Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Problém je ten, že ti arabští výrostci mají od mala vymývaný mozky a mizernou budoucnost, takže tam klid nikdy nebude
@myšák1187 píše:![]()
![]()
a já se tak těšila
A to chces do valky hladova?
![]()
@pusina1 píše:
A to chces do valky hladova?![]()
@hBod píše:
@Jura007Problém je ten, že ti arabští výrostci mají od mala vymývaný mozky a mizernou budoucnost, takže tam klid nikdy nebude
Pod toto bych se podepsal. ![]()
@Jemys píše:![]()
To mám jít jako vyndat maso z mrazáku a něco zítra klohnit, jo??
![]()
![]()
Yes
a neco famozniho
![]()
@Jura007 píše:
Problém je spíš v tom, že arabští výrostci jdou proti izraelským tankům s klackama a podomácku vyrobnýma raketama a la kaťuše. No a ty tanky mají - bohužel pro Araby - noktovizory a laserové zaměřování. Arabové nejsou schopní pochopit, že při současném levelu izraelské armády se arabský sen - zničení státu Izrael - stal neuskutečnitelným. Salónní humanisty, co jim kolem hlavy nikdy nehvízdaly kulky, nekomentuju.
Pro tvé info - prezident je asi takový Žid jako já Eskymák. Patrně neznáš sionistickou definici Žida.
No ono je jedno že má Izrael proti Palestincům převahu, nemůžou vyhrát válku dokud nepřítel neakceptuje porážku, jediná jejich šance na přežití je seriózní mírové jednání.
@hBod píše:
@MartinKa36Nevím o jakých zvěrstvech je řeč ( těch pár raket na pozice Hamásu??, klidně ať tam hodí atomovku ), asi nečtu tolik bulvár, podle tebe asi jsem taky žid, když stojím za Izraelem
Příspěvek upraven 08.07.14 v 21:22
Likvidování zásobníku vody, použití bílého fosforu který prohoří skrz kůži až a kost.
@myšák1187 píše:
nevnucuj se, @Jemys mi zítra uvaří to slibovaný koleno![]()
![]()
to se půjde do války parádně
Tak kolinko
hm tak to prijdu taky ![]()
@myšák1187 píše:
nevnucuj se, @Jemys mi zítra uvaří to slibovaný koleno![]()
![]()
to se půjde do války parádně
Jdu ho vyndat a vykopat křen ![]()
@pusina1 píše:
Tak kolinkohm tak to prijdu taky
na tebe nezbyde, já toho sním hodně
![]()
@pusina1 @myšák1187 Sakra, to nás tu bude
To musíme ještě dovalit sud, ať jdem na nepřítele z vesela ![]()
@myšák1187 píše:
na tebe nezbyde, já toho sním hodně![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak di do dza, ty lakomko lakoma
![]()