Teroristé - další světová válka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
huu
8.7.14 18:23

3sv valka

http://www.novinky.cz/…l-zeman.html Zeman připomněl, že teroristé v minulosti zaútočili v New Yorku, Londýně, Madridu i Bombaji, přičemž indické jednotky v Afghánistánu neoperují. Dodal, že mohou plánovat i útoky na další země, Českou republiku nevyjímaje. 8o :roll: 8)
Co si o tom myslíte? :( Hrozně se bojim..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28567
8.7.14 18:24

Útok samozřejmě možný je, ale nemyslím si, že by bylo Česko pro teroristy zajímavým cílem. A radši na to nemyslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.7.14 18:26

Teroristický útok se může stát kdekoli. Ale kdyby na to člověk měl myslet, tak by se buď zbláznil, nebo by žil někde v pustitně a i tak by asi šílenství neunikl. Takže nemá cenu setím nějak stresovat.

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
8.7.14 18:27

Ty se dneska asi hodně nudíš viď, to je 3 diskuze od tebe a opět „katastrofa“ :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1346
8.7.14 18:27

Já se přiznám, že jsem z podobných zpráv celkem nesvá a občas mám husí kůži, ale vím, že tohle nikdy neovlivním, takže nad tím člověk nemůže přemýšlet, co bude, bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.14 18:28

Vojna nebude kvoli teroristom, vojnu vyprovokuju z Ukrajiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
8.7.14 18:29
@myšák1187 píše:
Ty se dneska asi hodně nudíš viď, to je 3 diskuze od tebe a opět „katastrofa“ :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: fakt :mrgreen: tak ma holka splin no
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
8.7.14 18:29

A taky tu možná zítra spadne meteorit :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
8.7.14 18:33
@pusina1 píše: :mrgreen: fakt :mrgreen: tak ma holka splin no

jojo, nejdřív že jí roste něco pod palcem a pak že jí bolí břicho… :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26227
8.7.14 18:34

Dle zaručených zpráv teroristé na Českou republiku útočit nebudou, neboť by hrozilo, že po odpálení důležitých vládních cílů by se v zemi prudce zvedla životní úroveň. A toho jistě žádná teroristická skupina dosáhnout nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
8.7.14 18:35

Nebooooooj, oni ani nevědí, kde ČR leží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
8.7.14 18:37

Mě to je jedno… co se má stát to se stane. Stejně s tím nic neuděláme. Takže na to nemyslím a tím pádem neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.7.14 18:39

Ten projev jsem slysela a nemyslim si, ze naam riziko utoku (byt to nejmensi) hrozi az ode dneska :-D:-D:-D v kliduuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.7.14 18:40
@neumisa píše:
Dle zaručených zpráv teroristé na Českou republiku útočit nebudou, neboť by hrozilo, že po odpálení důležitých vládních cílů by se v zemi prudce zvedla životní úroveň. A toho jistě žádná teroristická skupina dosáhnout nechce.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
10021
8.7.14 18:43

Se holka nudí a z toho strachu dostala průjem a křeče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie