Teroristé - další světová válka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
9.7.14 19:41

@pusina1 Ale tak jako, taky jsem se občas zasmála, to bych kecala, ale tyhle nudící se puboši mě moc neba… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
9.7.14 19:42
@key2 píše:
@pusina1 Ale tak jako, taky jsem se občas zasmála, to bych kecala, ale tyhle nudící se puboši mě moc neba… :)

a náhodou takovýhle diskuze bejvaj nejlepší :mrgreen:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2841
9.7.14 19:44

To je nuda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
9.7.14 19:45
@myšák1187 píše:
a náhodou takovýhle diskuze bejvaj nejlepší :mrgreen: :mrgreen:

Ze jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
9.7.14 19:46
@key2 píše:
@pusina1 Ale tak jako, taky jsem se občas zasmála, to bych kecala, ale tyhle nudící se puboši mě moc neba… :)

A nejlepci jsou hadky :dance: :mrgreen: to je pak sranda :mrgreen: a jak litaji bany, to je vzruso :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.7.14 19:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
9.7.14 20:00
@huu píše:
http://www.novinky.cz/…l-zeman.html Zeman připomněl, že teroristé v minulosti zaútočili v New Yorku, Londýně, Madridu i Bombaji, přičemž indické jednotky v Afghánistánu neoperují. Dodal, že mohou plánovat i útoky na další země, Českou republiku nevyjímaje. 8o :roll: 8)
Co si o tom myslíte? :( Hrozně se bojim..

Někdy si říkám, jak by se to panu Zemanovi a pár dalším politikům asi hrozně líbilo, kdyby na nás někdo fakt zaútočil a oni se mohli předvést jako neohrožení vůdci národa, burcovat lid do zbraně a v přímém přenosu se hrdě tlouct do bradavek, že Češi se nedají.
Ale faktem je, že na nás teroristi prděj. Takže klid. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.7.14 20:23
@key2 píše:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.7.14 20:40
@Bersaba píše:
Ale faktem je, že na nás teroristi prděj. Takže klid. ;)

Pro teroristy nejsme cíl, ale svého druhu základna. Troufnu si tvrdit, že dost budoucích teroristů najdete sedět v českých (?) směnárnách. Howgh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
22.7.14 00:06

@huu Když vidím ty houfy černejch ( to jsou desetitisíce 8o ) co vylézají na pobřeží Itálie a hrnou se do Evropy, rozměr aktuální Izraelsko-Palestinského konfliktu, kde teroristický Hamas je podporován Tureckem, Iránem a Libanonským Hizbaláhem atd., tak v přehumanisované Evropě se máme na co těšit, myslím že to tak dlouho nebude trvat :roll:, být tebou dělám zásoby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
24.7.14 15:29
@Jura007 píše:
Pro teroristy nejsme cíl, ale svého druhu základna. Troufnu si tvrdit, že dost budoucích teroristů najdete sedět v českých (?) směnárnách. Howgh.

nerozumím… jakože za přepážkou?

@hBod Samuel P. Huntington - Střet civilizací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
12.1.15 22:09
@hBod píše:
@huu
Je to jen otázka času, kdy poteče krev i u nás..

@MartinKa36
Raději budu podporovat čitelného a civilizovaného Izraelce ( žida ), než přemnoženého a nábožensky zaostalého Araba [

/citace]

@hBod píše:
@huu
Je to jen otázka času, kdy poteče krev i u nás..@MartinKa36
Raději budu podporovat čitelného a civilizovaného Izraelce ( žida ), než přemnoženého a nábožensky zaostalého Araba
:kytka: :srdce: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
12.1.15 22:12
@Jura007 píše:
Pod toto bych se podepsal. :potlesk:
:kytka: :potlesk: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit