Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Útok samozřejmě možný je, ale nemyslím si, že by bylo Česko pro teroristy zajímavým cílem. A radši na to nemyslím ![]()
Teroristický útok se může stát kdekoli. Ale kdyby na to člověk měl myslet, tak by se buď zbláznil, nebo by žil někde v pustitně a i tak by asi šílenství neunikl. Takže nemá cenu setím nějak stresovat.
Ty se dneska asi hodně nudíš viď, to je 3 diskuze od tebe a opět „katastrofa“
![]()
Já se přiznám, že jsem z podobných zpráv celkem nesvá a občas mám husí kůži, ale vím, že tohle nikdy neovlivním, takže nad tím člověk nemůže přemýšlet, co bude, bude…
@myšák1187 píše:
Ty se dneska asi hodně nudíš viď, to je 3 diskuze od tebe a opět „katastrofa“![]()
![]()
@pusina1 píše:fakt
tak ma holka splin no
jojo, nejdřív že jí roste něco pod palcem a pak že jí bolí břicho…
![]()
Dle zaručených zpráv teroristé na Českou republiku útočit nebudou, neboť by hrozilo, že po odpálení důležitých vládních cílů by se v zemi prudce zvedla životní úroveň. A toho jistě žádná teroristická skupina dosáhnout nechce.
Mě to je jedno… co se má stát to se stane. Stejně s tím nic neuděláme. Takže na to nemyslím a tím pádem neřeším.
Ten projev jsem slysela a nemyslim si, ze naam riziko utoku (byt to nejmensi) hrozi az ode dneska ![]()
![]()
v kliduuu
@neumisa píše:
Dle zaručených zpráv teroristé na Českou republiku útočit nebudou, neboť by hrozilo, že po odpálení důležitých vládních cílů by se v zemi prudce zvedla životní úroveň. A toho jistě žádná teroristická skupina dosáhnout nechce.
http://www.novinky.cz/…l-zeman.html Zeman připomněl, že teroristé v minulosti zaútočili v New Yorku, Londýně, Madridu i Bombaji, přičemž indické jednotky v Afghánistánu neoperují. Dodal, že mohou plánovat i útoky na další země, Českou republiku nevyjímaje.

Hrozně se bojim..
Co si o tom myslíte?