Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pusina1 Ale tak jako, taky jsem se občas zasmála, to bych kecala, ale tyhle nudící se puboši mě moc neba… ![]()
@myšák1187 píše:
a náhodou takovýhle diskuze bejvaj nejlepší![]()
Ze jo ![]()
@key2 píše:
@pusina1 Ale tak jako, taky jsem se občas zasmála, to bych kecala, ale tyhle nudící se puboši mě moc neba…
A nejlepci jsou hadky
to je pak sranda
a jak litaji bany, to je vzruso
![]()
@huu píše:
http://www.novinky.cz/…l-zeman.html Zeman připomněl, že teroristé v minulosti zaútočili v New Yorku, Londýně, Madridu i Bombaji, přičemž indické jednotky v Afghánistánu neoperují. Dodal, že mohou plánovat i útoky na další země, Českou republiku nevyjímaje.![]()
![]()
Co si o tom myslíte?Hrozně se bojim..
Někdy si říkám, jak by se to panu Zemanovi a pár dalším politikům asi hrozně líbilo, kdyby na nás někdo fakt zaútočil a oni se mohli předvést jako neohrožení vůdci národa, burcovat lid do zbraně a v přímém přenosu se hrdě tlouct do bradavek, že Češi se nedají.
Ale faktem je, že na nás teroristi prděj. Takže klid. ![]()
@key2 píše:
@pusina1 Ale tak jako, taky jsem se občas zasmála, to bych kecala, ale tyhle nudící se puboši mě moc neba…
@Bersaba píše:
Ale faktem je, že na nás teroristi prděj. Takže klid.
Pro teroristy nejsme cíl, ale svého druhu základna. Troufnu si tvrdit, že dost budoucích teroristů najdete sedět v českých (?) směnárnách. Howgh.
@huu Když vidím ty houfy černejch ( to jsou desetitisíce
) co vylézají na pobřeží Itálie a hrnou se do Evropy, rozměr aktuální Izraelsko-Palestinského konfliktu, kde teroristický Hamas je podporován Tureckem, Iránem a Libanonským Hizbaláhem atd., tak v přehumanisované Evropě se máme na co těšit, myslím že to tak dlouho nebude trvat
, být tebou dělám zásoby
@Jura007 píše:
Pro teroristy nejsme cíl, ale svého druhu základna. Troufnu si tvrdit, že dost budoucích teroristů najdete sedět v českých (?) směnárnách. Howgh.
nerozumím… jakože za přepážkou?
@hBod Samuel P. Huntington - Střet civilizací
@hBod píše:
@huu
Je to jen otázka času, kdy poteče krev i u nás..@MartinKa36
Raději budu podporovat čitelného a civilizovaného Izraelce ( žida ), než přemnoženého a nábožensky zaostalého Araba [/citace]
@hBod píše:
@huu
Je to jen otázka času, kdy poteče krev i u nás..@MartinKa36
Raději budu podporovat čitelného a civilizovaného Izraelce ( žida ), než přemnoženého a nábožensky zaostalého Araba![]()
![]()