Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MilijonDolarBejby jj souhlas na omlazení je toho plno nemyslím těch negativních ohlasů, ale určitě více a vše co potřebuješ vědět. Já tady taky pár plastických diskusí založila, ale jaksi pro mě to bude zase aktuální až po porodu ![]()
Jeste napis odkud jsi, aby mohl pripadne doporucit kliniku a operatera ![]()
Taky anonymně. Lituju. Prsa se povedla, ale nehodí se ke mně a jsou prostě umělá. Nelíbí se mi a mrzí mě, že jsem na zvětšení šla.
Znam dve zenske, ktere byly na zvetseni, jedna lituje, rika, ze ta umelina v tele ji nedela pocitove dobre a ze se s tema prsama nedokaze zzit, ze stejne nedokaze nosit velke vystrihy, ve kterych by ty prsa byly videt, ze se s nimi proste citi tak nejak „trapne“..
A ta druha nelituje vubec, naopak, rika, ze to bylo nejlepsi rozhodnuti v jejim zitove a ze se konecne citi byt poradnou zenskou ![]()
Takze je to asi kus od kusu ![]()
Tak urcite nejake jsou, procento ti nereknu, k nam chodi ty bud nespokojene, nebo s problemem nebo ty starsi a zodpovednejsi, ktere chodi na prevenci.
Faktem je, ze to slycham casto, problemy jsou ruzne, ale jak rikam, nas vzorek neni zcela reprezentativni.
Jestli chces blizsi info, napis mi SZ.
Ahojky, také zvažuji o tomto zákroku. Jak holky, psaly na omlazeni.cz toho najdeš hodně. Já jsem nyní mluvila s koordinátorkou jednoho centra. Mám si nachystat otázky, které chci s doktorem probrat při vstupním vyšetření. Stejně tak, jaké implantáty budou pro mne nejlepší. Nikdo jiný, než doktor, který Tě uvidí, Ti neporadí a neřekne co a jak.
Ahoj, byl nekdo u Mudr. Ondrejky na zvetseni prsou?
Za mesic jdu na konzultaci… Nazory, fotky? Diky
Ahoj, ja byla pevne rozhodnuta pro operaci. Dokonce jsem prestala v 15 mesich kojit, aby mi vysla nova prsa na pristi leto. Jenze jsem uvazovala cim dal vice a rozhodla se operaci nepodstoupit. Tak spis pracuji na svem sebevedomi.
U me je to take zmenou zivotniho stylu. Snazim se omezovat chemii (jak v jidle, tak doma), zit zdraveji, premyslim o pricine nemoci… no a umele implantaty a operace mi sem uz nejak nezapadaji…
Ahoj holky, pisu sice do druhe diskuze, ale snad to nevadi. Chystam se na konzultaci ohledne zvetseni prsou. Chci se zeptat, jste nektera alergicka a provedli vam zvetseni? jsem alergicka na traviny, pyly, latex, kovy, plisne.. prsa si moc preji, mam po 3 detech slabe 1, jen se bojim, ze mi dr prsa kvuli tomu nezvetsi. dekuji za odpovedi ![]()
Ja lituji jen toho…ze ted nesla vetsi, takze chci priblizne za rok az kuze povoli jestr na jedno zvetseni.
@Pampelinka píše:
Ja lituji jen toho…ze ted nesla vetsi, takze chci priblizne za rok az kuze povoli jestr na jedno zvetseni.
Opravdu jsi začala litovat? Hned nebo až po čase??
@pepřenka ja planuji, po detech jit na jeste vetsi. Ale ja mam pouze pod zlazu op byla prez bradavku, takze mam velkou jizvu ![]()
Vážně uvažuji o zvětšení prsou. Hledám informace, sháním recenze na kliniky, operatéry. Většinou čtu kladné ohlasy - snažím se dočíst zdejší diskuzi…a zatím jsem nenarazila na nikoho kdo napsal: lituji toho, neměla jsem chodit…nepovedlo se…nelíbí se mi nová prsa…atd atd. Je to pro to, že opravdu jsou ženy tak spokojené s prací chirurga, nebo jsem jen špatně hledala nebo v horším případě jen prostě zklamané ženy to nenapíšou? díky moc za reakce. Jak se informuji tak bych ráda slyšela i negativní zkušenosti / pro poučení, recenze, zamyšlení.
Díky!!
anonym z důvodu toho, že nechci aby to nikdo věděl. chodí sem rodina, kamarádky. bude to moje a manželovo tajemství