Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni, prosím o radu kam na LEVNOU dovolenou s dětmi 3 a 8 let, hlavně moře a písek, né kameny, děkuji moc
My byli v Italii na Palmove rivire v apartmanu za 6500,– na osobu(dospelou), s polopenzi. Nebylo to hned na plazi, ale asi 200 metru od ni. A plaz byla jak kde. Nekde kaminky, ne sutry, a nekde pisek. Doprava bud vlastni nabo autobusem za 1500,– ;0)
Co je levna dovolena?
U me byla levna dovolena treba v Cerne hore, kde nas to pro dva vyslo cca neco pres 30. Ale to pro tebe neprichazi v uvahu pokud jedete autem. Decka asi 1400 km a cca 17 hod cesty nezvladnou…
@Jája.U ségra teď projela na vlastní pěst Rumunsko - moře je tam též
vyšlo to levně, nějakých 25 tis… Ale cesta 24 h.
Jinak letecky Bulharsko, cena za jednoho s all in necelých 10 tis ![]()
Chorvatsko, ostrov rab, poloostrov lopar. Plaze pisecne, pozvolne pro male deti. Ubytko jsme meli pro sest lidi za 15 tisic na tyden (takze my platili pulku) plus cesta autem a neco tam utratis
my se ve trech vesli do 15 tisic celkem ![]()
@Krasavicaa píše:
Co je levna dovolena?U me byla levna dovolena treba v Cerne hore, kde nas to pro dva vyslo cca neco pres 30. Ale to pro tebe neprichazi v uvahu pokud jedete autem. Decka asi 1400 km a cca 17 hod cesty nezvladnou…
proč by nezvládli?? s přestávkama a hlavní část cesty v noci se to dá ![]()
No hlavně bych se sháněla dřív, my jsme byli v Itálii od 7.-14.6. Apartmán 300m od moře, 2 pokoje, obývák, kuchyň, takže pro 6 lidí, my byli 4 a vyšel na 5800 Kč na týden pro všechny, cesta autem cca 4000 a kapesné sebou. Ale ten samý apartmán stojí v sezóně, která teď začíná až 20000 ![]()
Zkus upřesnit jakou cenu si představuješ jako levnou a na jak dlouho by to mělo být. Já jsem třeba pro sever Itálie, cesta busem, ubytování v karavanu, vaření vlastní. Tak jsme jezdili my. Nebo jednou jsem se domluvila s kamarádkou a místo v karavanu jsme byli v chatce, která byla 5 lůžková, ale 6 se nás tam v pohodě vešlo, děti maličké. Platil se pronájem chatky a nebylo to podle osob, takže pro 4 lidi by to vycházelo v přepočtu na osobu dráž, pro 6 lidí to už bylo docela levné.
Nebo koukni na last minuty, levně vychází třeba Tunisko, Djerba - letecky, s polopenzí, pláže čisté, písek, také se nám tam moc líbilo.
Ale každý si pod pojmem „levně“ představí něco jiného.
No levná pro mě do 20 000,– ale jestli je to reálně?
jinak děti jsou zvyklé na auto jezdíme každý rok na Slovenko skoro k krajině cca 13h jízdy a v pohodě
Á bych jela tak konec srpna začátek září nebo celé září to je potom po sezoně a je taky levněji ![]()
@kometa32 píše:
@bebu No jo, ale ne každý chce jet k moři na jaře.
Měli jsme celý týden až nesnesitelná horka až 38 stupňů. Byli jsme na stejném místě několikrát, v sezóně i mimo a jen píšu poznatek, že je to zbytečné vyhazování peněz. Stalo se nám, že jsme měli ošklivo v půlce července a naopak na začátku či konci léta krásně. To je riziko podnikání. Sever Itálie není Egypt…