Čtečka knih dárek pro 10-ti letou

64
6.12.18 09:54

Ahoj,
já si myslím, že nic se nevyrovná „hmotné“ knížce a vůni nových papírů. Podle mě to desetiletá slečna ocení více, i když je fakt, že elektronika válcuje společnost :) ale na druhou stranu, pokud čte opravdu hodně, tak do čtečky se - pokud se nemýlím - vejde hodně knih, že by slečna s sebou nemusela tahat kila knížek na cesty. Rozhodně bych takový dárek ještě promyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.12.18 09:59

No já kdysi četla hodně a kolem patnácti už i přes mobil, jak jsme sháněli knížky v angličtině.

Ono asi i záleží, jaká je nabídka e-knih v žánru, který ona čte. Přiznám se, že v místní nabídce se neorientuju vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
6.12.18 10:01

Já si osobně myslím, že dnešní děcka mají elektroniky až až a chvilka klidu s papírovou knihou je pro ně rozhodně větším přínosem. Mě by třeba čtečka nenadchla. Ale nevím, no děcka to mají jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
6.12.18 10:09

Dcera ma ctecku asi od osmi let, cte opravdu hodne, knizky se tak o dost lepe skladuji :lol: Ja mam ctecku uz hodne dlouho, tisice knih, videla ji u mne, vyzkousela a shodly jsme se, ze ji chce. Jinak papirove maji deti encyklopedie a podobne knihy, beletrii uz papirovou nekupujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.12.18 10:10
@juicee píše:
Zdravím všechny!Jdu si pro radu. Dcerka ráda čte, proto uvažuji o koupi čtečky knih jako dárek na Vánoce. Máte někdo zkušenosti? Já sama čtečku využívám na cestování, ale bojím se, aby dceři neležela jen na polici.

Koupila bych v případě, že by si ji vážně přála. Kniha v papírové podobě je pro ni lepší, elektroniky si užije dost a dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
6.12.18 10:11

Není nad papírovou knihu. Jsem hodně knizkova, dcera také, ale čtečka me by radost neudělala a dceri bych ji neporidila - proč zase koukat do přístroje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
6.12.18 11:18

Kupovala jsem teď synovi k 11. narozeninám, přál si ji. Ocenila jsem takové přání a vzhledem k tomu, že čte fakt hodně, tak jsem neváhala. Papírové knihy určitě číst nepřestane.
Já taky čtečku odmítala, jakože knížka je knížka a teď na ni nedám dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
6.12.18 11:28

@juicee jako dítě jsem čtečku vůbec nechtěla, nakonec jsem ji stejně dostala a nikdy nepoužila. Měla jsem ráda knihy. Pokud si ji dcera vyloženě nepřeje, nekupovala bych to. Čtečku jsem ocenila až někdy po dvacítce

• Citovat
  • Upravit
6594
6.12.18 12:06

@hanicka182 @eliskaj Měsíčně přečtu 7-8 knih a při představě si vše kupovat, půjčovat a nosit s sebou, nečetla bych vůbec. Mám čtečku několik let a nedám na ni dopustit. Samozřejmě vůně knížky je vůně knížky, ale co se množství přečtených knih týče, určitě vítězí čtečka kvůli praktičnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
6.12.18 12:47

Čtečku bych schvalovala pokud hodně čte,já ji mám také, využívám, je to praktická věc, skladná, vejde se tam spousta knih, navíc se pořídí za nižší cenu než knihy tištěné. Dobrý tip na dárek. Ještě otázka odkud stahujes knihy? Já z palmknihy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
6.12.18 19:05

Čtečku mají všechny naše děti, považuji to na skvělé zařízení pro mladé čtenáře.

Fakt nechápu názory, že jako čuchat papír a že jako elektronika fuj… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
13.4.20 19:58

Co detem do ctecky?

Kde prosim kupujete eknihy pro deti?
Premyslim, ze bych synovi ctecku koupila, ale kdyz se divam, jake tituly by se do ni daly poridit tak nabidka je bidna. Treba Foglarovky jsem nenasla… Nebo shanim Mluvici balik, papirove je vyprodana ale jako ekniha to taky neexistuje :roll: Co do tech ctecek detem davate?
Ostatne spatna dostupnost eknih je problem i u dospele literatury - resim to tak, ze si kupuji eknihy v anglictine. Jenze u deti se to resit takto neda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný