Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledám maminky, které se nebojí trampovat s malými dětmi, cestovat vlakem, spát pod stanem, eventuelně v chatkách, chalupách a podobném zázemí, které tráví rády čas v přírodě a jsou flexibilní dočasným podmínkám. Jsem 34letá maminka 2 dětí z Moravskoslezského kraje, ale místo asi není podmínkou. Hlavně veselá a pohodová povaha.Moc se těším na nové kontakty a eventuelně zážitky.
Ahoj holky..:-D jak jsou staré detičky? mně by se něco takového taky líbilo, jen mlsdší má 10m, tak třeba příští rok? a bralo by se v úvahu brát sebou i tatínka?:-D
Moje mladší dcera má 7 měsíců a už nyní často cestujeme. Pod stanem jsme s malou ještě nebyly, pravda. Tatínka je možné brát v úvahu, jen jsem si říkala, že jsou většinou pracovně zaneprázdněni a že možná občasná dámská jízda by nebyla od věci. Ale je to o domluvě samozřejmě
Odkudpak jsi Žampionko?
PS. starší dcera má 3 roky.
Jáááá, strašně ráda cestuju a malá (8 měs.) to snad po mě zdědila taky (zatím to vypadá že jo
) a nebráním se vůbec ničemu. Až na to, že jsem z Prahy ![]()
Taky máme zaneprázdněného tatínka a jsem pro dámskou jízdu.
Jsme ze severní moravy-opavsko..starší má 3roky a 4m.
Taťku jen někdy, aťho neodřízneme..ale víkend někde pod stan s dětmi jen mamky by bylo super…taky máme možnost chaty v jeseníkách, ale žádný med, topí se v kamnech atd, ale krásná příroda.
Jé, můžu se taky přidat do party? Mám rok a půl starou dceru a psa. Pod stanem ani pod širákem jsme s nimi teda ještě nebyli, ale v nejrůznějších chatách ano a po jednodenních výletech do přírody jezdíme bez přerušení. Jsme od Brna.
**@žampionka:
Jsme ze severní moravy-opavsko..starší má 3roky a 4m.Taťku jen někdy, aťho neodřízneme..ale víkend někde pod stan s dětmi jen mamky by bylo super…taky máme možnost chaty v jeseníkách, ale žádný med, topí se v kamnech atd, ale krásná příroda.
Ty Jeseniky by nebyly spatny, s malym jsme tam byly, kdyz mu byly 4 mesice. S pritelem jsme zvykly na polni podminky ![]()
Holky, navrhuju jedno. Nestíhám sledovat diskuzi, kdo se přidal atd. Mohly bysme si hromadně rozesílat emaily? Domluvíme se na nějakém prvním setkání, abychom se poznaly, na místě, délce pobytu, atd. Pokud máte zájem, napište mi prosím na tuto adresu: phajkova. sekerkova@gmail.com a já to povedu všechno v evidenci. Díky moc a už se těším na nové zážitky. Pavla