Augmentace - zvětšení prsou - litujete některá?

Anonymní
2.7.14 21:28

Augmentace - zvětšení prsou - litujete některá?

Vážně uvažuji o zvětšení prsou. Hledám informace, sháním recenze na kliniky, operatéry. Většinou čtu kladné ohlasy - snažím se dočíst zdejší diskuzi…a zatím jsem nenarazila na nikoho kdo napsal: lituji toho, neměla jsem chodit…nepovedlo se…nelíbí se mi nová prsa…atd atd. Je to pro to, že opravdu jsou ženy tak spokojené s prací chirurga, nebo jsem jen špatně hledala nebo v horším případě jen prostě zklamané ženy to nenapíšou? díky moc za reakce. Jak se informuji tak bych ráda slyšela i negativní zkušenosti / pro poučení, recenze, zamyšlení.
 Díky!!

anonym z důvodu toho, že nechci aby to nikdo věděl. chodí sem rodina, kamarádky. bude to moje a manželovo tajemství

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.7.14 21:44

Doporucuju procist omlazeni.cz, tam se toho doctes hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
2.7.14 22:30

@MilijonDolarBejby jj souhlas na omlazení je toho plno nemyslím těch negativních ohlasů, ale určitě více a vše co potřebuješ vědět. Já tady taky pár plastických diskusí založila, ale jaksi pro mě to bude zase aktuální až po porodu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
2.7.14 22:34

Jeste napis odkud jsi, aby mohl pripadne doporucit kliniku a operatera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.14 23:01

Taky anonymně. Lituju. Prsa se povedla, ale nehodí se ke mně a jsou prostě umělá. Nelíbí se mi a mrzí mě, že jsem na zvětšení šla.

• Citovat
  • Upravit
8284
2.7.14 23:31

Znam dve zenske, ktere byly na zvetseni, jedna lituje, rika, ze ta umelina v tele ji nedela pocitove dobre a ze se s tema prsama nedokaze zzit, ze stejne nedokaze nosit velke vystrihy, ve kterych by ty prsa byly videt, ze se s nimi proste citi tak nejak „trapne“..
A ta druha nelituje vubec, naopak, rika, ze to bylo nejlepsi rozhodnuti v jejim zitove a ze se konecne citi byt poradnou zenskou :D

Takze je to asi kus od kusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
3.7.14 11:38

Tak urcite nejake jsou, procento ti nereknu, k nam chodi ty bud nespokojene, nebo s problemem nebo ty starsi a zodpovednejsi, ktere chodi na prevenci.
Faktem je, ze to slycham casto, problemy jsou ruzne, ale jak rikam, nas vzorek neni zcela reprezentativni.
Jestli chces blizsi info, napis mi SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.10.14 14:33

Ahojky, také zvažuji o tomto zákroku. Jak holky, psaly na omlazeni.cz toho najdeš hodně. Já jsem nyní mluvila s koordinátorkou jednoho centra. Mám si nachystat otázky, které chci s doktorem probrat při vstupním vyšetření. Stejně tak, jaké implantáty budou pro mne nejlepší. Nikdo jiný, než doktor, který Tě uvidí, Ti neporadí a neřekne co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.3.15 20:25

Mudr Ondrejka

Ahoj, byl nekdo u Mudr. Ondrejky na zvetseni prsou?
Za mesic jdu na konzultaci… Nazory, fotky? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.15 21:33

Ahoj, ja byla pevne rozhodnuta pro operaci. Dokonce jsem prestala v 15 mesich kojit, aby mi vysla nova prsa na pristi leto. Jenze jsem uvazovala cim dal vice a rozhodla se operaci nepodstoupit. Tak spis pracuji na svem sebevedomi.
U me je to take zmenou zivotniho stylu. Snazim se omezovat chemii (jak v jidle, tak doma), zit zdraveji, premyslim o pricine nemoci… no a umele implantaty a operace mi sem uz nejak nezapadaji…

• Citovat
  • Upravit
34
13.5.15 13:31

rada

Ahoj holky, pisu sice do druhe diskuze, ale snad to nevadi. Chystam se na konzultaci ohledne zvetseni prsou. Chci se zeptat, jste nektera alergicka a provedli vam zvetseni? jsem alergicka na traviny, pyly, latex, kovy, plisne.. prsa si moc preji, mam po 3 detech slabe 1, jen se bojim, ze mi dr prsa kvuli tomu nezvetsi. dekuji za odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
8.11.15 18:17

Ja lituji jen toho…ze ted nesla vetsi, takze chci priblizne za rok az kuze povoli jestr na jedno zvetseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.1.17 18:32
@Pampelinka píše:
Ja lituji jen toho…ze ted nesla vetsi, takze chci priblizne za rok az kuze povoli jestr na jedno zvetseni.

Opravdu jsi začala litovat? Hned nebo až po čase??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
22.6.17 23:21

@Ninca91
Už má ty větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
26.6.17 13:15

@pepřenka ja planuji, po detech jit na jeste vetsi. Ale ja mam pouze pod zlazu op byla prez bradavku, takze mam velkou jizvu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová