrpěly šok ze seberealizovaných maminek.
Uzavřená skupina ČSSD-diskuse pro členy/členky
@zoe546 píše:jediná pipina jsi tady ty, ještě žes odešla do uzavřené skupiny. určitě bys to tady zaplevelila politikou
Kapaz děkuji.Jinak milé pipinky, odeberte se do jiných diskusí, aby jste neutrpěly šok ze seberealizovaných maminek.
@zoe546 píše:
Kapaz děkuji.Jinak milé pipinky, odeberte se do jiných diskusí, aby jste neutrpěly šok ze seberealizovaných maminek.
Nez jsi napsala tenhle prispevek, tak jsem s tebou sympatizovala. Proc by sis nemohla zalozit diskuzi na toto tema. Ted jsi u me klesla na 0. Nauc se diskutovat slusne.